НАЧАЛО Прессъобщения

Твърде късно ли е да закупя Bitcoin? Тези две алтернативи на Bitcoin може да се окажат най-добрия избор.

ноември 9, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Твърде късно ли е да закупя Bitcoin? Тези две алтернативи на Bitcoin може да се окажат най-добрия избор.

Bitcoin успя да прогресира до $36,600, което е много добра новина за инвеститорите. Поне за тези, които се включиха рано. Истината обаче е, че както Bitcoin, така и основните алткойни като Ethereum, BNB и Solana вече прогресираха с доста. 

Със сигурност можем да очакваме още по-голямо покачване в тяхната цена, но освен ако нямате $100,000 и повече за инвестиция, то трудно ще можете да генерирате над 20-25% печалба, която да си заслужава.

Но не така седят нещата с някои алтернативи на Bitcoin, които ще видите днес – Bitcoin ETF и Meme Kombat. И двете имат различна концепция, така че можете да изберете следващата си инвестиция спрямо намеренията си.

Bitcoin ETF – най-добрият токен, който може да закупите в момента

Bitcoin ETF токенът се oчертава като един от най-перспективните активи в сектора в момента. BlackRock, Grayscale и други големи имена очакват спот пазари на Bitcoin. Това отваря врати за значителни инвестиции, които търсят достъп до Bitcoin пазара, предлагайки възможност за търговия с висока ликвидност и потенциал за използване на ливъридж. Именно в подкрепа на това движение, $BTCETF се опитва да спечели и много фенове.

С начална цена от само $0.005, Bitcoin ETF представя възможност за ранно навлизане, което може да доведе до значителна доходност, особено с увеличението на цената с 36% до десетия етап на предпродажбата. Такава стъпаловидна структура на ценообразуването стимулира инвеститорите да участват от самото начало, очаквайки увеличение на стойността на тяхната инвестиция.

Освен това, стейкинг наградите, които надвишават 1,800%, предлагат още един източник на пасивен доход от криптовалути, увеличавайки привлекателността на токена за дългосрочно задържане.

Ето някои често задавани въпроси от инвеститорите:

  • Какъв е потенциалът пред Bitcoin ETF? – доста значителен, ако плановете на големите хеджфондове се сбъднат. Някои анализатори очакват скок на цената до $0.05, или 10Х повече от това, което ще бъде инвестирано в момента.
  • Bitcoin ETF свързан ли е със спот пазари на Биткойн? – не, това е спекулативен токен, който следи движението. Не е свързан с BlackRock и големите “риби”. Той е създаден за обикновени инвеститори, за разлика от хеджфондовете.
  • Търгува ли се Bitcoin ETF на крипто борсите? – не, не се търгува в момента. Именно затова и инвеститорите могат да го закупят на най-ниска цена директно от сайта.

Meme Kombat – меме монета, която привлича огромен интерес в Азия

Meme Kombat се превърна в изключително интесна криптовалута, която разбива азиатските пазари. Събра над $1.3 милиона до момента, като цената е $0.183. Концепцията на платформата ще е свързана с меме герои, които ще могат да излизат във виртуални битки, а играчите ще могат да залагат на крайния победите.

Разбира се, наградите ще се изплащат в токени $MK, като освен това ще има и турнири, за да можете да се състезавате и с други играчи. Цели 30% от общия брой токени са отредени за стейкинг, а стейкинг пулът е заключен на 112% награди, като не пада – това е голямо изключение на фона на много други криптовалути.

Ако търсите начин да се сдобиете с безплатни токени, които в последствие да продадете на висока цена, то меме криптовалутата Meme Kombat със сигурност е изгодна алтернатива на Bitcoin.

Ето някои често задавани въпроси от инвеститорите:

  • Може ли Meme Kombat да стигне $1? – това е една от малкото криптовалути с меме характер, която реално може да стигне $1.
  • Стейкинг наградите ще се променят ли? – от началото на ICO-то досега стейкинг наградите не са падали от 112%.
  • Има ли полза от $MK токена? – абсолютно. Той ще се използва в първата платформа за меме стейкинг в света, което ще повиши интереса и цената на токена, ако се реализират плановете на екипа.

Заключение

Bitcoin се представя страхотно до момента, като повишава цената си постоянно. Въпреки това, започва да се създава усещането, че топ 10 на крипто пазара се състои от монети, които са част от инвестиционния портфейл на крупните инвеститори. Затова, ако искате да се целите в нещо по-интересно, то Bitcoin ETF и Meme Kombat могат да бъдат страхотно решение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.