НАЧАЛО Прессъобщения

Търговският обем на Dogecoin достигна $200 милиона, струва ли си да купите крипто?

май 25, 2023 14:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговският обем на Dogecoin достигна $200 милиона, струва ли си да купите крипто?

Беше време Dogecoin да се появи в медиите, тъй като криптовалутата беше доста “тиха” на фона на всички нови меме криптовалути, които превзеха пазара с гръм и трясък.

За първи път от доста време насам $DOGE стигна над $200 милиона търговски обем в рамките на 24 часа, а цената се покачи до $0.7377. Това подсказа, че Dogecoin отново започва да набира сили, а по-дългосрочната перспектива за използване на DOGE за плащания в Twitter продължава да поддържа заинтересоваността на общността.

Всичко това подсказва, че следващите няколко дни и/или седмици може да бъдат положителни за DOGE. Това включва и сделки, свързани с големи играчи, тъй като онзи ден бяха осъществени няколко големи DOGE транзакции. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dogecoin – все още не е достатъчно оценена криптовалута?

Поради това изглежда, че поне някои трейдъри в момента се възползват от факта, че DOGE вероятно остава препродаден и недооценен, като закупват меме токена на ниска цена в очакване на голям скок някъде в бъдещето.

Dogecoin реализира скок в транзакциите на своя блокчейн, тъй като потребителите използват новия стандарт за токени, DRC-20, за да създадат свои собствени базирани на Dogecoin незаменяеми токени (NFT), наречени Doginals.

Такова увеличение в употребата може да сочи към бъдеще, в което Dogecoin придобива някаква реална полезност, въпреки че в момента това са по-скоро спекулации, отколкото реална информация за бъдещето. Все пак това не променя факта, че повечето притежатели на DOGE се надяват на евентуалното въвеждане на плащания с Dogecoin в Twitter.

Въпреки че това може да се окаже само мечта, Илон Мъск отдавна е привърженик (и притежател) на DOGE, а съобщенията подсказват, че Twitter възнамерява да внедри крипто плащания именно с Dogecoin.

Проблемът на Dogecoin – “АКО…ТОГАВА

При Dogecoin има проблем, който в голяма степен се свързва с непредсказуемостта. Въпреки че се поддържа от известни лица като Илон Мъск, истината е, че съдбата на DOGE се основава на “Ако… Тогава” сценарий. Един такъв случай е потенциалното внедряване на DOGE плащания в Twitter, което може да доведе до значително увеличение на цената на валутата до $1. 

Но никой не знае кога или дори дали това ще се случи. Ако това така желано събитие не се осъществи, то при един силен пазар, DOGE би могъл да достигне само $0.1 (и то в най-добрия случай).

От началото на 2023 г., DOGE повиши стойността си с около 4%, което е значително по-ниско в сравнение с Биткойн и Етериум, които се представят в пъти по-добре. В този контекст, трябва да обърнем внимание и на нови меме криптовалути, които показват внушителен потенциал.

Нови меме криптовалути, нов възход

Макар Dogecoin да е много популярна сред Twitter феновете, то истината е, че тази меме криптовалута вече не носи толкова големи ползи за инвеститорите. Затова и мнозина се насочиха към други криптовалути с потенциал. 

Aidoge ($Ai)

AiDoge вече е на финалната права на своята предварителна продажба, като досега е събрала впечатляващите $12.7 милиона. Тази меме криптовалута е привлекла голямо внимание благодарение на своята уникална идея – използването на изкуствен интелект за генериране на мемета.

Включването на технологии от сектора на изкуствения интелект в криптовалутите е набиращ популярност тренд, а AiDoge е един от най-добрите примери за това. Екипа зад проекта е създал платформа, която не само поддържа техните собствени транзакции, но също така предлага забавление и възможност за създаване на уникални мемета, а това може да повиши ангажираността към проекта неимоверно.

С уникалния си подход, AiDoge успява да привлече интереса на широк кръг от инвеститори, които са готови да подкрепят и развиват този иновативен проект. AiDoge безспорно има потенциал да промени начина, по който разбираме меме културата и връзка с криптовалутите.

Copium ($COPIUM)

$COPIUM е впечатляваща меме криптовалута, която наистина отбелязва присъствието си на пазара. Със своята цена от $0.005603 и увеличение от над 67% на седмична база, тя показва несъмнен потенциал за бъдещ растеж. Ранните инвеститори успяха да генерират над 400% растеж на своя капитал в първия 1 час от съществуването на проекта, което е феноменално.

Още по-впечатляващо е обявяването, че 30% от общия брой токени ще бъдат изгорени – стратегия, която обикновено води до по-висока цена на оставащите токени. От екипа дори изгориха 25% от общия брой токени още вчера.

Само за пет дни от своето стартиране, Copium Club успя да достигне пазарна капитализация от почти $5.6 милиона, а по брой сделки се нарежда в топ 3% от най-търгуваните криптовалути в света.

Общността около $COPIUM също расте бързо – над 18,000 последователи в Twitter, които активно подкрепят и обсъждат проекта. Това социално въздействие е доста важно за успеха на всяка меме криптовалута и показва, че Copium Club е на прав път.

Заключение

Dogecoin за първи път мина $200 милиона от известно време и това даде надежди на инвеститорите, че хубавите времена предстоят. След първоначалния хайп обаче, цената на токена спадна, което попари надеждите на някои за нов бърз скок. В този ред на мисли е добре инвеститорите да обмислят своите опции, тъй като AiDoge и Copium са меме криптовалути, които имат подобни на DOGE функции – да забавляват аудиториите. Но за разлика от Dogecoin, те още се намират в началото на съществуването си и шансът за бърз растеж е налице. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.