НАЧАЛО Прессъобщения

Tradecurve ще оглави бичия пазар през 2023 г. на фона на разочароващото представяне на Cardano (ADA) и Solana (SOL)

май 27, 2023 8:23 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tradecurve ще оглави бичия пазар през 2023 г. на фона на разочароващото представяне на Cardano (ADA) и Solana (SOL)

Мечките отново започнаха да доминират в света на криптовалутите, което накара утвърдени проекти като Cardano (ADA) и Solana (SOL) да понесат значителни удари.

Въпреки това пазарът все още се надява на бичи подем, благодарение на навлизането на Tradecurve.

Според експертите този нов проект е способен да предизвика бичи настроения на пазара със своя огромен потенциал за растеж. Всъщност инвеститорите на Cardano (ADA) и Solana (SOL) също се насочват към TCRV за по-добри печалби.

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Инвеститорите в Cardano (ADA) претърпяват загуби

Въпреки че широкият крипто пазар изглежда бичи, Cardano (ADA) успя да регистрира впечатляващи цифри по някои показатели за растеж. Въпреки това, инвеститорите в Cardano (ADA) все още търпят загуби. През последния месец цената на Cardano (ADA) се срина с около 4%. Понастоящем Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.37.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Според последните данни на IntoTheBlock, Cardano (ADA) е регистрирала огромно увеличение от 205% в дневния си обем на транзакциите от началото на 2023 г. насам. Друг окуражаващ факт за общността на Cardano (ADA) е, че мрежата е станала свидетел на месечен скок в нетните потоци от големи притежатели, от 1,500%. Освен това Cardano (ADA) е добавила над 1,000 смарт договора Plutus V1, за да подобри блокчейн пространството си.

Solana (SOL) интегрира ChatGPT плъгин

Тъй като изкуственият интелект се превърна в гореща тема в крипто света, Solana (SOL) се опита да инкасира настроенията около него. Solana (SOL) официално интегрира изкуствения интелект в мрежата си с разработения от нейния екип плъгин ChatGPT. Потребителите на Solana (SOL) могат да изтеглят плъгина ChatGPT от GitHub.
Според официалното съобщение ChatGPT плъгинът на Solana (SOL) ще включва закупуване на NFT, инспектиране на транзакции, прехвърляне на токени, интерпретиране на данни от публични сметки и намиране на NFT колекции по минимална цена. Въпреки това движението на цената на Solana (SOL) от дълго време е в низходяща посока. Пазарната стойност на Solana (SOL) е спаднала с 4% през последната седмица. Понастоящем Solana (SOL) може да се търгува на цена от $19.96.

Tradecurve предлага невероятни потенциални печалби от предварителна продажба

Изследователски доклад предполага, че около 20% от американците притежават криптовалути. Това намеква за нарастващото приемане на криптовалутите, което дори пазарният спад от 2022 г. не може да промени. Всъщност все повече хора биват привлечени от тази индустрия; следователно секторът на търговията ще стане свидетел на огромен скок.
Но съществуващите борси за търговия, като Binance, OKB, Robin Hood App и KuCoin, се борят с проблеми, като ограничени възможности за инвестиции, ниски печалби за потребителите, високи такси за транзакции и липса на прозрачност. Следователно имаше спешна нужда от Tradecurve, нова Web3 борса за търговия.

На тази платформа от търговците няма да се изисква да споделят личните си данни, нито да преминават през KYC проверка. Те могат да си открият сметка, като използват идентификационен номер на електронна поща, и да започнат да търгуват незабавно. Тя също така предлага възможност за търговия с ливъридж, като началното съотношение е 500:1.

TCRV е родната криптовалута на проекта, който успешно завърши етап 1 от фазата на предварителната си продажба. Етап 2 е в ход на цена от $0.012. Ако заключите своите TCRV токени сега, можете потенциално да достигнете 50x на инвестицията си по време на етапа на предварителна продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.