НАЧАЛО Прессъобщения

Топ три потенциални ICO криптовалути, на които да обърнете внимание

октомври 11, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ три потенциални ICO криптовалути, на които да обърнете внимание

Мислите ли да инвестирате в криптовалута? Може би трябва да разгледате VC Spectra (SPCT), Chainlink (LINK) и Lido DAO (LDO). Ето защо!

Инвеститорите винаги търсят следващата най-добра нова криптовалута, в която да инвестират. В тази статия ще разгледаме защо анализаторите посочват VC Spectra (SPCT), Chainlink (LINK) и Lido DAO (LDO) за примамливи опции през 2023 г.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Експертите твърдят, че VC Spectra (SPCT) скоро ще нарасне с 81.81%.
  • Цената на Chainlink може да достигне $9.12 през 2023 г.
  • Lido DAO (LDO) се стреми да достигне $1.81 до края на годината.

VC Spectra (SPCT) предлага изгодни възможности за инвестиции

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран протокол за управление на активи и платформа за търговия, която предоставя на инвеститорите прозрачно инвестиционно преживяване в блокчейн сектора.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Потребителите могат да инвестират в блокчейн проекти и пазарни ниши с потенциал за растеж и да участват в арбитражна търговия. Те могат също така да стейкват и да предоставят назаем своите криптоактиви.

Една от уникалните характеристики на VC Spectra (SPCT) е използването на изкуствен интелект (AI) за избор на най-печелившите сделки. AI се комбинира с надеждни стратегии за търговия и дългосрочен и устойчив инвестиционен подход, за да се максимизират печалбите и да се намалят рисковете. В същото време VC Spectra (SPCT) цени и етичните инвестиции.

Всички тези характеристики помогнаха на VC Spectra (SPCT) да набере $2.4 милиона по време на сийд продажбата си.

След тази продажба VC Spectra (SPCT) започна своята публична предварителна продажба. На етап 1 от предварителната продажба SPCT токените се продаваха за $0.008. Понастоящем, на етап 3, инвеститорите може да купят SPCT за $0.044 на токен.

Това означава, че инвестиралите по време на етап 1 са реализирали огромните 450% ръст от първоначалната стойност на своите токени. Това е още една причина, поради която анализаторите оценяват VC Spectra (SPCT) като номер примамлив избор, освен неговата полезност в реалния живот.

Тъй като сега новите инвеститори могат да закупят SPCT токени за $0.044 всеки, което може да ги позиционира за ръст на инвестициите от 81.81%, когато цената достигне нивото от $0.080 в края на предварителната продажба. Освен това, в момента тече кампания, предоставяща 100% бонус при депозит върху всички покупки!

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

SWIFT препоръчва CCIP на Chainlink (LINK) за плащания в дигитална валута

На 31 август 2023 г. Дружеството за световни междубанкови финансови телекомуникации (SWIFT) обяви резултатите от своите експерименти с използване на протокола за междуверижна оперативна съвместимост (CCIP) на Chainlink (LINK) за превод на криптовалута.

Тестовете бяха проведени на частната верига Quorum, както и на отворените тестови мрежи Sepolia и Fuji. Резултатите бяха задоволителни, тъй като CCIP на Chainlink (LINK) се оказа способен да улеснява транзакциите в множество блокчейни.

След публикуването на резултатите съоснователят на Chainlink (LINK) Сергей Назаров заяви, че оперативната съвместимост между веригите е необходима, за да се стимулира приемането на дигитални активи.

След публикуването на резултатите цената на Chainlink се повиши с 26.8% от $5.94 до $7.53 към 9 октомври. Анализаторите смятат, че с одобрението извън крипто пространството за CCIP на Chainlink (LINK) и потенциала ѝ да свърже традиционната финансова система с тази на дигитални валути, то разработчиците вече ще .

Поради тази причина прогнозата на анализаторите за цената на Chainlink предвижда тя да достигне $9.12 преди края на 2023 г. Въз основа на тази прогноза LINK се счита за една от криптовалутите, която си заслужава да наблюдавате.

Токенът на Lido DAO (LDO) за ликвиден стейкинг дебютира на Cosmos

На 14 септември Lido DAO (LDO) обяви пускането на своя обвит токен за ликвидни залози ETH (wstETH) на Cosmos. Това ще даде възможност на потребителите на Cosmos да получат достъп до предложенията за стейкинг на Lido DAO (LDO), увеличавайки пазарната капитализация на токена.

Axelar, пълнофункционален слой за оперативна съвместимост на Web3, и Neutron, сигурно решение за междуверижни смарт договори, ще си сътрудничат с Lido DAO (LDO), за да изградят моста към Cosmos. След като wstETH бъде разгърнат в Cosmos, Axelar и Neutron ще предадат контрола и експлоатацията на Lido DAO (LDO). В резултат на това Lido DAO ще може да актуализира моста по свое усмотрение.

След съобщението LDO се повиши с 5.4% от $1.49 до $1.57. Освен това пазарната капитализация на ликвидният стейкинг на Lido DAO ETH (stETH) се е повишила до $14.4 милиарда от $13.8.

Според анализаторите LDO може да достигне $1.81 до края на 2023 г., тъй като все повече потребители стейвкат ETH чрез Lido DAO (LDO). Именно заради това анализаторите предполагат, че Lido DAO (LDO) може да е добър избор.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.