НАЧАЛО Прессъобщения

Топ три функционални токена: VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Pepe (PEPE)

октомври 10, 2023 11:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ три функционални токена: VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Pepe (PEPE)

Коя е най-добрата криптовалута, която да купите сега, между тези функционални токени за комунални услуги: VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Pepe (PEPE)?

Стойността на тези блокчейн токени в крайна сметка се определя от техните функции. Pepe е най-спекулативният, докато хората използват токените NEAR Protocol (NEAR) за управление и стейкинг.

Междувременно SPCT токенът на VC Spectra предлага подобни предимства заедно с достъп до нови ICO-та и тримесечни дивиденти.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) разклаща индустрията за управление на активи

Като цяло, VC Spectra (SPCT) има за цел да преобърне индустрията за управление на активи, вкарвайки простота, автоматизация и ефективност на разходите. В същността си това е децентрализиран хедж фонд за нововъзникващи блокчейн и технологични предприятия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


VC Spectra (SPCT) е и усъвършенствана платформа за търговия, използваща стратегии като арбитраж, хеджиране, диверсификация и дори алгоритми за машинно обучение. Целта е да се управляват непредвидените рискове, като същевременно се откриват нови печеливши възможности след финансирането на всеки проект.

Интересното е, че VC Spectra (SPCT) вярва, че всеки трябва да спечели от многомилиардните пазари на блокчейн и технологии. Помощното средство тук са смарт договорите, които премахват ненужните посредници, докато съхраняват средства, разпределят награди и др. Това означава, че потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да контролират своите активи и дори да помагат в управлението на платформата.

Именно това е една от полезните функции на токена Spectra, SPCT: управленска власт чрез право на глас. Колкото повече SPCT притежава човек, толкова по-влиятелно е неговото мнение при вземането на решения по ключови предложения.

SPCT също така осигурява достъп до ексклузивни първоначални предлагания на монети с отстъпка, преди те да са станали известни, и тримесечни дивиденти от печалбите на VC Spectra. Инвеститорите могат да закупят токена на Spectra (SPCT) за едва $0.044 на етап 3 от предварителната му продажба, който е позициониран да нарасне с 82% до $0.080 на последния етап.

Нека сега да разгледаме полезността на протокола NEAR (NEAR) и перспективите за цената му.

Протоколът NEAR (NEAR) се отличава – ето как

Протоколът NEAR (NEAR) е един от многото блокчейни, работещи с консенсусен механизъм за доказване на залог (PoS) , стартирани през 2020 г. Макар и да не е толкова популярен, колкото други топ алткойни като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), той отбеляза засилено приемане след пускането си.

Данните от Artemis отразяват повишения в показатели като активни адреси, транзакции и обща заключена стойност от този период. Протоколът NEAR (NEAR) продължава да бъде добре финансиран и богат на разработчици, като предлага страхотни ставки за стейкинг и отлично потребителско изживяване.

Това, което също така отличава NEAR Protocol (NEAR), е, че е една от малкото мрежи с шардинг функции, което я прави най-мащабируема. И все пак основното предизвикателство за NEAR Protocol (NEAR) е конкуренцията поради огромния брой блокчейн PoS мрежи.

След като достигна исторически връх от $20, инвеститорите може да погледнат на проекта като добра възможност, имайки предвид, че NEAR Protocol (NEAR) в момента струва $1.10. Според много прогнози NEAR Protocol (NEAR) може да достигне минимални стойности от $2 само до 2024 г. и $3.50 до 2025 г.

И накрая, нека разгледаме Pepe токена и неговите ценови оценки.

Pepe (PEPE) остава силно спекулативен

При Pepe токена липсва полезност, освен за “развлекателни цели” според неговия уебсайт. Все пак това не спря инвеститорите да повишат доста цената на Pepe след стартирането му през април 2023 г., което е типично за новите меме монети.

Цената на Pepe е спаднала с 84% от появата си на пазара – от $0.00000439 до $0.00000071. Въпреки това Pepe е третата най-търгувана меме монета. Предвид спекулативния ѝ характер, бъдещето на токена виси на косъм. Независимо от това, прогнозите за цената на Pepe сочат, че до 2024 г. монетата може да струва поне $0.0000020, а до 2025 г. – $0.0000040.

В крайна сметка е по-трудно да се оцени какво предстои на този нов проект. От друга страна, множество експерти прогнозират светло бъдеще и печеливша възвръщаемост за VC Spectra (SPCT). Освен това при закупуване на SPCT токени по време на този етап на предварителната продажба, инвеститорите ще получат 100% бонус на всеки депозит, като кампанията е ограничена.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.