НАЧАЛО Прессъобщения

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

Трябва обаче много добре да знаете, че когато се появи възможност за инвестиция в качествени нови криптовалути, то вероятността да не откриете подходящата криптовалута е голяма. Затова и в тази статия ще ви покажем кои са най-основните моменти при откриването на нови меме токени, както и ще ви покажем някои от най-добрите перспективи за месец юни.

Какво трябва да следим при меме криптовалутите?

Меме криптовалутите са станали изключително популярни, като много от тях се характеризират с огромни колебания на цената. Затова е важно да се следят определени аспекти при инвестициите в тези активи.

Фенове и последователи в социалните мрежи

Управлението на меме криптовалутите често зависи от общността, която ги подкрепя. Важно е да следите динамиката на техните социални мрежи, като броя на последователите, активността на форумите и обсъжданията. Проектите, което получават “социален кредит на доверие” от общността обикновено се оказват успешни, като пресни примери са Dogecoin и Шиба Ину, чиято пазарна капитализация е оценена на милиарди.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Инвестиции в проекта

Макар меме криптовалутите често да са по-скоро шеговити, ако проектът зад тях получава сериозни инвестиции, това може да е показател за потенциален успех. Проверявайте прозрачността на проекта и дали има ясно определена цел. В крайна сметка, огромната волатилност на тези проекти е основната причина да са толкова атрактивни. 

Топ меме криптовалути за инвестиция през юни 2023 г.

Ако сте фенове на меме криптовалутите, то вероятно бихте заложили на познатите имена като $DOGE & $SHIB. Все пак има няколко криптовалути, които са значително по-евтини, а ранните инвеститори могат да спечелят много от тях. Нека видим кои са те.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes ($WSM) е нова криптовалута, която стартира препварителните си родажби само преди 4 дни и вече е събрала над $917,000 към момента на писане на статията. Това е проект, който буквално препуска, като доказва силата на базираната на меме криптовалута и динамиката на социалните мрежи в настоящия свят на инвестиции, където доверието е поставено дори по-високо от концепцията.

Това е ERC-20 токен, който ще бъде от мрежата на Етериум. По време на предварителната продажба ще се разпределят общо 1 милиард токена (от общо 2 милиарда, или 50%), като целта пред екипа е да събере малко над $30.5 милиона в общо 30 етапа. Целта пред екипа е да листне токена възможно най-скоро, за да могат ранните инвеститори да се възползват оптимално от своите шансове.

С над 215,000 последователи в Twitter и над 500,000 в Instagram, $WSM се ползва със солидна общност от поддръжници, които са готови да го подкрепят и да споделят своето вълнение около проекта.

За тези, които пропуснаха огромните печалби с $PEPE, $WSM предлага идеален шанс за включване в нов меме крипто проект на ранен етап. С уникалната си комбинация от забавление, иновации и финансови перспективи, $WSM се очертава като една от най-вълнуващите нови криптовалути, които следва да бъдат следени в близкото бъдеще. Възможността за ранно влизане и потенциалната печалба при листване правят $WSM привлекателен за широка гама инвеститори.

Sponge ($SPONGE)

Sponge ($SPONGE) е страхотен крипто проект, който е привлякъл вниманието на много инвеститори. Ранните инвеститори в проекта успяха да направят огромни печалби, продавайки своите токени с голяма надценка, като някои успяха да генерират над 1,000% печалба. 

Според мнозина $SPONGE е голям конкурент на $PEPE, друга известна криптовалута. Битката между тях се превръща в интересно състезание, което създава по-добри възможности за иновации и печалби за инвеститорите. Тази криптовалута има цели 43,000 последователи в Twitter, което е добра новина за всички, които търсят да станат част от общност. Отделно, огромният брой фенове означава по-голяма разпознаваемост и повишено търсене от меме инвеститорите, които нараснаха в пъти само в рамките на 2 месеца.

Както виждате от графиката, въпреки лекия спад през нощта, има нова положителна вълна. Това води до увеличение от над 2.5% в последния ден. Тези данни показват интереса и доверието на инвеститорите в проекта.

Пазарната капитализация на $SPONGE в момента е над $7.3 милиона, като обема на търговския достига $1.65 милиона. Тези цифри показват, че проектът има значителна подкрепа и интерес от страна на инвеститорите и, че е релевантен – именно тази дума е ключова за “живота” на всички меме криптовалути.

Copium ($COPIUM)

Copium се позиционира като водеща меме криптовалута със солиден потенциал за растеж. Ранните инвеститори успяха да реализират впечатляваща печалба от 400% още в началото на търговията с този токен. След достигането на пиковата цена от над $0.07 за токен, в момента монетата се продава на историческо ниски цени.

Това предоставя уникален шанс за тези, които изпуснаха началната възможност за инвестиция. Също така, както сме наблюдавали с други меме криптовалути като $SPONGE, след периода на спад обикновено следва нова възходяща вълна. Това създава възможност за реализиране на стабилни печалби за тези, които изберат правилния момент за вход на пазара.

Copium е за всички, които вече са изпуснали големия скок в цените на криптовалутите и искат да грабнат своя “билет към успеха”. Смятаме, че именно сега е подходящият момент да инвестирате, като освен рекордно ниската цена в последната седмица, можете и да бъдете част от огромна общност от над 18,000 члена в Twitter.

Заключение

Меме криптовалутите станаха един от най-интересните криптоактиви за инвестиция. Някои от тях успяха да достигнат 1,000% скок в рамките на дни, затова и инвеститорите им обръщат голямо внимание. Wall Street Memes, Sponge и Copium са сред най-атрактивните предложения – и макар всяка крипто инвестиция да крие риск, то шансът за печалба през юни е повече от добър.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.