НАЧАЛО Прессъобщения

Топ криптовалути за 2024 г: XRP, VC Spectra, Polygon

октомври 5, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути за 2024 г: XRP, VC Spectra, Polygon

С наближаването на 2024 г. три проекта - XRP, Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT) - обещават най-добра възвръщаемост. Ето защо!

Тъй като до края на годината остават само няколко месеца, за инвеститорите е време да преоценят портфейлите си и да видят в кои проекти си струва да инвестират и кои да изоставят.

Повечето водещи алткойни пострадаха сериозно заради мечия пазар, който не изглежда скоро да приключи. Въпреки това има няколко проекта, които предлагат искрица надежда през 2024 г.

Според експертите сред тях са XRP, Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT). Нека да видим какво според експертите прави тези проекти достойни за инвестиране.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на XRP

Изненадващо, XRP е един от малкото проекти на зелено през последната година. След много проблеми с регулаторите, XRP излезе начело и това подхранва растежа му. В резултат на това XRP изглежда може и да е добра криптовалута за покупка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


На пръв поглед тези, които купуват XRP сега, трябва да очакват по-добри резултати от актива през 2024 г., като се има предвид, че правните проблеми на проекта са приключили. Също така, тъй като все повече банки ускоряват плановете си да използват XRP при трансгранични разплащания, тази полезност го прави доста привлекателен за инвеститорите.

По този начин анализаторите препоръчват XRP като един от алткойните, които да купите през 2024 г. Също така, ниската му цена го прави благоприятен за всеки, без значение колко малко има да инвестира в крипто пазара.

Преди да купите XRP обаче, уверете се, че сте разгледали графиките му и знаете за какви нива да внимавате. Към 3 октомври XRP гледа към нивото от $0.50 като към подкрепа, а съпротивата е на $0.55. Следващата голяма съпротива за XRP се намира на нивото от $0.85.

Прогноза за цената на Polygon: Какво да очакваме от MATIC?

Цената на Polygon MATIC се движи високо през последните няколко дни. Тя започна възходящото си движение на 27 септември и успя да преодолее основното ниво на съпротива при $0.54. Оттогава насам цената на Polygon MATIC достигна до $0.57, преди да започне леко отдръпване.

Сега цената на Polygon MATIC се опитва да използва нивото от $0.54 като подкрепа. Ако алткойнът продължи възходящия си тласък, той вероятно ще преодолее поглъщащия негативен тренд, в който е заседнал от средата на юли, като по този начин ще направи Polygon (MATIC) най-добрата криптовалута за покупка през 2024 г.

Оттам нататък Polygon (MATIC) може да се тласне към нивото от $0.89. А на път са множество добри новини, които да подхранят цената на Polygon (MATIC).

Този вид полезност би трябвало да служи добре на Polygon (MATIC) през 2024 г. Сега големият въпрос е: възможно ли е за Polygon (MATIC) да достигне историческия си връх от $3?

Защо според някои анализатори VC Spectra (SPCT) е най-добрият алткойн, в който да инвестирате преди 2024 г.?

Стартирал преди няколко месеца, VC Spectra (SPCT) е децентрализиран инструмент за управление на активи, който улеснява инвестирането в крипто проекти. VC Spectra (SPCT) използва изкуствен интелект и други усъвършенствани технологии, за да идентифицира тези потенциално печеливши проекти и след това да ги краудфъндне.

Възвръщаемостта, постигната от тези инвестиции, се споделя с притежателите на VC Spectra (SPCT) токена като тримесечни дивиденти. Наскоро проектът навлезе в третия си етап на предварителна продажба, при който всеки токен VC Spectra (SPCT) се продава за $0.044.

Инвеститорите, които са закупили VC Spectra (SPCT) на първия етап на предварителна продажба, когато цената беше $0.008, вече са спечелили 450%. А тези, които са влезли на втория етап на предварителна продажба, когато цената беше $0.011, вече са направили възвръщаемост на инвестицията от 300%.

VC Spectra планира да прекрати етапа на предварителна продажба, когато цената на SPCT достигне $0.080, което означава, че инвеститорите, които сега са закупили, могат да спечелят над 82% от инвестицията си. Също така те ще получат 50% бонус за депозит, което означава повече VC Spectra (SPCT) токени с всяка покупка.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 22:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.