НАЧАЛО Прессъобщения

Топ 5 най-добри платформи за търговия с криптовалути, в които да инвестирате през Q2, 2023

май 21, 2023 16:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 най-добри платформи за търговия с криптовалути, в които да инвестирате през Q2, 2023

С напредването на годините един неоспорим факт става все по-ясен: криптовалутите са тук, за да останат и в бъдеще ще стават все по-голяма част от обществото и финансите.

Има повече платформи за търговия с криптовалути от всякога и повече инвеститори, които желаят да изградят своите портфейли от крипто токени и монети.
В това ръководство са посочени някои от най-добрите платформи за търговия с криптовалути, в които да инвестирате в момента, включително Tradecurve, както и Gemini (GUSD), Binance (BNB), Cronos (CRO) и KuCoin (KCS).

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Tradecurve (TCRV)

Ще започнем с преглед на Tradecurve, която е на път да се превърне в новаторска платформа за търговия с напредването на тази година. За тези, които не са запознати с този проект, Tradecurve е сигурна и частна платформа за търговия с криптовалути, която поставя голям акцент върху анонимността и защитата на потребителите. За разлика от други платформи, които изискват да предадете много лична информация по време на регистрацията, Tradecurve няма KYC – всичко, което трябва да направите, е да свържете крипто портфейл и да започнете да търгувате.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Tradecurve се отличава още с широката си гама от други функции и предимства, като автоматизирана търговия, сигнали за търговия с изкуствен интелект, копираща (copy) търговия и дори академия, където новите потребители могат да се учат. Освен това, с TCRV токена на Tradecurve притежателите му могат да се възползват от допълнителни предимства, като ексклузивни отстъпки, стейкинг за пасивен доход и уникални награди. Ясно е, че Tradecurve е многопластен проект и само на втория етап от предварителната продажба може да се окаже една от най-добрите инвестиции в крипто платформа за 2023 г.

Binance (BNB)

Докато Tradecurve е нов проект с много възможности за развитие, Binance (BNB) вече е утвърдена в пространството на крипто търговията. Binance (BNB) е най-голямата крипто борса от всички тях. Тя стартира още през 2017 г. и през годините привлече лоялни и многобройни последователи благодарение на лесната си употреба, достъпност и удобни функции, като академията на Binance (BNB) и смарт верига.
Binance има и свой собствен токен под формата на Binance (BNB), който позволява на притежателите му да се възползват от различни предимства, като например ексклузивен ранен достъп до продажби на нови токени. Стойността на Binance (BNB) досега е била доста стабилна през 2023 г. и надеждите са големи, че тя може да отбележи скок по-късно през годината или евентуално през 2024 г. Бъдещето на Binance (BNB) обаче зависи от това какво ще се случи с напъните на правителството на САЩ да регулира крипто индустрията.

Gemini (GUSD)

Gemini (GUSD) е друга водеща крипто борса, в която може да си струва да се инвестира. Gemini (GUSD) е основана още през 2014 г. в САЩ от братята олимпийски спортисти Тайлър и Камерън Уинкълвос. Сайтът на Gemini (GUSD) заработи през 2015 г., а няколко години по-късно, през 2018 г., Gemini (GUSD) пусна своя токен “Gemini Dollar”.
Много потребители оценяват начина, по който Gemini (GUSD) им позволява да съхраняват безопасно своите дигитални активи, а нивата на сигурност са впечатляващи за тази платформа за търговия. Освен това “Gemini” (GUSD) е удобен токен, който помага да се преодолее пропастта между света на криптовалутите и света на традиционните финанси.

Cronos (CRO)

Cronos (CRO) е официалният токен на криптовалутата за веригата Cronos на Crypto.com. Crypto.com е друга известна крипто борса, която съперничи на такива като Binance и се отличава с ниските си такси, широкия избор на криптовалути и възможността потребителите да печелят прилични лихви от инвестициите си, въпреки че някои критикуват платформата за това, че не е много удобна за потребителите.
Самият токен на Cronos (CRO) има редица приложения. Притежателите на Cronos (CRO) могат например да стейкват своите монети CRO чрез Crypto.com, за да получават пасивен доход. Cronos (CRO) може да се използва и за покриване на таксите за трансакции, като притежателите на CRO могат да получават ексклузивни кешбек оферти при използването на токена. С оглед на това, че Crypto.com продължава да държи високо ниво на статус в индустрията, инвестирането в Cronos (CRO) може да бъде добър избор, но може да мине много време, преди да видите голяма възвръщаемост.

KuCoin (KCS)

И накрая, има KuCoin (KCS). KuCoin (KCS) е разрастваща се криптоборса, която стартира още през 2017 г. На таи борса потребителите могат да купуват и продават повече от 700 алткойна, както и топ криптовалутите като Биткойн и Етериум. Токенът на KuCoin (KCS) позволява на притежателите му да получат още по-голяма стойност от платформата и се отличава с това, че има ограничено предлагане от само 100 милиона.
Ограниченото количество KuCoin (KCS) в обращение може да помогне за повишаването на стойността на този токен в бъдеще. Освен това разработчиците, които стоят зад KuCoin (KCS), се стремят да превърнат токена в “продукт-убиец”, а не просто в поредния крипто токен. Борсата също така има планове за разнообразна гама от функции и ексклузивни предимства за притежателите на KuCoin (KCS) в бъдеще, което може да го превърне в доста вълнуващ токен, особено ако KuCoin (KCS) се разрасне толкова добре, колкото се надяват някои експерти.

Заключение

Очевидно е, че в момента има доста интересни възможности за инвестиране в крипто борса. Наред с някои от големите имена в крипто бизнеса, като Crypto.com Cronos (CRO) и Binance (BNB), има и някои нововъзникващи проекти, като KuCoin (KCS) и Gemini (GUSD).
Въпреки това, когато става въпрос за най-добрата платформа за търговия с криптовалути, в която да инвестирате през второто тримесечие на 2023 г., за короната претендира Tradecurve. Tradecurve изглежда ще промени изцяло начина, по който хората търгуват, предлагайки наистина анонимно и сигурно решение за потребителите, които се притесняват от липсата на поверителност при другите платформи. С текущата предварителна продажба на токени на стойност само $0.012 за един токен е ясно защо анализаторите смятат, че потенциала на TCRV токена на Tradecurve е огромен.

Присъединете се към общността на Tradecurve
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official
Instagram: https://www.instagram.com/tradecurveapp/
Medium: https://medium.com/@tradecurve
За да научите повече за Tradecurve, моля, посетете сайта на Tradecurve.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.