НАЧАЛО Прессъобщения

Токенизирани държавни ценни книжа на САЩ пристигат в мрежата на XDC: Прогнози за цените на XDC, SPCT и KAVA през 2023

септември 7, 2023 19:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токенизирани държавни ценни книжа на САЩ пристигат в мрежата на XDC: Прогнози за цените на XDC, SPCT и KAVA през 2023

Основните експерти по криптовалути сочат XDC Network (XDC), VC Spectra (SPCT) и Kava (KAVA) като топ криптовалути през септември 2023 г.

От трите, VC Spectra (SPCT) спечели най-висока оценка поради полезността си в реалния живот и променящите играта функции. Нека анализираме защо този нов скрит скъпоценен камък бързо получи признание като най-добрата криптовалута за покупка днес.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Мечките на XDC Network (XDC) очакват покачване към $0.070

Базираната във Великобритания платформа за разпространение на търговско финансиране Tradeteq представи токенизирани облигации на Министерството на финансите на САЩ в XDC Network (XDC) на 29 август.

Биковете на XDC Network (XDC) смятат, че това развитие може да даде значителен тласък на предстоящите ценови движения на XDC Network (XDC), тъй като крипто експертите смятат, че токенизацията на реални активи скоро може да се превърне в пазар за $5 трилиона. Ето защо някои анализатори прогнозират, че XDC Network (XDC) може да поскъпне над диапазона от $0.070 до края на септември.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


От друга страна, мечките на XDC Network (XDC) предупредиха, че токенът не е успял да се превърне в бичи, въпреки неотдавнашното въвеждане на американски държавни ценни книжа.

По-конкретно, XDC Network (XDC) спадна със значителните 12.340% в рамките на последните дни, от $0.065 на 29 август до текущата стойност на XDC Network (XDC), която към 7 септември се намира на нивото от $0.054.

VC Spectra (SPCT) предлага най-изгодните опции в различни пазарни ниши

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността децентрализиран хедж фонд, който предлага най-доходоносните инвестиции в текущи блокчейн проекти и технологични стартъпи. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да проучат широк спектър от токени и нишови пазари и да получават тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите от своите информирани инвестиционни решения.

Освен това невероятните механизми и системи за търговия с изкуствен интелект на VC Spectra (SPCT) откриват най-доходоносните пазарни опции с несравнимо ниво на точност. От друга страна, дефлационният токен VC Spectra (SPCT) предоставя няколко изключителни предимства, като например ексклузивен достъп до отстъпки при предварителни продажби и право на глас за бъдещи инвестиции. Освен това притежателите на SPCT получават дивиденти по време на текущата публична предварителна продажба.

Понастоящем VC Spectra (SPCT) е на етап 3 от публичната предварителна продажба, като един токен се продава само за $0.025. Следователно осиновителите ще получат 32% печалба, когато токенът навлезе в етап 4 и се повиши до $0.033, както и огромна 220% печалба, когато VC Spectra (SPCT) достигне целта на предварителната продажба от $0.080. Крипто ентусиастите хвалят VC Spectra (SPCT), че е една от най-добрата криптовалута за инвестиране на настоящия пазар.

Ще се възстанови ли Kava (KAVA) до $0.80?

Към момента на писане на статията цената на KAVA се намира около нивото при $0.66. Според мечките на KAVA притежателите на токена могат да очакват по-съществени корекции в предстоящите движения, ако KAVA не успее да се консолидира над $0.70 до края на седмицата. Освен това анализаторите смятат, че изразената волатилност на KAVA през предходната седмица със сигурност ще подтикне притежателите към по-надеждни опции на крипто пазара.

Обратно, биковете на KAVA прогнозират, че токенът скоро може да се върне към ценовите си стойности от началото на август, когато KAVA се търгуваше в диапазона над $0.80. Тази оптимистична перспектива се основава на неотдавнашната интеграция на веригата Kava в рамките на корпоративната платформа Fireblocks. По-точно, потребителите на Fireblocks получиха достъп до усъвършенстваните DeFi протоколи на KAVA, след като Kava Chain заработи на 1 септември.

VC Spectra (SPCT) има потенциал да надмине опоненти като XDC Network (XDC) и Kava (KAVA) скоро след официалния старт, затова се присъединете към публичната предварителна продажба сега, за да получите значителен 10% бонус върху всички депозити!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.