НАЧАЛО Прессъобщения

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

08.12.2023 16:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

От друга страна, от Meme Moguls постигнаха огромен приток на потребители, поставяйки нови рекорди и разпалвайки вълнение в неудържимия си възход.

> Можете ли да предвидите следващата 1,000х меме монета? Станете Meme Mogul днес <<

Биткойн (BTC) до $100,000 според Standard Chartered Bank

Наскоро цената на Биткойн се повиши над $43,000 и в последно време се търгува в диапазона от $43,000 до $44,000. Това повишение привлече вниманието на институционалните инвеститори. Джеф Кендрик, който е ръководител на отдела за крипто проучвания в Standard Chartered Bank, повтори положителната прогноза на компанията за Биткойн.

В прогнозата се посочваше, че стойността на Биткойн може да достигне $100,000 през 2024 г. Тази прогноза следва по-ранно твърдение на банката от април тази година. През април проучването спомена няколко причини, които биха могли да тласнат стойността на Биткойн над $100,000, и обяви, че тежките времена за криптовалутите вече са отминали.

Кендрик и екипът на Standard бяха уверени, че одобрението на множество спот Биткойн ETF ще бъде следващият фактор, стимулиращ растежа на криптовалутата. Те също така вярват, че тези развития ще се случат по-рано.

Standard Chartered посочиха друга причина, която може да допринесе за бъдещо повишаване на цените: предстоящото халвинг събитие на Биткойн. Намаляване на предлагането на Биткойн се очаква да се осъществи в края на април 2024 г.

Междувременно експертите в бранша смятат, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще одобри няколко спот Биткойн ETF-а един след друг. Това би променило по-широкия финансов сектор за големи играчи като BlackRock, Grayscale и др.

Meme Moguls (MGLS) реализира 250,000 USDT от набиране на средства

През последните седмици от Meme Moguls (MGLS) привлякоха вниманието на анализатори, любители на мемета, трейдъри и геймъри. Meme Moguls е крипто проект, който предоставя достъп до активи и онлайн игри, свързани с мемета. Той има желание да надмине други меме криптовалути като Pepe и Shiba Inu.

Meme Moguls създаде първата в света борса за активи, свързани с мемета. Нейната цел е да създаде 100 милионери в рамките на три месеца от стартирането ѝ. На тази борса хората могат да търгуват с предмети, свързани с мемета, и да печелят токени, докато взаимодействат с други ентусиасти на мемета. Друга интересна функция на Meme Moguls беше “Mogul Land”.

В този виртуален свят потребителите могат да изследват, да общуват, да добиват и да инвестират своите токени. Платформата разполага и със стейкинг функции, метод за получаване на пасивен доход в света на криптовалутите.

Meme Moguls предоставя вълнуващо гейминг изживяване чрез турнири и състезания. Това ще позволи на потребителите да демонстрират уменията си и да се състезават за награди в миналото.

Потребителите могат да печелят от участието си в общността, като търгуват с тези NFT на пазара на Opensea. Те също така могат да бъдат разменяни за MGLS токени. Понастоящем стойността на MGLS е само $0.0021 по време на фазата на предварителната им бета-продажба, в сравнение с $0.0019.

Платформата Meme Moguls вече набра над 250,000 USDT по време на предварителната продажба. Експертите смятат, че има 1,000% шанс за увеличение на цената през следващите месеци.

За повече информация относно предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS):

Уебсайт: https://mememoguls.com/

Предварителна продажба за покупка: https://app.mememoguls.com/sign-up

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.