НАЧАЛО Прессъобщения

Спот Bitcoin ETF-и могат да вкарат играчи с $9 трилиона в активи под управление. Кой ще спечели?

ноември 6, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спот Bitcoin ETF-и могат да вкарат играчи с $9 трилиона в активи под управление. Кой ще спечели?

Предложението на BlackRock за разработване на Bitcoin ETF несъмнено е значимо в света на криптовалутите. С повече от $9 трилиона под управление, ходът на BlackRock към криптовалутния сектор отразява нарастващия институционален интерес към дигиталните активи.

Новият ETF, наречен “BlackRock Bitcoin Trust”, има за цел да предостави на инвеститорите възможност да инвестират в Bitcoin без директно притежание на криптовалутата.

Важността на това предложение се крие в потенциала за широко приемане на криптовалутите от традиционните инвеститори. Ако бъде одобрен, BlackRock Bitcoin ETF би се присъединил към нарастващия списък на Bitcoin ETF-и в Северна Америка, включително тези на VanEck и Grayscale. Такова одобрение би означавало, че Bitcoin се приема все повече като легитимен инвестиционен актив.

Bitcoin ETF е бъдещето, а токенът с неговото име може много бързо да направи крипто инвеститорите богати.

Купете Bitcoin ETF

Bitcoin ETF – какво прави тази криптовалута толкова перспективна?

Bitcoin ETF представлява нова възможност в сферата на криптовалутите, тъй като обещава да даде на инвеститорите възможност да участват в Bitcoin пазара без необходимостта от покупка на реални BTC и мисълта за тяхното “стопанисване”. Перспективата на Bitcoin ETF се крие в неговата способност да следи спот цените на Bitcoin, което позволява да се отразява реалната стойност на Bitcoin в даден момент.

Способността на Bitcoin ETF да привлече особено висок интерес се потвърждава от факта, че тази нова монета събра инвестиции от над $20,000 само за няколко часа след пускането си на пазара. Такъв старт показва огромен потенциал и доверие от страна на инвеститорите.

$BTCETF е дигитален актив, който носи в себе си възможности както за краткосрочна, така и за дългосрочна инвестиционна стратегия. Предвид динамиката на криптовалутните пазари, $BTCETF има потенциала да продължи силния си ход и да предложи високи дивиденти на своите държатели при положение, че интересът към криптовалутите остава силен и институционалното приемане продължава да расте.

Купете Bitcoin ETF

Каква е цената в момента и как ще се движи занапред?

Към момента, цената на $BTCETF токена е $0.005 и се очаква тази цена да нараства прогресивно до достигане на $0.0068 в последния си етап от предпродажбата. Това постепенно увеличение в цената сигнализира за планирано управление на пазарното предлагане и търсене, което може да води до стабилизиране на цената и потенциално до по-висока възвращаемост за ранните инвеститори.

С оглед на пазарната капитализация, която се очаква да достигне $4.96 милиона в края на предпродажбата, проектът показва сериозни намерения за нарастване. Това е важно, тъй като високата пазарна капитализация може да донесе по-голяма ликвидност и по-добра ценова стабилност на токена.

Общият брой на токените, който е зададен на 2.1 милиарда, ясно отразява символиката, свързана с общото количество на Bitcoin, което е ограничено на 21 милиона. Тази символика може да действа като маркетингов инструмент и да спомогне за привличане на вниманието на инвеститорите, които са запознати с крипто пазарите.

В контекста на текущата цена на Биткойн, която вече премина $35,000 и се стреми към $40,000, е реалистично да се предположи, че $BTCETF токенът може да има значителен успех. Интересът към криптовалутите продължава да расте, а институционалните инвестиции в криптовалутни активи се увеличават.

С такъв пазарен климат възможностите за $BTCETF да се утвърди като невероятна инвестиция са значителни, особено ако проектът успее да възползва от своята пряка свързаност с динамиката на Bitcoin и да предложи уникални предимства за своите държатели.

Купете Bitcoin ETF

Стейкинг наградите са огромни – над 9400%!

Ако искате да инвестирате в нещо, което има огромен потенциал, то Bitcoin ETF може да е добър избор. Токенът разполага с огромен потенциал пред ранните си инвеститори, които могат да получат до 9400% APY от стейкинг. Макар че този висок процент със сигурност ще падне, то дневната награда е оценена на 25%, така че потенциално можете да удвоите своя капитал още в рамките на тази седмица.

За тази цел обаче ще трябва да закупите токени $BTCETF. Най-хубавото? Не е нужна регистрация никъде.

Купете Bitcoin ETF

Как да закупите Bitcoin ETF?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на токена
  2. Задайте сумата, която ще инвестирате
  3. Свържете своя крипто портфейл с този на проекта
  4. Купете токени
  5. Сложете своите Bitcoin ETF монети в стейкинг пула
  6. Изчакайте края на предварителната продажба, за да вземете своята награда.

Купете Bitcoin ETF


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.