НАЧАЛО Прессъобщения

Ще се върне ли Биткойн до $50,000? Цената на Tradecurve ще се повиши отново

май 25, 2023 15:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се върне ли Биткойн до $50,000? Цената на Tradecurve ще се повиши отново

Биткойн (BTC) е популярен инвестиционен избор за мнозина през последните години, като през 2021 г. се покачи до $68,789.

Оттогава насам обаче стойността на Биткойн претърпя значителни колебания, което накара много инвеститори да се чудят дали някога отново ще достигне тези висоти.

И докато Биткойн е изправен пред несигурност, пазарни анализатори посочиха предстояща алтернатива, която в момента е на етап 2 от предварителната си продажба. Тази алтернатива ще бъде Tradecurve (TCRV), която може завинаги да промени индустрията за онлайн търговия. Нека разберем защо и дали Биткойн някога отново ще се върне на $50,000.

>>Регистрация за предварителната продажба на Tradecurve<<

Биткойн (BTC) показва зелено

Първата и най-голяма криптовалута, Биткойн, е създадена през 2009 г. като алтернативна форма на пари. Тя беше предназначена да бъде алтернатива на фиатни валути като щатския долар. Биткойн може да се приема като плащане от някои предприятия, но повечето инвеститори го смятат за спекулативна инвестиция.

Понастоящем Биткойн струва $26,300 с пазарна капитализация $509 милиарда, което представлява спад от 1.4% през последните 24 часа. Обемът на търговията с Биткойн също е скочил с 23.14% за същия период и сега възлиза на $15.8 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки това стойността на Биткойн постоянно спада на седмичните графики с над 5% през последните две седмици. Това може да е причина за безпокойство, тъй като изглежда, че мечките отново контролират монетата. Заради този спад експертите по криптовалутата не са уверени, че тя може да достигне $50,000 в скоро време, тъй като предвиждат покачване до $30,000 до края на 2023 г.

Tradecurve (TCRV) скочи с 20%

Докато Биткойн се бори да възвърне предишната си слава, Tradecurve има амбицията да доминира на пазара на онлайн търговията в продължение на години. На настоящия пазар платформите за търговия като OKX и Coinbase изискват KYC проверки при регистрация и търгуват само с криптовалути.

Това не привлича търговците, които искат да диверсифицират портфейлите си, като същевременно останат анонимни. Tradecurve ще промени това, като създаде революционна хибридна платформа за търговия, в която всеки може да търгува с всички деривати, използвайки само една сметка и без фиатни плащания.

За Tradecurve няма да се изискват KYC проверки при регистрация, а всичко, което ще е необходимо, е да се създаде акаунт с помощта на имейл, да се свърже с крипто портфейл и да се направи депозит. Това е важно, тъй като позволява достъп и поверителност, независимо от самоличността или местоположението.

Tradecurve ще въведе функции като висок ливъридж, започващ от 500:1, защита от отрицателен баланс, абонаментни системи за автоматизирана търговия и търговия с изкуствен интелект, както и академия за търговия в метавселената.

Функционалният токен на Tradecurve, TCRV, ще бъде горивото зад всички тези функции и притежаването му ще донесе на трейдърите отстъпки от абонаментните такси, награди за стейкинг и достъп до ексклузивни награди за търговска сметка. Един TCRV токен се предлага на цена при предварителна продажба от само $0.012, а при всяка покупка се предоставя 25% бонус за депозит.

Като погледнем текущата стойност на TCRV и предлагането на токени, което е 1.8 милиарда, виждаме, че пазарната му капитализация възлиза на $21.6 милиона, което е далеч по-ниско от тази на Биткойн. Това означава, че бъдещият ръст на цената ще дойде много по-бързо. Поради тази причина анализаторите прогнозират, че TCRV може да отбележи 50x увеличение с напредването на предварителната продажба, докато 100x увеличение може да има, когато след пускането си на пазара се листне на известна CEX, като например Uniswap.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:
Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Телеграм: https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.