НАЧАЛО Прессъобщения

Ще излезе ли Shiba Inu от топ 20? Нова монета привлича вниманието на инвеститорите с потенциалната си възвръщаемост

октомври 6, 2023 12:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще излезе ли Shiba Inu от топ 20? Нова монета привлича вниманието на инвеститорите с потенциалната си възвръщаемост

Ще остане ли Shiba Inu (SHIB) в топ 20 на криптовалутите през 2024 г. или ще отстъпи мястото си на тази нова монета? Разберете какво казват експертите!

Shiba Inu (SHIB) може би е в низходяща тенденция. Междувременно за нейното място се бори нова криптовалута. Този токен вече привлече вниманието на анализатори и инвеститори, особено след като генерира 450% възвръщаемост на инвестициите за три месеца. Това е една от най-печелившите криптовалути на 2023 г., но и такава с изключителна полезност.

Какво представлява тази криптовалута? И може ли Shiba Inu (SHIB) да остане дълго време една от водещите алткойни? Нека се потопим в анализите и прогнозите на експертите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Резюме

  • Shiba Inu (SHIB) може да достигне $0.00000828 до края на годината.
  • Инвеститорите във VC Spectra (SPCT) ще спечелят 82% в най-скоро време.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Процентът на изгаряне на монетите на Shiba Inu се увеличава с 940%, докато пазарната капитализация на SHIB спада

На 1 октомври 2023 г. беше съобщено, че степента на изгаряне на монетите Shiba Inu се е покачила с 940%. Това значително увеличение означава, че 164 милионa SHIB токена са се озовали в “мъртви портфейли”, като по този начин са били извадени от количеството в обращение.

Shibburn, платформа, посветена на проследяването на изгарянията на Shiba Inu (SHIB), съобщи, че това масивно изгаряне е било разпределено между 50 транзакции. И все пак, една транзакция се откроява, изтривайки масивно 100 милиона токена Shiba Inu (SHIB) – ключов елемент в бързия ръст на процента на изгаряне.

Въпреки това повишената скорост на изгаряне на монетите Shiba Inu не се е отразила на цената на SHIB. Към 3 октомври SHIB спадна с 0.8% от $0.00000734 до $0.00000728. Пазарната капитализация на Shiba Inu също намаля от $4.43 милиарда на $4.29 милиарда, което я излага на риск да изпадне от топ 20 на криптовалутите.

Според CoinMarketCap Shiba Inu (SHIB) е 18-тата по големина криптовалута по пазарна капитализация. Следващите две, Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX), имат пазарна капитализация към момента на писане на статията съответно от $4.13 милиарда и $3.52 милиарда.

Според прогнозите на анализаторите за цената на SHIB, монетата вероятно няма да загуби мястото си. Напротив, прогнозите са, че до края на 2023 г. цената на SHIB ще достигне $0.00000828. Повишена активност, обусловена от Shibarium и стратегическите партньорства ще доведат до това увеличение.

VC Spectra (SPCT): Новата монета, която завладява крипто света като буря

VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на инвеститорите още от частната си продажба чрез впечатляващите си печалби. Проектът набра $2.4 милиона по време на частната си продажба и оттогава насам набира сила.

Публичната предварителна продажба последва частната продажба. Токените VC Spectra (SPCT) се продаваха за $0.008 на първия етап от публичната предварителна продажба. Оттогава насам токените VC Spectra (SPCT) поскъпнаха с 450%. Сега те се продават за $0.044 на третия етап от публичната предварителна продажба.

Тази огромна възвръщаемост на инвестициите привлече инвеститорите, което доведе до това, че цената на токените VC Spectra (SPCT) надмина очакванията. На третия етап от публичната предварителна продажба цената на токена VC Spectra (SPCT) се повиши два пъти.

Цената също ще се увеличи с поне 82% до $0.080, когато приключи предварителната продажба. Междувременно информацията се разпространява и все повече инвеститори купуват токени VC Spectra (SPCT).

Инвеститорите са привлечени към VC Spectra (SPCT) и от възможността за получаване на тримесечни дивиденти и обратно изкупуване. Това е още едно средство за получаване на възвръщаемост на инвестициите. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага на инвеститорите възможност да инвестират в обещаващи блокчейн предприятия, нови DeFi проекти и крипто пазара.

Тези многобройни начини за получаване на печалба са причината, поради която инвеститорите смятат VC Spectra (SPCT) за най-добрата нова криптовалута, в която да инвестират.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.