НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Pomerdoge (POMD) посочени като лидери при следващото рали на меме монетите

септември 11, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Pomerdoge (POMD) посочени като лидери при следващото рали на меме монетите

След като меме монетите успешно си извоюваха ниша в крипто пазара, Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) придобиха водещ статут.

Естествено, очаква се те да бъдат начело на следващият хайп около меме монетите, но тяхното господство е застрашено с появата на Pomerdoge (POMD).

Въпреки че е нов токен, той бързо се превърна в любимец на феновете заради уникалната си комбинация от меме и функционалност.

В тази статия ще разгледаме доминацията на Shiba Inu и Dogecoin в екосистемата на меме монетите и как Pomerdoge е готов да се превърне в сериозен претендент.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Shiba Inu (SHIB): Убиецът на Dogecoin?

Shiba Inu (SHIB) беше пусната, за да се възползва от популярността на Dogecoin. Забележително е, че тя отбеляза значителен ръст и стана доста популярна. Понастоящем тя е 16-ият по големина токен по пазарна капитализация.

Това не е всичко; Shiba Inu регистрира значителна възвръщаемост на инвестициите от над 480,000% въз основа на текущата си цена, което е невероятен подвиг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Привлекателността на Shiba Inu се крие в нейната лекота и жизнена общност. Освен това доминиращата ѝ позиция в екосистемата на меме монетите я прави топ избор и фаворит на мнозина.

Очаква се при следващия хайп около меме монетите Shiba Inu да бъде начело благодарение на своята значимост на сцената. Това ще бъде състезание с Dogecoin и изненадващия претендент Pomerdoge, което обещава да бъде вълнуващо.

Dogecoin (DOGE): Доминиращата меме монета

Dogecoin (DOGE) не се нуждае от почти никакво представяне на този етап. Въпреки че не е Биткойн, той все пак има водещ статут в меме екосистемата след създаването си през 2013 г. Това, което започна като експеримент, забавна и лека криптовалута, силно се хареса на крипто общността и се издигна до 8-мата най-голяма монета по пазарна капитализация.

Вдъхновена от популярното интернет меме “doge”, Dogecoin остава най-популярният меме монета, засега. Това се дължи на пионерския статут на монетата и доминираща ѝ позиция в крипто пазара.

В същото време стабилната ѝ марка и лоялната общност на монетата я правят вероятно най-силния токен, който да оглави предстоящият хайп около типа монети. Крипто пазарът обаче е пълен с изненади, но независимо от това обещава да бъде вълнуващо пътуване.

Pomerdoge (POMD): Изненадващият претендент

Тъй като битката за надмощие в пейзажа на меме монетите се засилва, Pomerdoge, нововъзникващ токен, има силни аргументи. Отдадеността на проекта към общността, както и неговият забавен характер и стабилна екосистема, която включва “Play-to-Earn” (P2E) игри и колекция от незаменяеми токени (NFT), може да се окажат фактор, който да промени играта.

Този токен бързо набира популярност в крипто общността, като досега е събрал над $2.4 милиона в предварителната си продажба. Неговото уникално стойностно предложение се състои във визията му да предложи на геймърите забавна, конкурентна и мрежова P2E игра, в която те могат да печелят и награди. Освен това нейната колекция от NFT, която включва 7,777 дигитални колекционерски предмети, я прави нещо повече от просто меме монета.

Освен това в основата на екосистемата ще бъде и пазар за игри. Тук ще могат да се търгуват предмети и ценности, събрани в играта. Освен това друга ключова привлекателност на Pomerdoge потенциалът за растеж на проекта, който според експертите ще скочи до небето. Според прогнозата през 2023 г. POMD ще нарасне 50х, което го прави привлекателна инвестиция.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:
Уебсайт: https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.