НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu и Litecoin се покачват, тъй като Grayscale спечели срещу SEC, предварителната продажба на Everlodge набира сила

септември 3, 2023 15:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Litecoin се покачват, тъй като Grayscale спечели срещу SEC, предварителната продажба на Everlodge набира сила

Консолидацията на пазара на криптовалути беше нарушена, като водещите криптовалути като Shiba Inu (SHIB) и Litecoin (LTC) се повишиха.

Пазарното рали беше разпалено от неотдавнашната победа на Grayscale в съдебното дело на SEC за преразглеждане на Bitcoin ETF. Освен това предварителните продажби на Everlodge (ELDG) се върнаха на бича територия заради уникалния си пазар на имоти за временно ползване.

Обобщение:

  • Крипто пазарът реализира възходящо движение, след като Grayscale спечели делото пред SEC за преразглеждане на Биткойн ETF
  • Водещи в ралито на крипто пазара са Shiba Inu и Litecoin
  • Everlodge набира скорост заради своя уникален пазар на имоти

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB) се завръща към бичата територия

Shiba Inu (SHIB), основният конкурент на Dogecoin, се намира в низходяща трендлиния през последните няколко седмици. В резултат на спада цената на Shiba Inu се понижи до най-ниски стойности от $0.000007500. С промяната на тренда обаче, монетата Shiba Inu се върна на бича територия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Към момента на писане на статията SHIB се търгува в диапазона около $0.000007817, което представлява спад от 0.7% за последните 24 часа. Много инвеститори очакваха по-нататъшни печалби, особено като се има предвид неотдавнашното стартиране на Shibarium. 

Според крипто специалистите цената на Shiba Inu се очаква да се повиши с разрастването на мрежата. Мнозина смятат, че цената на Shiba Inu също така може да премине отвъд бариерата от $0.0000100 през следващите седмици, тъй като мрежата набира сила.

Цената на Litecoin се покачва след победата на Grayscale

Litecoin (LTC) е един от най-големите бенефициенти от неотдавнашната победа на Grayscale над SEC. Откакто беше направено съобщението, цената на LTC се повиши с повече от 6% – най-голямото ѝ повишение от халвинга на мрежата насам.

В резултат на ценовия скок монетата LTC се повиши до върхови стойности от $70. Въпреки това цената на Litecoin беше отхвърлена. Въпреки че цената на Litecoin възлиза на $64 към момента на писане на статията, крипто аналитиците все още са оптимистично настроени към криптовалутата.

Бичите настроения за Litecoin се дължат на нарастващия брой дългосрочни притежатели на LTC. Според последните данни от веригата близо 5 милиона адреса на LTC вече са дългосрочни притежатели, което е много оптимистичен знак за Litecoin.

Предварителната продажба на Everlodge набира скорост в очакване на 30х скок

Предварителната продажба на Everlodge (ELDG) беше едно от най-обсъжданите събития в крипто пространството поради своята уникалност. Everlodge разработва пазар на имоти, който ще осигури на потребителите на криптовалути достъп до сектора. 

Иновативен пазар на проекта ще използва блокчейн технологията, позволявайки на потребителите да правят фракционни инвестиции в хотели, ваканционни жилища и имоти с висока стойност.

Тази интригуваща нова концепция ще бъде първата, която ще съчетае по безпроблемен начин фракционната собственост върху ваканционни имоти с технологията за разпределено във времето ползване на собственост и NFT. 

Издадените незаменяеми токени (NFT) ще бъдат напълно обезпечени с имотите, като се използват дигитализирани актове и информация за собствеността. Тези NFT ще се предлагат на цена от $100. Потребителите ще могат да обменят своите NFT на пазара на Everlodge или на всеки съвместим с ERC-20 пазар на трета страна.

Чрез смъкването на бариерата за навлизане на пазара на ваканционните недвижими имоти до $100, крипто експертите прогнозират 30х рали за Everlodge (ELDG). 

Сега, когато се търгува на цена от $0.012, Everlodge представлява чудесна възможност за инвеститорите.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.