НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину китовете преминават към новия крипто проект Tradecurve

май 24, 2023 9:11 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину китовете преминават към новия крипто проект Tradecurve

Тъй като пейзажът на криптовалутите продължава да се развива, се наблюдават значителни движения сред големите притежатели, известни още като "китове".

По-специално, очертава се тенденция китовете на Шиба Ину (SHIB) да прехвърлят инвестициите си към нов проект – Tradecurve (TCRV), който в момента създава вълнение в пространството в своята фаза на предварителна продажба.

Шиба Ину (SHIB)

Когато става въпрос за меме криптовалути, има няколко проекта, които са направили по-големи вълни от Шиба Ину (SHIB). С бързото си покачване от 10,000% по време на бичия пазар през 2021 г., Шиба Ину (SHIB) се превърна в нарицателно име в света на криптовалутите.

SHIB, криптовалутен токен, който стартира през август 2020 г., е вдъхновен от същата порода кучета като Dogecoin (DOGE) – шиба ину от японския регион Чубу. Екипът на Шиба Ину (SHIB) има за цел да създаде децентрализирана, управлявана от общността платформа, в която бъдещата посока на проекта се определя от самите потребители.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


За съжаление на тези, които са закупили Шиба Ину (SHIB) през 2021 г., цената на SHIB е спаднала с повече от 88% до едва $0.00001030. Това е очаквано, тъй като меме токените имат склонност да имат изключително волатилни ценови движения и се представят добре само по време на бичи пазари.

Но историята не свършва дотук за инвеститорите в Шиба Ину (SHIB). Екипът, който стои зад Шиба Ину, активно разработва редица продукти и услуги, които да помогнат за поддържането на цените дори по време на мечи пазари.

Например пускането на Shibarium, решението за мащабиране от втори слойм, до края на 2023 г. може да събуди отново интереса и да възстанови доверието в Шиба Ину (SHIB). Въпросът, който остава сега, е дали тези предстоящи събития могат да върнат SHIB обратно на траекторията на растеж.

Защо китовете преминават към този нов крипто проект?

Tradecurve (TCRV) е проект за децентрализирани финанси (DeFi), който наскоро отбеляза приток на китове от екосистемата на криптовалутата Шиба Ину (SHIB). Tradecurve е настроен да трансформира света на търговията със своята всеобхватна платформа, която поддържа множество класове активи, включително криптовалути, акции, суровини и форекс.

Като просто се регистрират с имейл адрес и свържат DeFi портфейл, потребителите могат да получат достъп до тази разнообразна среда за търговия, без да преминават през дълги и досадни процеси на проверка KYC/AML.

В допълнение към своята всеобхватна и достъпна платформа, Tradecurve предоставя на потребителите най-съвременни инструменти за търговия, като стратегии за търговия, управлявани от изкуствен интелект, и усъвършенствани анализи. Тези ресурси помагат на инвеститорите да увеличат печалбите си и да подобрят цялостното си изживяване при търговия.

Централно място в екосистемата на Tradecurve заема нейният собствен токен TCRV, който предлага на притежателите на токени множество предимства. Те включват достъп до copy трейдинг, възможности за стейкинг за пасивни доходи и намалени такси за търговия.

Струва си да се спомене, че екипът за разработване на Tradecurve е блокирал ликвидния пул за две години, а токените на екипа – за три години. Освен това смарт договорите на Tradecurve са били изцяло одитирани от Cyber Scope, за да се гарантира максимална сигурност на протокола.

Продължаващата предварителна продажба на TCRV токени на цена от само $0.12 представлява вълнуваща възможност, тъй като експертите прогнозират, че стойността може да се покачи до $10.00, след като токените бъдат регистрирани на големите борси. Този потенциал за значителен растеж прави Tradecurve убедителен избор както за търговците, така и за инвеститорите.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve:
Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се към общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.