НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu и Dogecoin са настроени за възход, инвеститорите избират Watchvestor (WVTR) като достойна инвестиция

септември 1, 2023 16:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Dogecoin са настроени за възход, инвеститорите избират Watchvestor (WVTR) като достойна инвестиция

В момента се проверява дали е възможно да се направи нещо ново в тази област: Крипто пазарът показва бичи тенденции за Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), докато Watchvestor (WVTR) се превръща в най-разумното инвестиционно решение за инвеститорите.

Започналият преди няколко дни спад на крипто пазара, довел до понижение на цените на много криптовалути, изглежда е към своя край, тъй като при много монети се наблюдават зелени сигнали на пазара. Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), които бяха дълбоко вкоренени в мечия пазар, в момента набират възходяща инерция. По същия начин Watchvestor (WVTR), платформата за инвестиции в луксозни часовници, привлича все повече инвеститори.

Инвестирайте в Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille и AP само за $10

Shiba Inu (SHIB) вдъхва надежда на биковете с временен отскок

След като претърпя масивен низходящ тренд през изминалата седмица, Shiba Inu (SHIB) постепенно набира сила. Само през миналата седмица меме монетите се беше понижила с 21.32%, като инвеститорите загубиха надежда за обрат. Днес обаче Shiba Inu поскъпна леко, връщайки надеждите на притежателите си. Въпреки това актива спадна с над 2% през последния час.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Единственият недостатък на настоящата тенденция на Shiba Inu обаче е обемът на търговията. През последните 24 часа обемът на търговията е спаднал с 42% и възлиза на сегашните си $220 милиона.

Поради тази причина много инвеститори все още са скептични относно стабилността на Shiba Inu и разглеждат алтернативи като Watchvestor като достойна инвестиция.

Посоката на цената на Dogecoin (DOGE)

След като прекара месеци в битка с натиска на мечките, Dogecoin (DOGE) отново показва прзнаци на живот с неотдавнашния отскок. Много анализатори отдават неотдавнашното възходящо движение на Dogecoin на непрекъснатото споменаване на меме монетата от Илон Мъск на платформата X.

Най-важното е, че спекулациите относно превръщането на DOGE в опция за плащане на платформата X подхраниха положителната инерция. През последните 24 часа DOGE отбеляза леко увелиение на цената, преди да коригира до настоящата си стойност от $0.064.

Обемът на търговията претърпя спад, като загуби 58% и възлезе на сегашните $320 милиона. В резултат на това много инвеститори все още не са убедени във възраждането на Dogecoin. При това положение мнозина проучват възможностите за преминаване към Watchvestor за постигане на максимална възвръщаемост.

Инвеститорите гледат на Watchvestor (WVTR) като на достойна инвестиция

Докато Shiba Inu и Dogecoin показват бичи сигнали, Watchvestor (WVTR) също привлича инвеститори с огромни обещания. Watchvestor е първата платформа, базирана на блокчейн, в която се продават, купуват и търгуват всички видове луксозни часовници. Тъй като разходите са високи до $100,000 за физическо закупуване на истински луксозни часовници, Watchvestor ще ги направи достъпни за всеки крипто ентусиаст.

Watchvestor ще изпълнява тези задачи, като дигитализира часовниците и ги изработва в NFT. Тези NFT, които са с уникален сериен номер и са регистрирани в блокчейн, могат да бъдат закупени частично или изцяло от инвеститорите.

Само с $10 инвеститорите могат да станат частични собственици на NFT, обвързано с даедн часовник. Инвеститорите могат дори да закупят цяло NFT и да получат физическия часовник.

Инвеститорите могат също така да търгуват си NFT на Watchvestor или на всеки друг пазар за NFT. За да отключат невероятния потенциал на пазара Watchvestor, инвеститорите трябва да закупят токена WVTR, който в момента е във фаза на предварителна продажба и се продава за $0.03.

Тъй като крипто експертите прогнозират, че при стартирането си токенът ще скочи до $0.35, сега може да е най-подходящият момент да се възползвате от тази възможност за потенциални бъдещи печалби.

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) днес:

Уебсайт: https://watchvestor.com/
Общност в Telegram: https://t.me/WatchvestorOfficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.