НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената през май 2023 г.: Шиба Ину, Dogecoin и Tradecurve

май 22, 2023 8:08 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената през май 2023 г.: Шиба Ину, Dogecoin и Tradecurve

Какво предстои за Шиба Ину, Dogecoin и Tradecurve? Докато двете най-големи меме монети са изправени пред несигурност, Tradecurve се изстрелва нагоре в предварителната си продажба.

Високата волатилност на меме монетите, съчетана с цялостния мечи пазар, оказа значително влияние както върху Шиба Ину (SHIB), така и върху Dogecoin (DOGE), предизвиквайки несигурност сред инвеститорите.

Междувременно проекта Tradecurve (TCRV), който в момента е на втори етап от предварителната си продажба, е сред най-горещите токени на пазара, тъй като обещава стабилни, дългосрочни печалби и несравним достъп до финансови продукти и възможности за търговия.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогноза за цената на Шиба Ину (SHIB)

Нещата не изглеждат много добре за притежателите на Шиба Ину (SHIB). По-конкретно, хайпът около меме монетите накара мнозина да купят Шиба Ину токени. Но вълнението не продължи много дълго, тъй като над 80% от притежателите на SHIB в момента търпят загуби от инвестициите си. 

Това се случва, след като хайпът с меме монетите затихна, в резултат на което стойността на Шиба Ину спадна с 4.1 % през последната седмица. Освен това SHIB в момента се търгува на цена от $0.000008692, отбелязвайки спад от 0.47% през предходните 24 часа. Освен това обемът на търговията с Шиба Ину е намалял с 36.13% от вчера. 

Всичко това накара експертите да смятат, че цената на SHIB може скоро да спадне до $0.000007, ако токена не запази позицията си над нивото на подкрепа от $0.00008, което ще донесе критични загуби за неговите притежатели.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Накъде ще тръгне цената на Dogecoin (DOGE)?

През по-голямата част от 2023 г. Dogecoin се търгуваше в диапазон. И въпреки периодичния ръст, който DOGE отбеляза, когато се разрази хайпът с меме монетите, сега той се върна към предишното си нестабилно представяне, което кара инвеститорите да се чудят къде ще отиде цената на DOGE. 

Експертите смятат, че в момента Dogecoin показва модел на консолидация, като подкрепата е в диапазона $0.065 – $0.070. В момента на писане на статията DOGE се търгува на цена от $0.073, като за последните 24 часа се е понижил с 0.10%. Освен това обемът на търговията с Dogecoin е спаднал с 44.03% от вчера.

Експертите обаче смятат, че предстоящата бича тенденция за Dogecoin (DOGE) е вероятна възможност, тъй като наклонът на RSI се покачва, което означава, че има основен натиск за покупки. И ако биковете при Dogecoin (DOGE) успеят да наберат инерция, цената на токена потенциално може да отбележи рали от 3-5%. 

Tradecurve (TCRV) – преодоляване на пропастта между традиционната и крипто търговията

Предстоящото стартиране на Tradecurve (TCRV) създава много хайп в крипто света, тъй като инвеститорите и експертите чакат да видят как се създава история в реално време.

Tradecurve ще промени начина на търговия, като предостави първата в света хибридна платформа за търговия, която перфектно съчетава най-добрите елементи на централизираните и децентрализираните борси. 

А именно, потребителите ще могат да търгуват със стоки, опции, акции, облигации, форекс, ETF-и и криптовалути от една сметка.

Освен това децентрализираният характер на Tradecurve ще даде възможност на потребителите да търгуват, независимо къде по света се намират и да останат напълно анонимни в този процес, тъй като няма да е необходимо да минават през каквито и да било процеси по опознаване на клиента (KYC).

Всъщност всичко, което ще трябва да направите, за да създадете акаунт в Tradecurve, е да предоставите валиден имейл адрес, нищо повече. 

След това, след като се регистрирате, трябва да свържете портфейла си и да изберете криптовалутата, с която искате да търгувате. С това можете да започнете да търгувате незабавно и да се възползвате от хилядите възможности, налични чрез Tradecurve. 

Потребителите на Tradecurve ще могат да се възползват и от много функции, които платформата ще въведе, включително алгоритмична търговия с изкуствен интелект, висок ливъридж, започващ от 500:1, и “copy” трейдинг (при който потребителите могат да плащат абонаментна такса на търговци с добър процент на успеваемост и да копират техните сделки).

Освен това Tradecurve планира да стартира собствена академия за обучение в метавселената, предоставяйки на потребителите много образователни ресурси и курсове, където те могат да се запознаят със стратегиите за търговия и да разговарят с крипто експерти.

Но това не е всичко! Притежателите на TCRV токени ще получат също така отстъпки от таксите за търговия, пасивен доход от стейкинг, обслужване на VIP акаунти и ексклузивни бонуси и привилегии за депозиране и повишаване на нивото.

Понастоящем TCRV е във втори етап от предварителната си продажба и се търгува на цена от $0.012, което предоставя идеалната възможност на инвеститорите да станат част от този революционен проект, преди цените да се покачат. 

А според експертите те определено ще нараснат, тъй като се предвижда TCRV потенциално да поскъпне 50 пъти преди старта си на топ централизирани борси, когато се прогнозира да нарасне с още 100 пъти.

А ако вземем предвид, че ICO-то на BNB стартира на цена от $0.11, а момента токена се търгува на цена от $308, не може да се каже колко далеч всъщност ще стигне TCRV. 

За повече информация относно токените за предварителна продажба на $TCRV:


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.