НАЧАЛО Прессъобщения

Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC) или Pomerdoge (POMD) – кой да изберем за септември 2023 г.

август 25, 2023 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC) или Pomerdoge (POMD) – кой да изберем за септември 2023 г.

През първите три тримесечия на 2023 г. големите крипто проекти като Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC) се бореха да стъпят на зелено. 

Анализаторите обаче смятат, че през четвъртото тримесечие може да се наблюдава бичи пазар, поради предварителното пускане на пазара на Pomerdoge. Този нов проект показа висок потенциал за растеж и до момента е събрал над $1.38 милиона.

Обобщение

  • Рентабилността на Shiba Inu (SHIB) се понижи през последните седмици.
  • Биткойн миньорите може да започнат да продават своите токени, ако цената на BTC не се съживи.
  • Цената на Pomerdoge се покачи от $0.007 до $0.009.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Цената на Shiba Inu (SHIB) се срива сериозно

През последните няколко седмици Shiba Inu (SHIB) летеше нависоко поради манията около нейното решение от втори слой, Shibarium. След пускането на Shibarium в основната мрежа обаче манията избледня и Shiba Inu (SHIB) стана свидетел на значителен срив в стойността си.

През последните седем дни цената на Shiba Inu (SHIB) е спаднала с 3.5%. По този начин стойността на един Shiba Inu токен се понижи до $0.000008076. Според данните от IntoTheBlock само 12% от притежателите на Shiba Inu (SHIB) са на печалба при настоящата цена.

Нещо повече, през последната седмица този брой е 16%. Освен това 78% от притежателите на Shiba Inu (SHIB) са на загуба.

Миньорите на Биткойн (BTC) са изправени пред спад в приходите

Тъй като цената на Биткойн (BTC) спада през последните много седмици, неговите миньори започнаха да понасят основната тежест от това. Последните данни от Glassnode разкриват, че приходите на миньорите на Биткойн (BTC) са се сринали до нов едномесечен минимум от едва $169,708,61.

Нещо повече, според експертите намаляващите приходи могат да подтикнат миньорите да продадат своите Биткойн токени (BTC). Това, от своя страна, може да доведе до по-нататъшен спад в цената на Биткойн (BTC). Междувременно пазарната цена на Биткойн (BTC) е спаднала с около 13% през последните 30 дни.

По време на писане на статията Биткойн (BTC) се търгува на цена от $26,036.

Pomerdoge (POMD) оглавява списъка на печелившите криптовалути

Pomerdoge е нова P2E (play-to-earn) меме монета, която предизвика пространството на блокчейн игралната индустрия. Тя предлага множество предимства и огромен потенциал за растеж. Пазарен доклад предполага, че индустрията за блокчейн игри може да нарасне до $65.7 милиарда до 2027 г. Следователно експертите имат бичи поглед върху проекта.

Pomerdoge предлага нова “Play-to-Earn” (P2E) екосистема, която се състои от Pomergame, Pomerplace и колекция от 7,777 ексклузивни NFT. Pomergame ще позволи на играчите да създават свои персонажи в играта и да ги издигат до елитен статус чрез персонализирани предмети. Притежателите на Pomer златен статус могат да продават своите игрови предмети в Pomerplace.

Проектът е осигурил сигурност, както и стабилност на платформата. Нейните смарт договори с токени са преминали през одити от Solid Proof и Cyber Scope. Освен това платформата ще блокира ликвидния пул за цял живот.

Започна предварителният кръг на продажба на POMD. Забележително е, че предварителната продажба на платформата ще има четири етапа, като първи етап вече е в ход. По време на предварителната продажба платформата ще пусне максимум 1 милиард POMD токена.

Очаква се обаче стойността на токена да се повиши с 1,700% по време на етапа на предварителната продажба. Освен това, според пазарните прогнози, стойността на POMDOG може да нарасне с 4,000% до края на 2023 г. След приключването на предварителния кръг на продажба токените ще бъдат достъпни на Uniswap и други водещи борси. 

Текущата покупна цена на един токен вече се е увеличила от $0.007 на $0.009.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

Биткойн е може би най-известната и със сигурност най-голямата криптовалута щом се касае до пазарна капитализация. Към момента на писане на статията цената за един токен е почти $27,000.

септември 23, 2023 18:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.