НАЧАЛО Прессъобщения

Ripple купува дял в криптовалутната борса Bitstamp

май 25, 2023 20:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple купува дял в криптовалутната борса Bitstamp

Блокчейн компанията за плащания Ripple е закупила дял в Bitstamp, европейска борса за криптовалути. Информацията беше първоначално спомената от Galaxy Digital, компания за управление на дигитални активи, в своя отчет за първото тримесечие на 2023 г.

В първото тримесечие на годината Pantera Capital – венчър компания (VC) за криптовалути, продаде своя дял в Bitstamp на Ripple, според Galaxy Digital. Цената на покупката не е упомената.

Според CoinMarketCap, Bitstamp в момента е седмата по големина крипто борса по отношение на търговския обем, с почти $163 милиона стойност на обменените Биткойн токени (BTC) за последния ден.

Възможно въздействие на покупката върху XRP

Значението на покупката за XRP, токенът зад екосистемата на Ripple, е предмет на догадки. След Binance, Bitstamp вече е най-големият пазар за XRP.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Борсата преди това действаше като портал за Ripple, осигурявайки достъп до RippleNet. Най-популярната търговска двойка в Bitstamp в момента е XRP/Евро, което представлява над 30% от всичкия търговски обем.

Някои хора смятат, че покупката може да има нещо общо с целите на Ripple за On-Demand Liquidity (ODL) или Liquidity Hub (LH) услугите си.

Важно е да се отбележи, че LH изключва монетата XRP, но добре известното решение ODL на Ripple го включва при транзакциите.

Бъдещи очаквания след покупката на Bitstamp

Въпреки че точните условия и значението на сделката вероятно няма да бъдат обявени скоро, тя показва стремеж на Ripple да разшири своите продуктови предложения, особено в светлината на нейната скорошна покупка на швейцарската криптовалутна компания за съхранение Metaco за $250 милиона. Ще трябва да изчакаме и да видим дали последната сделка с Bitstamp ще увеличи ликвидността на XRP. Но как се представя на крипто пазара $XRP? Нека видим.

Финансови резултати на Ripple и какво бъдеще ни очаква

Цената на Ripple към момента на писане на статията е $0.4513, с пазарна капитализация от над $23.4 милиарда. През последните месеци наблюдаваме приливи и отливи при XRP токена, който разполага с впечатляващ дневен търговски обем от над $950 милиона.

Очакваме обещаващо бъдеще за Ripple и XRP. Според някои анализи, криптовалутата има шанс да достигне $0.50 в следващите дни. Но това би бил по-скоро малък скок – около 10-15%.

Въпреки това, токенът XRP не е единственият с потенциал за значително увеличение на стойността си. Има и други токени, които показват потенциал за 100% увеличение на цената. Кои са те? Нека видим.

Най-перспективните нови криптовалути

Но кои са новите криптовалути с потенциал на пазара? За някои е изненада, но за много инвеститори именно тези криптовалути са предпочитан избор. И макар рискът да е една идея по-голям, то възможностите за огромна печалба са налице.

AiDoge

Криптовалутата на AiDoge вече е събрала над $13.5 милиона и е в предпоследния етап на своите предварителни продажби. Това представлява последния шанс на инвеститорите да закупят $Ai токени на ниска цена, преди официалното им листване на борсата. Към момента можете да закупите $Аi срещу $0.000032 за токен, но потенциалът е огромен.

AiDoge е меме криптовалута, която се използва от изкуствен интелект за генериране на мемета. Тази уникална функция прави AiDoge различна от другите криптовалути и атрактивна за инвеститорите, които търсят нещо ново и вълнуващо в света на криптовалутите.

Екосистемата на AiDoge предлага на потребителите възможността да стейкват $AI токени, за да получават ежедневни награди и да имат достъп до функциите на платформата. Стейкингът е от съществено значение за дългосрочното ангажиране и стабилността на платформата.

Публичната стена е динамично пространство в AiDoge, където потребителите могат да разглеждат и споделят генерирани от AI мемета. Стената включва филтри и опции за сортиране, които позволяват на потребителите да разглеждат мемета на база критерии като популярност, актуалност или конкретни теми.

Launchpad XYZ

Launchpad XYZ е изключителен проект в света на криптовалутите, който предлага впечатляващи възможности за инвестиции. На платформата може да се извършват частични инвестиции, което осигурява голяма перспектива и огромен потенциал за печалба.

Проектът вече е събрал над $600,000, което е ясен индикатор за неговата популярност сред инвеститорите. Цената на един LPX токен в момента е $0.0445, но се очаква тя да се покачи до $0.0565 при листване, което предлага добри възможности за печалба.

Launchpad XYZ се отличава с интуитивно табло за управление, което предлага всичко необходимо на едно място. То включва информация за пазарни настроения, новини и анализи от опитни трейдъри, както и съвети за търговия.

Платформата предоставя необходимото обучение, за да станете успешен трейдър, улеснявайки Web3 потребителите от всички нива на опит да максимизират своя потенциал за печалба. След като създадете собствена търговска рамка, можете да използвате бързият търговски терминал на проекта за изпълнение на сделки в оптимално време.

Освен това, Launchpad XYZ предлага вълнуващи NFT продукти, отваряйки още една врата за печалба за инвеститорите.

DeeLance

DeeLance е революционна платформа в сферата на фрийланс услугите, която променя начина, по който фрийлансърите и бизнесите взаимодействат. С над $1 милион събрани в предварителната продажба и текуща цена на 1 $DLANCE токен от $0.033, която ще се увеличи до $0.057 при листване, DeeLance предлага впечатляващ потенциал.

Но това не е всичко – DeeLance предлага един от най-ниските комисионни в индустрията, само 2%. Това е значително подобрение в сравнение с други платформи като Upwork, която наскоро намали комисионната си от 20% на 10% за нови клиенти.

DeeLance се стреми да предостави прозрачна, справедлива и сигурна среда за фрийлансърите и бизнесите, където всички получават заплатата си навреме и без измами. Освен това, платформата използва NFT технологията и блокчейн, за да гарантира сигурност и прозрачност на всички сделки.

Заключение

XRP има огромен потенциал за развитие, в това няма две мнения. След като Ripple започна да купува активи, това ще докара и по-голяма ликвидност за токена. Въпреки това, ако търсите печалби в краткосрочен и средносрочен план, то можете да обмислите да инвестирате в предварителните продажби на AiDoge, Launchpad XYZ & DeeLance. Макар да носят повишен риск, тези криптовалути имат потенциал за бърз растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.