НАЧАЛО Прессъобщения

RenQ Finance (RENQ) ще започне да се търгува на живо в Uniswap на 22 май, последвано от важни CEX листвания

май 22, 2023 11:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
RenQ Finance (RENQ) ще започне да се търгува на живо в Uniswap на 22 май, последвано от важни CEX листвания

RenQ Finance (RENQ), иновативен проект в сектора на децентрализираното финансиране (DeFi), предизвика значителен хайп в крипто общността, тъй като се подготвя за дългоочакваното си стартиране.

Планиран да заработи на Uniswap, една от водещите децентрализирани борси (DEX), на 22 май 2023 г. в 20:00 ч. българско време, проекта RenQ Finance е готов да остави своя отпечатък в DeFi пространството.

Освен това проектът е потвърдил и предстоящи листвания на основните централизирани борси (CEX), Bitmart и LBank, за да разшири още повече обхвата и потенциала си за растеж.

RenQ Finance: Свързване на изолирани блокчейни за безпроблемен обмен на активи

RenQ Finance има за цел да свърже изолираните блокчейни и да създаде мрежа за междуверижен обмен на активи. Тази уникална функция позволява на потребителите да имат достъп до разнообразни активи и да участват в различни DeFi протоколи, независимо от основната верига.

Като премахва бариерите между различните блокчейн екосистеми, RenQ Finance създава взаимосвързана среда, която повишава ликвидността и насърчава безпроблемния обмен на активи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Uniswap: Стартът на RenQ Finance

RenQ Finance избра Uniswap за своя стартова площадка – решение, което има значителни въздействия върху растежа и приемането на проекта. Uniswap, като един от най-популярните DEX, предлага множество предимства за стартирането на RenQ Finance.

На първо място, Uniswap предоставя децентрализирана и безразрешителна среда за търговия, която съответства на основните принципи на проекта.

Второ, високата ликвидност и потребителската база на Uniswap осигуряват солидна основа за привличане на търговци и инвеститори от страна на RenQ Finance.

Листвания на CEX: Разширяване на обхвата и достъпността

След стартирането на Uniswap, RenQ Finance потвърди предстоящите си листвания на основни CEX, което допълнително засилва достъпността и обхвата на проекта. Тези листвания ще предоставят допълнителни възможности за търговия на потребителите, привличайки както институционални, така и инвеститори на дребно, които предпочитат да търгуват на централизирани платформи.

Конкретните CEX листвания и техните графици ще бъдат обявени в официалните канали на RenQ Finance, включително в Twitter и Telegram общностите.

Предимства на междуверижната съвместимост

Междуверижната съвместимост на RenQ Finance е значително предимство, което отличава платформата от много други проекти в DeFi пространството. Поддържайки множество блокчейни, RenQ Finance гарантира, че потребителите имат достъп до по-широк кръг от активи и DeFi протоколи.

Тази гъвкавост и оперативна съвместимост подобряват цялостното преживяване на потребителите и предоставят възможности за диверсификация и растеж. Освен това междуверижната съвместимост дава възможност на RenQ Finance да се включи в различни блокчейн общности, разширявайки своята мрежа, насърчавайки сътрудничеството.

Конкурс за стимулиране на стартирането на RenQ: Награди за притежателите!

RenQ Finance е организатор на вълнуващ промоционален конкурс за притежателите на токени от предварителната продажба. Тези, които задържат ВСИЧКИ свои токени в продължение на 7 дни след старта на Uniswap на 22 май, ще имат шанса да получат 50% бонус. Победителите ще бъдат обявени на 29 май.

RenQ провежда и състезание, наречено “Big Buy“, в което участниците, купили най-много токени могат да спечелят ETH награди. Състезанието продължава от 22 до 26 май, а победителите трябва да задържат токените си 48 часа след края на състезанието.

Присъединете се към армията на #RENQ и участвайте в тези вълнуващи конкурси. Успех на всички участници!

Пътна карта и бъдещи разработки

Пътната карта на RenQ Finance очертава стратегическа визия на проекта и предстоящи разработки. Освен първоначалното стартиране и листването на CEX, проектът има планове за непрекъснато усъвършенстване и разширяване.

RenQ Finance има за цел да подобри функционалността на платформата си, да въведе нови функции и да си сътрудничи със стратегически партньори, за да стимулира иновациите в DeFi пространството.

Фокусът на проекта върху управлението, ръководено от общността, гарантира, че заинтересованите страни имат право на глас при оформянето на бъдещата му посока.

Заключение

Предстоящото стартиране на RenQ Finance в Uniswap на 22 май бележи важен етап за проекта и по-широката DeFi екосистема. Със своята междуверижна съвместимост RenQ Finance открива нови възможности за обмен на активи и участие в DeFi протоколите.

Предстоящите листвания на CEX ще засилят допълнително нейната достъпност и ще привлекат повече инвеститори. Тъй като RenQ Finance продължава да се развива и еволюира, проекта има потенциала да окаже значително въздействие върху DeFi пейзажа, предоставяйки на потребителите по-голяма ликвидност, сигурност и възможности за растеж.

Очаквайте актуализации и съобщения от RenQ Finance, тъй като проекта си поставя за цел да се превърне във водещ играч в областта на децентрализираните финанси.

Кликнете тук, за да закупите токени на RenQ Finance (RENQ).

Посетете линковете по-долу за повече информация относно RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/RenQ_Finance
Telegram: https://t.me/renqfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.