НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Baby Doge: Може ли Floki да замени Shiba Inu? Tradecurve се изправя срещу Binance

май 24, 2023 16:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Baby Doge: Може ли Floki да замени Shiba Inu? Tradecurve се изправя срещу Binance

Меме криптовалутите като Baby DogeCoin (BabyDoge) и Floki (FLOKI) напоследък са в центъра на вниманието, поради интереса на инвеститорите.

Експертите и биковете обаче прогнозират, че Tradecurve ще бъде тази, която ще оглави бичия пазар през 2023 г.

Floki Inu (FLOKI) се надява да се възползва от последните листвания

Floki Inu (FLOKI) беше добавена към няколко крипто борси през последните няколко месеца. Макар че списъкът на борсите, които са пуснали Floki Inu (FLOKI), е дълъг, основните от тях са Binance.US, Bitpanda и Bithumb. Според анализаторите основната причина за листването на Floki Inu (FLOKI) от редица крипто борси е нарастващата популярност на меме монетата. Тя е помогнала на Floki Inu (FLOKI) да придобие по-голяма привлекателност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Данните от веригата обаче сочат, че през последните седмици хайпът около Floki Inu (FLOKI) е намалял значително. Това може да се потвърди и от движението на цената на Floki Inu (FLOKI). Понастоящем Floki Inu (FLOKI) се предлага за търговия на цена от $0.000032, след спад от 5% на седмичната графика. Експертите обаче смятат, че неотдавнашните листвания могат да подобрят цената на Floki Inu (FLOKI) през следващите седмици.

P2E играта на Baby Doge Coin (BabyDoge) не успя да постигне голям резултат

Окуражена от положителното си представяне през първото тримесечие на 2023 г., Baby DogeCoin (BabyDoge) беше пуснала първата си официална игра през март. С пускането на своята P2E игра Baby DogeCoin (BabyDoge) се присъедини към редиците на други меме токени, като Floki и Shiba Inu, които имат свои проекти за игри. Въпреки това Baby DogeCoin не е свидетел на окуражаващо въздействие на играта си върху стойността на BabyDoge.

През последния месец цената на BabyDoge претърпя огромен спад от 37%. Така Baby DogeCoin (BabyDoge) понастоящем се търгува на цена от $0.0000000021. Междувременно Baby DogeCoin (BabyDoge) предложи изгаряне на 100 квадрилиона токена, за да осигури дългосрочна сигурност и стабилност в своята екосистема. Предстои обаче предложението да бъде гласувано от общността на Baby DogeCoin (BabyDoge). Ако предложението бъде прието, изгарянето на токени ще се състои на 1 юни.

Tradecurve оформя растежа на пазара с бум на предварителните продажби

Търсите борса за търговия, където могат да се търгуват заедно както криптовалути, така и традиционни деривати, без да се създават множество сметки? Tradecurve ще бъде най-добрият вариант за вас. Докато борси като Binance и OKB са ограничени до търговия с криптовалути, платформи като AvaTrade и E-Trade се фокусират върху традиционните деривати.

Tradecurve е разработила базирана на блокчейн универсална борса, която позволява търговия с редица активи, като индекси, криптовалута, форекс, акции, извънборсови деривати, ETF-и, облигации. Експертите смятат, че тя може да се превърне в една от 3-те най-големи борси за търговия, тъй като обслужва пазар за трилиони долари. Например, валутният пазар регистрира дневен обем на търговия от $7.5 трилиона, а глобалният пазар на акции възлиза на повече от $111 трилиона.

Платформата ще функционира на базата на механизма за доказателство на резервите (PoR), а нейните потребители ще имат абсолютен контрол върху своите активи и ще държат частните си ключове. Тя е използвала възможностите на DeFi за защита на личните данни на потребителите.

TCRV токените ще захранват екосистемата на платформата, а токените на екипа ще бъдат заключени за 3 години. Предварителният кръг за продажба на TCRV токени приключи първия етап, а вторият етап е почти разпродаден. В момента токените се предлагат на цена от $0.012 и се очаква потенциално да нараснат с 5,000% по време на предварителната продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.