НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте бъдещето на криптовалутите с Bitcoin Spark, Gala и Trust Wallet Token

октомври 20, 2023 15:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте бъдещето на криптовалутите с Bitcoin Spark, Gala и Trust Wallet Token

Минвайки от 2021 г. към 2022 г., крипто фанатиците бяха на ръба. Биткойн, най-големият криптоактив по пазарна капитализация, бе нараснал с 61%, а Етериум бе скочил с 409% през предходните 12 месеца. През 2022 г. обаче нещата взеха значителен обрат, което доведе до най-значимата в историята корекция на крипто пазара.

Мечият пазар разкри голотата на големите ориентирани към крипто организации, което доведе до техния срив и окончателен фалит. Регулаторните органи също се втурнаха да се опитат да уеднаквят индустрията, но това засили мечия пазар, който царува оттогава насам. Въпреки това нещата започват да изглеждат по-добре. От макроикономическа и фундаментална гледна точка в индустрията се наблюдава увеличаване на заявленията за ETF за Bitcoin и Ethereum от страна на значими инвестиционни фирми. Възможно ли е това да е последният бичи флаг, показващ началото на бичия пазар? Ако това е така, токените Gala, Trust Wallet Token и Bitcoin Spark могат да експлодират през 2024 г.

Какво е Gala?

GALA е ERC-20 токен, който поддържа екосистемата Gala Games – децентрализирана среда, която поддържа блокчейн игри от типа “play-to-earn”. Токенът GALA издава валута, която може да се използва за заплащане на колекционерски предмети и персонажи в играта, какт и билети, които не се продават.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Токенът предлага сигурен начин на плащане, задвижван от блокчейн технологията. Тази децентрализирана платформа се отличава и с доходоносна инвестиционна възможност в дългосрочен план, когато блокчейн игрите започнат да се покачват отново в началото на бичия пазар.

Дали Bitcoin Spark е добра инвестиционна възможност?

Когато обсъждаме възможностите на крипто пазара, от съществено значение е да отбележим, че колкото по-голяма полезност има даден проект за Web3 екосистемата, толкова по-голям потенциал има основната криптовалута на платформата. Когато се използва по подходящ начин за разузнаване на предстоящи проекти с полезност като Bitcoin Spark, тази основна информация може бързо да генерира огромна възвръщаемост. Bitcoin Spark е възможност, която се предоставя веднъж в живота и която, когато бъде капитализирана, може да донесе огромни печалби за инвеститорите и ранните участници.

Неговото протичащо ICO е доказателство за масово намалените цени на BTCS от 3 долара в седмата фаза на предварителната продажба. Покупката е съпроводена и със 7% бонус, депозиран в сметката на участника веднага след приключването ѝ. Когато седмата фаза приключи и започне осмата фаза, обвързаната цена на BTCS ще бъде увеличена, а основният бонус за осмата фаза ще бъде намален. Изчислявайки от стартовата цена от 10 долара, инвеститорите, които купуват токени BTCS във фаза седем, ще имат инвестиции на стойност +357%. Стартирането ще се случи в края на ноември, а цената на BTCS може да експлодира след старта, което ще доведе до още по-големи печалби за инвеститорите.

Участниците в Bitcoin Spark ICO ще се радват на изключителни привилегии, които могат да променят живота им през следващите дванадесет месеца. Участвайки в ICO и получавайки токени BTCS директно от основния адрес, участниците автоматично ще получат 2x процент за добив с валидност две години. През тези години функцията ще натрупа възвръщаемост на стойност хиляди долари, без да се отчитат капиталовите печалби от очакваното добро представяне на BTCS.

Какво представлява токена Trust Wallet?

Токенът на Trust Wallet, който се обозначава със символа TWT, е токен в мрежата на BNB Smart Chain. Този токен стимулира потребителите да използват децентрализираната платформа за съхранение на криптовалути Trust Wallet, базирана на блокчейн мрежи, включително BNB Smart Chain, Ethereum, Polygon и Tron.

Научете повече за Bitcoin Spark на:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.