НАЧАЛО Прессъобщения

Новината за Ethereum ETF от BlackRock подлуди пазарите. $ETHETF скочи с 400%.

ноември 15, 2023 12:04 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новината за Ethereum ETF от BlackRock подлуди пазарите. $ETHETF скочи с 400%.

Новата криптовалута, стартирала вчера, се нарича $ETHETF Token и е предпочитаният дигитален актив за капитализиране на одобрението на пазарния Ethereum ETF от фондовия гигант BlackRock.

Стартирана в 15:00 часа българско време на Uniswap, цената на монетата буквално взриви пазара със скок от 186% само за първите 10 минути от търговията, като вечерта монетата беше оценена на $0.02834. $ETHETF се понижи, като към момента на писане на статията падна $0.1, тъй като една част от инвеститорите вече капитализираха печалбите си.

Купете $ETHETF още днес

ETHETF пробива пазара и продължава да събира инвестиции

$ETHETF достигна пазарна капитализация от $2.68 милиона и зад монетата стои $1.55 милиона ликвидност, за да се осигури гладка търговия и минимално изместване на цената.

Новините, че най-големият световен мениджър на активи планира да пусне пазарен Ethereum ETF, изстреляха цената на ETH над психологически важното ниво от $2,000.

Действията на BlackRock допълнително засилват вълнението около вероятното одобрение на първия спот Bitcoin ETF, който ще бъде предложен на инвеститорите в САЩ.

На 9 ноември 2023 г., официалното заявление за Ethereum ETF на BlackRock беше подадено към Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) от Nasdaq. Няколко дни по-рано, BlackRock регистрира корпоративна единица в Делауеър под името iShares Ethereum Trust.

Когато новината от Делауеър се разпространи, цената на ETH се увеличи с 3% и след това отново се повиши, когато регистрацията беше потвърдена. В момента Ethereum се търгува на $1,981, което представлява 27.59% скок на месечна база. Ethereum е най-използваната блокчейн мрежа за стартиране на приложения, базирани на смарт договори, и като такава е основният слой на децентрализираните приложения Web3. Има много други блокчейн екосистеми, които се стремят да се превърнат в “убийци на Ethereum”, но нито една не се доближава реално до нея.

Но не е нужно да се чака одобрението на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и тяхното последващо пускане, защото ETHETF вече се търгува на децентрализирани борси, което позволява на проактивните инвеститори да се възползват от темата на инвестицията в Ethereum ETF и да се възползват от позитивните движения, които вече са започнали да се появяват.

Купете $ETHETF още днес

Ethereum ETF ще направи криптовалутите популярни и $ETHETF Token позволява предварително включване

Tочно както одобрението на пазарния Bitcoin ETF ще предостави безпрецедентно одобрение за водещата дигитална валута, одобрението на Ethereum ETF ще има подобен ефект. Като предоставя регулиран начин за получаване на излагане на класа крипто активи, борсово търгуваните фондове обещават да трансформират съществуващия инвестиционен пейзаж.

Фондовете, търгувани на борса, проследяват цената на основния актив, като репликират неговото ценово представяне. Често това може да се постигне чрез копиране на индекс като S&P500. За да постигнат тази цел, фондът би трябвало да купи тежестта на 500-те компании, които съставляват S&P500 или да използва деривати за постигане на същия резултат.

Прилагайки това към ETH, това би означавало, че издателите трябва да купуват актива на открития пазар или през гише, като по този начин увеличават търсенето на токена.

ETF-ите избухнаха на финансовата сцена, когато се появиха първите деривати на златото. Златото беше идеалният кандидат за ETF. Като проследява индекса на цена, обикновените хора бяха в състояние да получат достъп до скъпоценния метал, без да се притесняват за разходите по съхранение и достъпа до ликвидност за търговия със своите златни кюлчета.

Цената на $ETHETF може да скочи доста в следващите дни

Ethereum може с основание да твърди, че е кралят на блокчейните за децентрализирани приложения. Както може да се очаква, $ETHETF е актив, съответстващ на ERC-20, което означава, че работи върху блокчейна на Ethereum.

Освен връзката на ERC-20 с Ethereum, монетата също така вгражда в своята токеномика директен начин за отбелязване на одобрението на пазарен Ethereum ETF – 2% данъкът за изгаряне ще бъде премахнат при одобряването на фонда.

Дебютът на токена на децентрализираната борса Uniswap може да се определи като “летящ старт”, тъй като няма разпределение за екипа. Токеномиката отделя 95% от предлагането за DEX ликвидност и 5% за CEX листинги.

За да купите токена, просто свържете вашия крипто портфейл към Uniswap, копирайте и поставете адреса на договора, за да сте сигурни, че купувате правилната монета, и след това направете покупката си. Уверете се, че имате поне $20 на разположение в портфейла си за плащане на мрежовата такса. Предвид понижената цена в момента, $ETHETF може да се възползва покрай хайпа около заявленията за Ethereum ETF и да повиши стойността си.

Купете $ETHETF още днес


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.