Home

NFT на Тръмп все още са безполезни – Avorak NFT показва какво е полезността при това безплатно

26.05.2023 9:31 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT на Тръмп все още са безполезни – Avorak NFT показва какво е полезността при това безплатно

Незаменяемите токени (NFT) са уникални части от дигиталните предмети, които са уникални и не могат да бъдат притежанието си без съгласието на действителния собственик.

Phygital NFT могат да бъдат превърнати в дигитални колекционерски предмети и все пак да позволят на дадено лице да изкарва прехраната си от тях. Ликът на Доналд Тръмп навлезе в блокчейн екосистемата с дигитални карти, които направиха огромен капитал.

Експертите повдигнаха въпроси дали наистина незаменяемите токени имат някакви функции. От друга страна, Avorak има алтернативно средство за посочване на полезността в сравнение с колекцията на Тръмп.

Имат ли Trump NFT реална функционалност?

На 15 декември 2022 г. в Web3 общността се появи нов NFT проект. Доналд Джей Тръмп обяви, че неговите дигитални карти за търговия са пуснати на пазара в основната мрежа на Polygon. Дигиталните карти също се търгуват и сключват сделки на пазара OpenSea и се продават за $99.

От своя страна крипто ентусиасти влязоха в социалните мрежи, за да попитат дали картите имат някаква функция.

Според екипа, който стои зад NFT проекта, има над 45,000 карти, на които Тръмп държи в различни предмети, включително обличайки се като каубой.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Trump NFT дават възможност на участниците да спечелят вечеря в Маями с него, да играят голф с заедно, да проведат разговор с бившия президент на САЩ и много други. Въпреки славата му, оттогава колекцията му се проваля, тъй като върху колекциите царят спорове за нарушаване на авторските права.

Обещаващи предстоящи NFT проекти

Незаменяемите токени станаха причина за увеличаване на потенциалния растеж на криптосферата, която незаинтересованите лица се научиха да приемат и да се присъединяват към нея.

Индустрията бързо набра скорост и се наблюдава появявата на все повече проекти. NFT eнтусиастите смятат, че това са едни от най-добрите пет предстоящи незаменяеми токена в индустрията:

  • Bitcolours.io
  • CrypToadz
  • CyberKongs
  • Habbo Avatars
  • Sneaky Vampires.

Могат ли обаче те да се сравнят с NFT функционалността на Avorak?

Avorak представя безплатна помощна NFT програма

Avorak е предстоящ проект, който постоянно ще увеличава полезността на незаменяемите токени към участниците. Платформата е представена от Антъни Елшер, Аманда Гисбрехт и Ри Бек Хьон, които имат потенциални стратегии за насърчаване на децентрализираните финанси.

CyberScope и Solid Proof също са одитирали проекта чрез всеобхватни и подробни процеси.

Проектът интегрира механизми за машинно обучение, изкуствен интелект и блокчейн екосистема. Отлична спирка за революционизиране на Web3 по отношение на намаляване на работата на потребителите в търговията с генерирането на изображения, а също и приключения  с творческо писане.

Проектът има собствена валута, която ще се търгува под символа AVRK и ще захранва транзакциите на екосистемата в дигиталното пространство.

Полезността ще се увеличава, тъй като ще има повече работа, базирана на творението на Avorak.

Avorak е в етап на тестване, за да се гарантира чист процес на превръщане на писанията в изображение въз основа на предварително изградени описания. Вместо да се използват скрепери за изображения, които получават референтни изображения от интернет, работата с изкуствения интелект ще работи от името на ползвателя.

Проектът също така има потенциала да смути NFT пазара с ексклузивни, единствени по рода си незаменяеми токени, произведени чрез функцията на платформата “език-към-изображение” (language-to-image).

Търговията също е подобрена с “Avorak Trade“, която позволява на участниците да се отпуснат, докато системата с изкуствен интелект върши работата. AI работи ръка за ръка с ML, за да извърши предварителен анализ и да предостави индикатори. Индикаторите ще предпазят търговеца от промяна на обхвата на тенденцията, намалявайки стресовите фактори в пазарната търговия.

 

Освен това изкуственият интелект на Avorak ще се занимава с творческо писане, като използва модел за скрапинг (scraping) в интернет с предварително написан текст.

В сравнение с други чатботове с изкуствен интелект, които използват подобни подходи, с изключение на това, че имат предварително написан текст, това води до плагиатство. “Avorak Writes” ще спекулира с ново измерение на творческото писане, тъй като ще съществуват редакция и детектори за плагиатство.

За повече информация относно Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki и Brett

WienerAI ще се разпродаде след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже с толкова потенциал, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

19.07.2024 12:00 3мин. четене

Алткойн обзор: Най-големите алткойн звезди за това тримесечие

През последните няколко месеца алткойн пазарът стана свидетел на масивни ръстове, предизвикани от очакваното одобрението на Етериум ETF.

19.07.2024 10:22 4мин. четене

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.