НАЧАЛО Прессъобщения

Не сте инвестирали в Dogecoin (DOGE)? Може би е време да разгледате VC Spectra (SPCT)

октомври 3, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не сте инвестирали в Dogecoin (DOGE)? Може би е време да разгледате VC Spectra (SPCT)

Дали Dogecoin (DOGE) все още е добра криптовалута за покупка? VC Spectra (SPCT) предлага много убедителни причини като отлична алтернатива. Научете повече за нея тук.

Макар че от създаването на Dogecoin (DOGE) са се появили много мемe монети, то DOGE си остава фаворит. Въпреки това проектът е далеч от славните си дни през 2021 г. Макар че това представлява перфектна възможност за изгодна сделка, VC Spectra (SPCT) съчетава това заедно с неустоимо предложение за стойност. 

Нека сравним всеки проект, като започнем с оценките на Dogecoin и краткосрочните прогнози за цената на DOGE.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Може ли Dogecoin (DOGE) да достигне $1?

Много експерти съветват инвеститорите да избягват Dogecoin (DOGE), като се има предвид спекулативният характер на меме монетите. Все пак тя има няколко елемента, които я правят потенциално прилична инвестиция сред най-добрите алткойни. 

Един от тях е приятелската общност на Dogecoin (DOGE), която го прави достъпен и симпатичен. Макар някои да разглеждат липсата на иновации в проекта като недостатък, то и в простотата има красота.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


След това идва ред и на действията на Илон Мъск. Въпреки че милиардерът има много противници, неговата привързаност към проекта може да бъде от полза за прогнозите за цената на DOGE, като се има предвид възможността Dogecoin да бъде въведен като метод за плащане в X (Twitter).

И така, може ли Dogecoin да достигне $1? Докато се търгуваше на цена от $0.06, Dogecoin (DOGE) беше близо до достигането на тази стойност през 2021 г. Въпреки че ще е необходим значителен скок от 1,523%, това може и да бъде възможно след 2026 г., ако приемем, че крипто пазарът като цяло ще бъде бичи.

В краткосрочен план, в началото на 2024 г. и 2025 г. Dogecoin може да се търгува на нива от съответно $0.10 и $0.20, според консервативните прогнози за цената на DOGE.

Сега насочваме вниманието си към VC Spectra (SPCT) и защо криптовалутата на платформата може да е добра опция за покупка в сравнение с Dogecoin (DOGE).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) дава шанс на най-добрите проекти за DeFi

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд за нови блокчейн и технологични начинания. Той е предназначен за тези, които вярват в растежа на тези пазари или търсят алтернативни инвестиции с висока възвръщаемост.

VC Spectra (SPCT) се фокусира върху финансирането на ранен етап – най-доброто време за капитализиране на потенциалния успех на всеки новосъздаден бизнес. Освен това експертният екип на VC Spectra (SPCT) прилага задълбочена проверка, за да избере най-добрите проекти в тесен вертикален сегмент.

След това VC Spectra (SPCT) се трансформира в свръхмодерна търговска платформа със стратегии за управление на рисковете и максимизиране на печалбите като хеджиране, диверсификация и арбитраж. Услугата също така има достъп до алгоритми за машинно обучение, за да осигури най-съвременни прозрения за данните в това отношение.

VC Spectra (SPCT) използва все по-доминиращия блокчейн на Етериум за сигурност, като се възползва от неговите смарт договори за автоматизиране на функции като управление на средства и разпределяне на печалби без трети страни. Говорейки за това, една от целите на VC Spectra (SPCT) е да осигури последователни тримесечни дивиденти за инвеститорите.

Те идват чрез нейния функционален токен, SPCT. Инвеститорите, които вече притежават този токен в текущата предварителна продажба на VC Spectra (SPCT), ще получат дивиденти преди нейното стартиране. Но притежаването на SPCT е свързано и с други неща, като например достъп до ICO-та с отстъпка, както и право на глас в платформата.

В предварителната продажба (понастоящем в етап 3) SPCT се търгува на цена $0.044, която ще се увеличи отново на следващия етап. В резултат на това настоящите купувачи очакват 82% възвръщаемост на инвестициите по време на последната фаза на предварителната продажба, тъй като токенът ще струва $0.080. 

VC Spectra (SPCT) допълнително подслажда тази фантастична инвестиционна възможност, като предоставя ограничен 10% бонус при депозит. Така че, според някои пазарни участници сега може да е добър момент да се присъедините, особено като се има предвид, че SPCT е на половината път от предварителната продажба (и цената скача)!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.