НАЧАЛО Прессъобщения

Напрежението върху Биткойн нараства, докато Bitcoin BSC събра $5.2 милиона и се разпродава за нула време

септември 26, 2023 17:38 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Напрежението върху Биткойн нараства, докато Bitcoin BSC събра $5.2 милиона и се разпродава за нула време

Цената на Биткойн продължава да пада, като е назад с почти 3.8% в рамките на последната седмица. В същото време обаче може да се усети още по-голямо напрежение, ако правителството на САЩ продаде своите 210,000 BTC токена.

Дали обаче Bitcoin BSC може да се окаже големият печеливш?

В момента правителството на САЩ е най-големият държавен притежател на Биткойн в света. Според данните на Glassnode, правителството на САЩ притежава точно 210,429 BTC.

Иначе казано: притежанията на САЩ представляват почти 1% от общите налични Биткойн токени. Но когато инвеститорите вземат предвид, че циркулиращите наличности са 19,495,404 BTC, минус 4 милиона токена, които се предполага, че вече са загубени, правителството на САЩ притежава около 1.35% от Биткойн токените, търгувани на пазара.

Glassnode предполага, че загубените и задържаните монети общо взето са повече от 7.87 милиона BTC. Според изчисленията на различни източници, в момента са налични за търговия едва 11.62 милиона BTC. Това би поставило дяла на правителството на САЩ на около 1.8%.

Ще падне ли Биткойн отново с 10%?

Според мнозина равителството на САЩ разполага с достатъчно Биткойн токени, за да срине цената драматично и да предизвика нов спад. Държавните притежания на САЩ не са намалявали под 200,000 BTC от април 2022 г. Последните продажби се случиха през март и юли. И двете сделки бяха тясно свързани с токените, получени от Silk Road.

На 8 март Биткойн беше на цена от $22,216. В този момент компанията Peckshield откри, че правителствените токени се движат. Поне една сделка можеше да бъде проследена до портфейла на Coinbase. Два дни по-късно, цената на Биткойн беше с около 10% по-ниска, на малко под $20,200. 

Дали правителството на САЩ все още чака по-висока цена на Биткойн?

Разбира се, настоящето бездействие на правителството на САЩ може да се тълкува и по малко по-различен начин. Защото може да се случи, че отговорните лица ще изчакат малко повече, докато цената се възстанови. Правителството на САЩ може дори да очаква значително по-високи цени и все още да иска да извлече печалба от своята търговия с Биткойн. Този подход, разбира се, би бил добре дошъл за най-старата криптовалута на пазара. Защо? Ами лесно е – защото дългосрочното държане на Биткойн може да повиши цената.

Разбира се, инвеститорите, които извършват необходимите анализи, трябва да проучат всички възможни опции. Поради факта, че витае скептичност или дори отрицателен подход от страна на регулаторите в САЩ, държането на BTC токени остава малко вероятно.

По-скоро правителството на САЩ вероятно счита, че Биткойн не е актив. Отговорните лица може скоро ще пуснат токените на пазара, така че инвеститорите все повече ще търсят алтернативи на Биткойн.

Bitcoin BSC – реална алтернатива ли е на Биткойн?

Bitcoin BSC е реална алтернатива на оригиналния Биткойн. Токенът оперира върху Binance Smart Chain, който предоставя значително по-евтини и по-бързи транзакции в сравнение с оригиналния Биткойн. С Bitcoin BSC се постига по-висока доходност дори и от Етериум, а цената на токена е изключително достъпна, само $0.99.

Това, което прави Bitcoin BSC особено привлекателен, е фактът, че проектът има реални приложения и ползи. Той не е просто копие на оригиналния Биткойн, а предоставя решения, които са полезни за инвеститорите и потребителите. 

Съчетанието на ниски разходи, висока доходност и реални ползи прави Bitcoin BSC обещаваща алтернатива на Биткойн.

Колко може да достигне Bitcoin BSC в следващите месеци?

В момент на несигурност и колебливост на крипто пазара, много инвеститори се чудят колко ще достигне сочената за една от най-добрите алтернативи на Биткойн – Bitcoin BSC в следващите месеци. Първоначалните прогнози на цената на $BTCBSC показваха, че този токен може да постигне стойност между $4.50 и $5. Въпреки това, с текущите тенденции и потенциала на проекта, новите прогнози сочат към по-високи стойности между $8 и $10.

С увеличаването на интереса и търсенето от страна на инвеститорите, Bitcoin BSC продължава да показва обещаващи перспективи за растеж. 

Конкуренцията сред Биткойн форковете е голяма, но проекти като Bitcoin BSC, съчетаващи иновации и стабилност, имат потенциала да се издигнат над останалите. Търговците и инвеститорите трябва внимателно да следят развитието на този токен и да оценяват добре възможностите за печалба, които предоставя.

Колко да инвестирам в Bitcoin BSC?

Ако се чудите колко трябва да инвестирате в Bitcoin BSC, сте на правилното място. Според някои информации, средната сума, която инвеститорите влагат, е малко над $310. Не са изклчение и инвестициите, които се равняват на над $1,000.

Важно е да оцените вашите финансови възможности, инвестиционни цели и апетит към риска преди да вземете окончателно решение за потенциалното си навлизане в Bitcoin BSC. 

Как да закупя Bitcoin BSC?

Ако искате да закупите токени Bitcoin BSC, то в следващите стъпки ще ви покажем как да го направите:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Bitcoin BSC
  2. Задайте сума за инвестиция
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Потвърдете транзакцията
  5. Стейкнете своите токени за възможно най-голяма награда


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.