НАЧАЛО Прессъобщения

Най-търгуваните токени през юни: XRP, Solana & AiDoge

юни 14, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-търгуваните токени през юни: XRP, Solana & AiDoge

Юни месец не се слави като най-успешният за крипто търговците, тъй като навлизаме в “лятно затишие”, но не и през 2023 година. Сега сме в серия от страхотни крипто проекти, затова и крипто пазарите буквално са полудели въпреки тренда от минали години.

На фона на бързо променящите се събития, нямаше как да не  се отрази положението с Ripple, Solana & AiDoge, всичките проправящи си път напред. Но защо точно тези три токена? Е, в тази статия ще разберете по-подробно.

XRP – най-добрата топ 10 криптовалута в момента?

XRP, криптовалутата на мрежата на Ripple, показва сигнали за формиране на обратен модел “глава и рамене” на дневната графика. Ако този модел се превърне в действителност, XRP би могъл потенциално да се устреми към $0.633.

Анализът спомена и текущото дело с Комисията по ценни книжа и борси (SEC) и публикуваните документи от SEC днес, което може да е изключително положително за XRP. Ако Ripple спечели делото, това би могло да доведе до институционален интерес и изкупувания, което би повишило цената още повече. 

В момента Ripple токените се търгуват на цена от $0.53, като това е над 63% увеличение на годишна база, като за високата цена спомагат и огромните инвестиции в крипто компании в последно време (на пръв поглед се сещаме за Metaco и сделката за $250 милиона), което показва огромната ликвидност и сериозните намерения на хората зад проекта.

Но XRP далеч не е единствената инвестиционна възможност през летните месеци, тъй като добрата стара Solana също може да предложи своите “услуги”. 

Solana – завръщане сред елита?

Solana отхвърли класификацията на техния SOL токен като ценна книжа от страна на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Polygon Labs също сподели това становище, като заявиха, че са разработили и разположили MATIC извън САЩ.

На 10 юни, от екипа на Solana изразиха готовност да си сътрудничат с регулаторите, за да предоставят яснота за крипто индустрия. 

Solana иска да работи с регулаторите

По-рано тази седмица, SEC предприе правни действия срещу крипто борсите, Binance и Coinbase, обвинявайки ги в нарушение на федералното законодателство за ценни книжа и улесняване на търговията с активи като SOL.

В отговор на това, Solana не се съгласи със SEC, но би приветствала “продължаващото ангажиране на законодателите като конструктивни партньори в регулацията, за да се постигне правна яснота по тези въпроси за хилядите предприемачи в САЩ, които работят в сферата на дигиталните активи”.

Особено важно е да се отбележи, че въпреки бурните събития, Solana продължава да работи за изграждане на сигурна и прозрачна среда за своите потребители. Фактът, че компанията не само се противопоставя на обвиненията, но и активно си сътрудничи със законодателите, за да се постигне правна яснота, е изключително положителен знак.

Резултатите не закъсняха и след лъкатушене в ниските нива и над 45% годишна загуба, Solana отново започна да набира инерция, като достигна $15.42 и показва солидна база, на която инвеститорите да стъпят.

AiDoge

AiDoge успешно постигна целта си и събра необходимите $14.9 милиона в предварителните продажби. В момента, цената на токена $AI е $0.00036. Този токен ($AI) е основната валута в AiDoge екосистемата и играе ключова роля в генерирането на мемета и функционирането на меме криптовалутата.

Стената на AiDoge е мястото, където потребителите могат да се насладят на забавни и уникални мемета. Комбинацията от генератор на мемета и меме криптовалутата прави AiDoge привлекателна платформа за всички, които харесват мемета и се забавляват с тях.

Екипът зад AiDoge се погрижи за удължаването на възможността за закупуване на токени до 19-ти юни. Това дава допълнителен шанс на заинтересованите инвеститори да се включат преди очакваното листване на AiDoge. Тази инициатива показва ангажимента на екипа и желанието им да предоставят възможности за всички, които се интересуват от AiDoge и меме криптовалутата.

Събирането на $14.9 милиона, една от най-добрите предварителни продажби и продължаващият интерес са ясни показатели, че AiDoge привлича вниманието на хората. С още по-голямата достъпност на токените и предстоящото листване, AiDoge е готова да направи своята следваща голяма крачка в света на меме криптовалутите.

Заключение

SEC направи юни доста интересен месец за инвеститорите. Днес бяха разсекретени документите на Хинман за становището на регулатора спрямо Етериум, което може да окаже влияние върху целия крипто пазар. И на фона на това, Ripple, Solana и дори AiDoge могат да спечелят много. И макар да е трудно да предскажем какво предстои, то събитията със сигурност ще са интересни! 

Какъвто и да е резултатът, той вероятно ще създаде прецедент, който оформя бъдещето на крипто пространството. Развиващата се драма подчертава необходимостта от ясни рамки в блокчейн пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.