НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите криптовалути, които се покачват през май: Dogecoin, Shiba Inu, Tradecurve

май 19, 2023 19:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите криптовалути, които се покачват през май: Dogecoin, Shiba Inu, Tradecurve

Навлизането в блокчейн пространството може да изглежда като труден и скъп път за много инвеститори и търговци, които не са запознати с индустрията, но всъщност има много алткойни, които са изключително достъпни и могат да им помогнат да навлязат в Web3 пространството и дори да диверсифицират.

“Penny” криптовалутите са тези, които могат да си позволят почти всички – тези, които просто са любопитни как работи блокчейн пространството, или тези, които искат да постигнат най-значителна възвръщаемост.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Резюме:

  • Tradecurve може да доминира в Web3 пространството с платформа “всичко в едно”, която взема най-добрите елементи от CEX и DEX
  • Shiba Inu (SHIB) трябва да преодолее текущата си ценова бариера, за да осигури значителни печалби
  • Dogecoin (DOGE) получава актуализации до този ден и има бичи перспективи

В исторически план стойността на меме токените като Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) “се взриви” и до ден днешен са криптовалути за стотинки, които осигуриха значителна възвръщаемост за ранните си инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Друг ранен проект, който в момента е в етап на предварителна продажба и е придобил значителна привлекателност, е Tradecurve (TRADE), тъй като предлага множество функции, които му помагат да се отличи.

Ще разгледаме всяка една от тези криптовалути и последните им актуализации поотделно, за да видим защо всяка от тях се откроява и колко високо може да се изкачи стойността им.

Shiba Inu (SHIB) и нейният бъдещ потенциал

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) има обширна екосистема, включваща предстоящата Shib – The Metaverse, заедно с други алткойни като BONE, LEASH и TREAT.

Неотдавна криптовалутата BONE беше регистрирана на CetoEX и на Huobi, което придаде към цялостната привлекателност на екосистемата Shiba Inu. Въпреки многобройните партньорства обаче, стойността на SHIB е намаляла.

Към 17 май 2023 г. цената на Shiba Inu се търгува на ниво $0.00000874 и е понижила значително стойността си, като за последните 30 дни спадът е 24.8%. Тя трябва да преодолее бариерата от $0.000008, за да осигури печалби, но ако това стане, може да нарасне още повече. Неотдавнашните партньорства и развитието на екосистемата в рамките на Shiba Inu (SHIB) показват солидно бъдеще пред нея.

Как Dogecoin (DOGE) може да остане актуален

Миналия месец Dogecoin (DOGE) рязко повиши стойността си, след като Twitter смени логото на синята птица с изображение на мема “Doge”, който е талисманът зад криптовалутата Dogecoin (DOGE).

Освен това беше пусната libdogecoin 0.1.2, което показва, че все още има развитие в рамките на по-широката екосистема Dogecoin.

Към 17 май 2023 г. цената на DOGE се търгува на ниво $0.073443. В рамките на последните 30 дни Dogecoin (DOGE) се понижи с 22% – през последните 24 часа обаче успя бавно да възстанови стойността си с увеличение от 1.8%. Като се има предвид това, ако DOGE получи повече внимание и пусне допълнителни актуализации, той има потенциал да повиши стойността си, но първо трябва да пробие $0.07.

Tradecurve (TCRV) отправя предизвикателства към основните платформи за търговия

Binance, Coinbase, заедно с други борси за криптовалути, обикновено изискват от потребителите да изпълнят KYC процедура, преди да могат да търгуват. Те могат да отнемат много време и да бъдат сложни за мнозина, като в същото време означават, че потребителите няма да могат да търгуват частно.

Там, където останалите изостават, Tradecurve може да доминира – хибридна борса, която напълно ще премахне това изискване и ще върне контрола в ръцете на търговците.

Повечето централизирани борси (CEX) също така начисляват високи комисиони и такси, които могат да отнемат от маржовете на печалба, генерирани от търговците. Екипът на Tradecurve е наясно с това и изгражда платформа, която ще има най-ниските такси в бранша, гарантирайки, че трейдърите ще получат максимума от своите сделки.

Освен това няма толкова много борси, които позволяват на потребителите да търгуват с криптовалути заедно с други активи от една сметка. За да направи целия процес рационализиран и достъпен за всеки, Tradecurve изгражда платформа “всичко в едно”, където потребителите могат да търгуват с акции, форекс, договори за разлика, в допълнение към криптовалутите.

Към 17 май 2023 г. токенът TCRV, родната криптовалута зад Tradecurve, е на етап 2 на предварителната продажба, където се търгува само за $0.012.

Tradecurve вече е продала милиони токени в ранните етапи и с цялостната динамика и стойностното предложение зад проекта, анализаторите прогнозират 50x скок в стойността по време на предварителната продажба, със 100x, когато платформата стартира официално.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve:
Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.