НАЧАЛО Прессъобщения

Morgan Stanley: Крипто зимата може да е приключила – Прогноза за нов алткойн, който може да надмине Шиба Ину и Етериум

октомври 31, 2023 9:53 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Stanley:  Крипто зимата може да е приключила – Прогноза за нов алткойн, който може да надмине Шиба Ину и Етериум

Morgan Stanley сигнализира за края на продължителната крипто зима. В резултат на това пазарните анализатори и инвеститорите се позиционират за нов бичи пазар.

Докато Етериум и Шиба Ину са двама утвърдени играчи, които инвеститорите следят, Everlodge се очертава като най-добрата алтернатива. В тази статия се разглеждат причините, поради които Everlodge напоследък привлича вниманието.

Everlodge използва индустрията за недвижими имоти за огромен пазарен потенциал

През 2022 г. недвижимите имоти се оценяват на над $280 трилиона. Въпреки че това е един от най-големите пазари в света, няколко пречки ограничават много инвеститори да се включат. Everlodge има за цел да реши тези проблеми и да направи индустрията по-достъпна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Everlodge постига това чрез използване на токенизация. Хотелите, ваканционните жилища и луксозните вили ще бъдат токенизирани и издадени като NFT на платформата. За разлика от обикновените NFT, тези могат да бъдат фракционирани и разделени на по-малки дялове, започващи от $100.

И предстои да видим още! Бъдещите планове на Everlodge включват протокол за заемане и стартова площадка. Launchpad ще позволи на строителите на недвижими имоти да си осигурят финансиране, докато протоколът за кредитиране ще позволи на инвеститорите да си осигурят заеми, като използват своите NFT-тата, обезпечени с недвижими имоти.

Everlodge се радва на успех в предварителната си продажба, като в процеса продаде милиони от своите токени ELDG. Инвеститорите все още имат шанс да се присъединят сега, когато ELDG се търгува на $0.023, преди очакваното рали до $0.5 за бичия пазар.

За повече информация относно текущата предварителна продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.

Шиба Ину обяви големи промени в мрежата

Криптовалутата Шиба Ину придоби популярност заради това, че беше мемори монета, създадена, за да се конкурира с Dogecoin. Въпреки това през 2023 г. проектът се стреми да премине и да остави етикета си на мемо монета зад гърба си. В резултат на това в мрежата са направени няколко промени.

Водещият разработчик на Шиба Ину обяви ново решение за идентификация с блокчейн. Разработчикът е обявил проекта за идентификация на SHIB като “променящ правилата” на играта за крипто пространството.

Цената на Шиба Ину се повиши над съпротивата от 0,000008000 долара. Анализаторите прогнозират, че ръстът ще се увеличи, тъй като новият проект стартира през ноември. Според прогнозата за цената на Шиба Ину, SHIB може скоро да се покачи над $0.00001000.

Артър Хейс прогнозира масивно рали на Етериум

Легендарният криптотрейдър Артър Хейс потвърди навлизането в сезона на биковете. Хейс също така предсказа пристигането на “глобална военна инфлация”, която ще доведе до нов исторически връх в цената на монетата Етериум.

Докато Хейс е бичи настроен за кратък период от време, Standard Chartered споделя дългосрочни бичи настроения за Етериум. Според финансовата компания ETH може да достигне $8,000 до 2026 г. Въпреки това ETH няма да се представи толкова добре, колкото Everlodge.

Standard Chartered обясни, че цената на Етериум ще се повиши, тъй като в мрежата ще се появят повече ъпгрейди. Междувременно за рали в близко бъдеще Етериум трябва решително да пробие над нивото на съпротива от $2,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.