НАЧАЛО Прессъобщения

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

Топ крипто експерти посочиха Curve DAO (CRV) като най-добрата монета за инвестиране през 2023 г. Много опитни трейдъри обаче отбелязаха потенциала на VC Spectra (SPCT) да постигне 100% увеличение, след като токена се появи на големите борси.

Нека да навлезем в детайли и да разберем коя е най-добрата криптовалута за покупка на настоящия пазар според експертите.

Обобщение

  • Биковете на Curve DAO Token (CRV) очакват рали към 0,75 долара през 2023 г.
  • VC Spectra (SPCT) може да нарасне с над 100% през 2023 г.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Инвеститорите се насочват към изключителните награди на VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността децентрализиран хедж фонд, който носи най-доходоносните инвестиции в текущи блокчейн проекти и технологични стартъпи. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да навлязат в множество токени и пазарни ниши и да получават тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите на своите инвестиции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това VC Spectra (SPCT) може да се похвали с авангардни AI механизми и системи за търговия, които откриват най-печелившите опции с ненадминати нива на точност.

Следователно потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да идентифицират пазарните тенденции и да диверсифицират портфейла си с жизнеспособни проекти, които осигуряват оптимални печалби при минимизирани рискове.

VC Spectra (SPCT) е токен по стандарт BRC20, който е изграден върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм за изгаряне, който намалява циркулацията с течение на времето. Инвеститорите получават различни предимства, като например достъп до отстъпки преди ICO и право на глас за бъдещи продажби, както и дивиденти по време на текущата публична предварителна продажба.

Инвеститорите във VC Spectra (SPCT) очакват извънредни печалби, когато SPCT се покачи до целевата стойност от $0.080 до края на етап 6 на публичната предварителна продажба. Въпреки че целта на предварителната продажба е определена като впечатляващ 10х скок от първоначалните $0.008, експертите смятат, че VC Spectra може да поскъпне със 100% скоро след официалния старт.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Токенът Curve DAO (CRV) е на път да възобнови положителната си тенденция

Според биковете на Curve DAO Token (CRV), CRV може да се доближи до прага от $0.75 до края на 2023 г. За справка, през септември CRV се търгуваше около границата от $0.50, което означава, че анализаторите очакват скок от 50%.

Тази положителна прогноза се основава на множество фактори, като например достъпните транзакции на Curve DAO Token (CRV) и високоефективната търговия със стабилни монети. Освен това притежателите могат да използват Curve DAO Token (CRV) като управленски токен, който позволява пряко участие в решенията на платформата.

CRV биковете посочват положителните настроения по отношение на Curve DAO Token (CRV) в по-широката общност като друг важен фактор. Например, в началото на август Binance Labs инвестира $5 милиона в Curve DAO Token (CRV). Следователно, много крипто ентусиасти са решили да приемат Curve DAO Token (CRV) като най-добрата криптовалута за покупка днес.

От друга страна, някои пазарни експерти предлагат отрицателно становище. По-точно, мечките на Curve DAO Token (CRV) смятат, че CRV може да се търгува на цена от около $0.43 до края на декември.

Повишената волатилност на Curve DAO Token (CRV) е една от основните причини за тази песимистична прогноза. На всичкото отгоре няколко анализатори оценяват Curve DAO Token (CRV) като високорискова инвестиция.

Като се има предвид потенциалът ѝ за растеж, VC Spectra (SPCT) е на път да надмине Curve DAO Token (CRV). С изключителната си полезност в реалния живот платформата може да се издигне до самия връх на индустрията.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.