НАЧАЛО Прессъобщения

Litecoin (LTC) няма да скочи през септември, вместо това разгледайте VC Spectra

септември 13, 2023 9:49 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin (LTC) няма да скочи през септември, вместо това разгледайте VC Spectra

Някои топ криптовалути, като Litecoin (LTC), са популярни сред инвеститорите заради постоянната си доходност и високите си цени. 

Въпреки това, настоящият слаб пазар доведе до това, че тя се търгува на ниски стойности, като прогнозата за цената на Litecoin показва, че тя може да не се повиши през септември. От друга страна, VC Spectra (SPCT) обещава на инвеститорите ръст на инвестициите от 32%, ако купят сега. Нека разгледаме Litecoin (LTC) и VC Spectra (SPCT) по-подробно.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Litecoin (LTC) се бори да възстанови високата си цена

На 2 август се случи планираното халвинг събитие на Litecoin, което доведе до драстични резултати за цената на токена. LTC спадна с 6.7% от $93 до $87 на 3 август. Освен това LTC загуби 26.64% през август – от $92 до $67.

В началото на септември Litecoin (LTC) продължи да пада. На 6 септември Litecoin (LTC) възлизаше на $58, което представлява още един спад от 14% спрямо 31 август. Следователно прогнозата за цената на Litecoin за този месец остава мрачна. Мечите настроения от страна на анализаторите потвърждават, че низходящата тенденция може да се запази.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Инвестиралите в Litecoin очакваха понижение на цената след халвинг събитието, както е обичайно. Слабостта на целия пазар обаче попречи на по-бързото усвояване от страна на инвеститорите, което доведе до продължаване на спада на Litecoin (LTC).

Освен това разходите за добив се увеличиха, тъй като възнагражденията за добив намаляха. Вследствие на това записът на резервите за добив на Litecoin показва, че миньорите на LTC продават, за да възстановят разходите си, което тласка цената надолу.

Освен това техническият анализ показва, че Litecoin остава мечи през септември. Следователно прогнозата на експертите за цената на Litecoin показва, че алткойнът може да поевтинее и да завърши месеца на ниво от $55. Въпреки това LTC може да преживее и лек скок до $68, преди да продължи да пада. 

Купете VC Spectra (SPCT), за да спечелите до 220% възвръщаемост на инвестициите

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана инвестиционна платформа, отворена за всички инвеститори по света. Опитният екип, управляващ фонда, използва технология с изкуствен интелект, за да идентифицира жизнеспособни и потенциално печеливши инвестиции. Също така VC Spectra инвестира в нови ICO-та и разрастващи се финтех компании.

Децентрализацията гарантира прозрачност и осигурява контрол на инвеститорите, когато те придобиват базирания на Биткойн роден токен на VC Spectra, SPCT. Тя гарантира, че притежателите могат да наблюдават средствата и да получават своя дял от дивиденти и обратно изкупуване на дялове от печалбата. Освен това монетата на проекта дава на притежателите право на глас, за да контролират посоката на инвестициите. 

VC Spectra (SPCT) напредва в своята публична предварителна продажба на фона на огромен инвеститорски интерес. Тя стартира с частна предварителна продажба, набирайки $2.4 милиона за две седмици. Третият етап на публичната предварителна продажба е в ход, като токените на VC Spectra (SPCT) се оценяват на $0.025, което е 127.27% увеличение спрямо $0.011 на етап 2. 

Освен това на етап 4 се очаква цената на SPCT да нарасне с 32% до $0.033. Освен това инвеститорите, които купуват SPCT, сега очакват 220% печалба, когато токенът достигне $0.08 на последния етап на предварителна продажба. Инвестиралите по време на първи етап ще получат 900% възвръщаемост, което прави VC Spectra (SPCT) претендент за титлата на най-добрата криптовалута за покупка в този мечи пазар!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин коментира бъдещето на Етериум и децентрализацията

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, неотдавна разгледа опасенията за централизация в екосистемата на най-големият алткойн.

октомври 1, 2023 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.