НАЧАЛО Прессъобщения

Криптовалути, които да наблюдавате тази есен: TRON (TRX), VC Spectra, Toncoin

септември 14, 2023 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути, които да наблюдавате тази есен: TRON (TRX), VC Spectra, Toncoin

Екосистемата на TRON (TRX) продължи да се разраства и се превърна във втория по големина блокчейн по отношение на TVL през август.

Според мнозина VC Spectra (SPCT) предефинира стартирането на проекти, тъй като предварителната ѝ продажба, която е в етап 3 се изстреля към безумни печалби от 220%. От друга страна, Toncoin (TON) издържа на мечия пазар след стартирането на Telegram Apps Center.

Експертите определят TRON (TRX), VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON) като най-добрите криптовалути за покупка сега през септември. Нека разберем защо.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Екосистемата на TRON (TRX) се разраства, за да помогне в борбата с крипто зимата

Екосистемата на монетата TRON се разраства бързо с нарастването на приемането на блокчейн. На 18 август беше обявено, че 49% от всички транзакции на USDT се извършват в блокчейна на TRON (TRX).

Според доклада “Messari’s State of L1 in Q2 2023“, TRON (TRX) се е превърнала във втората по големина екосистема по отношение на TVL. На 22 август TRON (TRX) и Curve Finance сключиха споразумение за партньорство. На 28 август общият брой на сметките в екосистемата за монети TRON нарасна до 181 милиона.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Масивният растеж на екосистемата помогна на монетата TRON да се пребори с мечия пазар. Цената на TRX се повиши с 8.3% от $0.072 на 18 август до $0.08058 на 13 септември. В резултат на това експертите наричат TRON (TRX) една от най-добрите монети и имат положителна прогноза за цената на TRX.

Всички погледи са насочени към VC Spectra (SPCT): инвеститорите очакват печалба от 220%

Иновативната платформа за хедж фондове, търговия и управление на активи VC Spectra (SPCT) е напълно децентрализирана и демократична. Тя премахва бариерите за влизане, свързани с криптовалутите, като географско местоположение, технически познания и финансово състояние.

VC Spectra (SPCT) използва най-добрите рискови капиталисти, за да избере най-добрите DeFi проекти и нови ICO, в които да инвестира. Като използва смарт договори и изкуствен интелект, VC Spectra (SPCT) автоматизира процеса на инвестиране и търговия.

Печалбите, генерирани от VC Spectra (SPCT), са напълно прозрачни, етични и устойчиви. VC Spectra (SPCT) използва хеджиране, диверсификация на портфейла и други практики за управление на риска, за да защити печалбите.

Функционалният токен на VC Spectra е токен, изграден по BRC-20 стандарт. Понастоящем, в рамките на етап 3 на публичната предварителна продажба, цената на токена SPCT е $0.025 за токена. Инвестиралите в предварителната продажба от трети етап ще получат 220% възвръщаемост след краят ѝ, тъй като SPCT ще достигне $0.08 за токен.

Освен това VC Spectra (SPCT) изплаща дивиденти на потребителите по време на предварителната продажба. Следователно, VC Spectra (SPCT) може да бъде определена като най-добрата криптовалута за покупка, според експертите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Toncoin (TON) се очертава като изключение от мечия пазар

На 11 август Toncoin (TON) и NOWPayments сключиха партньорство. Благодарение на партньорството бяха създадени “Harmonius Fusion” на NFT и блокчейнът на TON.

На 14 август фондът TONcoin инвестира в стартовия блок на Toncoin (TON). На 16 август приложението TOKEN2049 заработи в реално време в блокчейна на Toncoin (TON). Освен това центърът за приложения на Telegram беше въведен от Toncoin (TON) на 17 август.

В резултат на тези събития Toncoin (TON) поскъпна с 32% от 11 август насам. Цената на Toncoin (TON) се повиши от $1.25 на 11 август до $1.88 на 13 септември, което отразява и над 10% ръст за деня. След като Toncoin (TON) се превърна в един от водещите алткойни, експертите са бичи настроени към него, заедно с TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT).

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.