НАЧАЛО Прессъобщения

Консолидация на Bitcoin (BTC), разпродажби за Ethereum (ETH), Everlodge (ELDG) с бичи перспективи – цената се покачва с 60%

септември 7, 2023 19:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Консолидация на Bitcoin (BTC), разпродажби за Ethereum (ETH), Everlodge (ELDG) с бичи перспективи – цената се покачва с 60%

Крипто пазарът усилено се опитва да се възстанови. Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) отбелязаха рязко покачване на цените.

От друга страна Everlodge се движи стабилно нагоре по време на предварителната продажба.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Накъде ще се насочи Bitcoin (BTC) след консолидацията на цените

Неотдавнашното ценово движение за Bitcoin (BTC) изглежда сходно с графиката му в периода на Ковид. Според Mignolet, корейски анализатор на веригата, Bitcoin (BTC) е във фаза на консолидация, като се движи между $25,000 и $26,000.

Контролът на продавачите върху пазара обаче е намалял. Това показва, че цената на Bitcoin (BTC) няма да спадне, но тъй като няма достатъчно купувачи поради високата несигурност, не може да има значително увеличение на цената.

Въпреки това изглежда, че тенденцията се е променила към по-добро. Освен това неотдавна обемът на търговията се увеличи с над 100%, като пазарната капитализация нарасна с 5.50%.

Към момента на писане на статията Bitcoin (BTC) се търгува за около $25,700 без значителни движения за последните 24 часа и спад от 5% за последните 7 дни. Все обаче още е твърде рано да се определи с каква инерцията ще продължи да се движи актива до края на месеца.

Може ли Ethereum (ETH) да запази бичата си вълна въпреки китовото разпродаване

Ethereum (ETH) се намира във фикс идея с китовете, които разпродават своите токени. Това се случи, когато обемът на търговията спадна въпреки положителното движение на цената. С оценяването на Ethereum (ETH) около границата от $1,650, купувачите изглежда загубиха интерес за момент. Освен това несигурните пазарни условия добавиха към колебанието.

Въпреки това Ethereum (ETH) успя да се възползва от последното покачване на пазара и се търгуваше на ниво около $1,718, след което леко се отдръпна и към момента на писане на статията се търгува за $1,632. Въпреки че месечната загуба на Ethereum (ETH) е над 6%, стойността на алткойнът може да се покачи нагоре и скоро да достигне $1,600.

Освен това обемът на търговия на Ethereum (ETH) се увеличи със 32% през последните 24 часа, достигайки ниво от $5.3 милиарда. Тъй като екипът на Ethereum (ETH) работи по много разработки, токенът със сигурност ще възвърне загубената си инерция. Освен това данните от Santiment показват, че действията на китовете може да не окажат неблагоприятно въздействие върху цената на Ethereum (ETH).

Everlodge (ELDG) ще предложи големи награди за инвеститорите на предварителна продажба

Everlodge е блокчейн пазар на имоти, който ще позволи на потребителите да станат съсобственици на ваканционни жилища, хотели и луксозни вили. Това ще бъде първата в света платформа, която ще комбинира NFT и ваканционни имоти на пазара на временно ползване на собственост.

Тя ще комбинира AirBnB и Web3, за да дигитализира и монетизира ваканционните имоти, чрез незаменяеми токени (NFT). Тези имоти ще бъдат разделени на по-малки части за лесни инвестиционни възможности.

Освен това екосистемата на проекта ще се състои от пазар за купуване и продаване на NFT. Тя ще има и стартова площадка за разработчици на имоти, които ще могат да набират капитал чрез общността.

Според информацията се очаква пазарът на ваканционни имоти да нарасне с 8.49% от 2023 г. до 2026 г.

Освен това инвеститорите могат да се възползват от клуба за награди, както и от пазара за кредитиране. Потребителите, които притежават местния токен ELDG, могат да получават фиксиран месечен доход чрез стейкинг. Цената на един ELDG токен е $0.016 и се очаква да нарасне с 280% през следващите дни. Вторият етап на предварителната продажба е завършен на повече от 70% и се разпродава бързо.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.