НАЧАЛО Прессъобщения

Кой токен има потенциал да нарасне 20x през 2023 г. – Cardano, Tron или Pomerdoge?

септември 15, 2023 11:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой токен има потенциал да нарасне 20x през 2023 г. – Cardano, Tron или Pomerdoge?

Тъй като годината е почти към края си, инвеститорите анализират цените на три токена – Cardano (ADA), Tron (TRX) и Pomerdoge (POMD), за да видят кой от тях има шанс да регистрира 20x на цената преди края на годината.

Кликнете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Cardano (ADA) губи всички печалби, след като се сблъска с голяма съпротива

Наскоро Cardano загуби печалбите си, след като се сблъска с отхвърляне близо до $0.380. След отхвърлянето на това критично ниво, цената на ADA спадна рязко под нивата на подкрепа от $0.30 и $0.25.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


При спада под тези нива на подкрепа цената на Cardano достигна ниво от $0.242744. По подобен начин се наблюдаваше и спад в активността в мрежата на Cardano. Понастоящем RSI на Cardano е на ниво 28.90, което показва, че пазарът на Cardano се намира в зоната на свръхпродажби.

Индикаторът RSI предполага, че цената на Cardano ще продължи да спада. При такъв сценарий алткойнът може да потърси подкрепа на ценовите равнища от $0.232 или $0.220. Ако мечият импулс се запази, цената на ADA може да достигне дъна от $0.185 през следващите седмици.

Tron (TRX) показва бичи потенциал

През предходната седмица Tron отбеляза забележителен възходящ тренд, като монетата TRX скочи от $0.0763 до $0.0798. Въпреки това този положителен импулс срещна съпротива, което доведе до временен спад през следващата седмица.

В резултат на спада цената на монетата Tron се понижи до $0.078138, но признаците все още са бичи за алткойна. Токенът се търгува над 50-дневната ЕМА ($0.077535), 100-дневната ЕМА ($0.076379) и 200-дневната ЕМА ($0.073290).

Освен това RSI на Tron се повишава и е на ниво 47.01, което е знак за навлизане на биковете на пазара. В резултат на това монетата Tron има по-голям шанс да достигне 20% ценови скок в сравнение с Cardano. За TRX обаче има само малък шанс за 20-кратен ценови скок.

SOLIDProof и Cyberscope сертифицират Pomerdoge (POMD) за пускане на пазара

Напоследък Pomerdoge (POMD) привлече значително внимание от страна на инвеститорите, благодарение на забележителния си ценови скок в условията на волатилни пазари, като се покачи от $0.007 до $0.014. Освен ценовия си резултат, Pomerdoge е набрала над $3 милиона и е предоставила над $100,000 под формата на награди на лоялни потребители.

Основната мисия на новия проект е да предоставя конкурентни и приятни гейминг преживявания на играчите в световен мащаб. Целта е да се насърчи чувството за общност сред геймърите по целия свят. Платформата е одитирана от реномирани одитори на смарт договори – Solidproof и Cyberscope. Pomerdoge е предприела мерки за заключване на ликвидността, като по този начин намалява риска от “rug-pull” и разпродажби след старта.

В момента екипът изгражда игра, в която потребителите могат да печелят награди. В допълнение към фокуса си върху игрите Pomerdoge представи своя местен токен, $POMD, който служи като валута в играта. Притежателите на токени на Pomerdoge се радват на достъп до награди, ексклузивни предмети и NFT. Важно е да се отбележи, че при Pomerdoge няма данъци върху покупките и продажбите, което позволява на инвеститорите да запазят 100% от печалбите си.

Pomerdoge планира да представи уникална колекция от 7,777 NFT изключително за притежателите на POMD този месец. Анализаторите също така прогнозират до 20-кратно увеличение на цената преди края на 2023 г. Това е убедителна възможност за нови инвеститори да участват в предварителната продажба на токени Pomerdoge и да разширят портфейлите си.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:
Уебсайт: https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.