НАЧАЛО Прессъобщения

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

юни 7, 2023 16:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

Но Google Bard промени начина, по който много инвеститори гледат на прогнозите, тъй като не само показва потенциалните увеличения на стойността на алткойните, но и посочва защо смята, че това може да се случи, като анализира много данни. Днес бе попитан Google Bard за бъдещето на AiDoge, RenQ Finance и Tradecurve и получените отговори бяха интересни.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Мнението на Google Bard за AiDoge и нейното бъдеще

При въпрос към Google Bard за AiDoge, чатбота отговори, че криптовалутата може да отбележи значително увеличение на стойността си поради цялостното нарастване на привлекателността на технологиите, свързани с изкуствения интелект. Притежавайки криптовалутата с изкуствен интелект на AiDoge, потребителите могат да генерират меметаа чрез силата на изкуствения интелект, които са уникални, креативни и забавни. След това могат да ги споделят с други хора и да получат награди, ако бъдат избрани за най-добри.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Инструментът за изкуствен интелект все пак отбеляза, че прогнозата му се основава само на предсказания и че действителната цена на AiDoge ще бъде много по-висока или по-ниска. Необходима е отстъпка при предварителната продажба на AiDoge, а 1 токен AiDoge е на стойност $0.0000336. Bard отбеляза как не може да предвиди с точност бъдещето на криптовалутата AiDoge, но посочи, че тя има значителна перспектива поради широкото разпространение на технологии, свързани с изкуствения интелект и ако разпространението ѝ се увеличи, тя може да се насочи към бичи пазар.

Прогноза на RenQ Finance въз основа на прогнозата на Google Bard

RenQ Finance е платформа за DeFi, която ще създаде достъпна екосистема с финансова инфраструктура, която ще бъде достъпна за всеки в световен мащаб. Проектът се радва на голямо внимание от страна на AI ентусиастите, като например общността на Google Bard, тъй като предлага търговия между веригите, което води до много по-високо ниво на гъвкавост.
Когато попитахме за бъдещите перспективи на RenQ Finance, Bard отговори, че не може да даде окончателен отговор, тъй като стойността му ще бъде повлияна от цялостното движение на пазара, масовото приемане и технологичните постижения, които ще донесе.

Въпреки това, към 4 юни 2023 г. RenQ Finance се търгува на цена от $0.0188, а спрямо направените от Bard оценки, стойността ѝ може да достигне $0.06 до края на 2023 г., след като бъде регистрирана на борси като Bitmart, Mexc, Coinstore и LBANK. Но RenQ Finance не е единствената криптовалута, която получи бичи прогнози, тъй като Bard имаше изключителна прогноза и за бъдещето на Tradecurve.

Защо Tradecurve се отличава и може да се увеличи 100 пъти според Google Bard

Tradecurve, според нейната бяла книга, е хибридна борса, която съчетава най-добрите елементи на CEX и DEX в една единствена обединена платформа, която може да бъде достъпна за всеки без изисквания за KYC. Потребителите могат просто да депозират криптовалути на Tradecurve и да ги използват като обезпечение при извършване на сделки както с криптовалути, така и с всякакви други деривати. На въпрос за бъдещето на Tradecurve, Google Bard отбеляза, че пазарните условия, развитието на екосистемата и привлекателността на проекта ще бъдат определящите фактори за неговото развитие.

Тъй като екипът на Tradecuve ще въведе Proof-of-Reserves (PoR), висок ливъридж, започващ от 500:1, защита от отрицателен баланс, система за ВИП акаунти и специални ботове за търговия с изкуствен интелект, които позволяват алгоритмична търговия, се очаква функционалния токен TCRV да покачи стойността си 100 пъти.

Към 29 май 2023 г. TCRV се намира на етап 3 от предварителната си продажба, където се търгува на цена от едва $0.015, а на следващия етап ще се изкачи до $0.018; екипът ще приеме 100,000 потребители през първите три месеца на работа, а проектът може да се превърне в основен конкурент на Kraken, Binance, KuCoin, Coinbase и други борси.

За повече информация относно предварителната продажба на токени TCRV:
Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.