НАЧАЛО Прессъобщения

Изпуснали сте Pepe и Turbo? Spongebob ($SPONGE) може да бъде следващата добра инвестиция

май 5, 2023 18:08 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изпуснали сте Pepe и Turbo? Spongebob ($SPONGE) може да бъде следващата добра инвестиция

Инвеститорите все повече проучват пазара на меме криптовалути. Pepe и Turbo постигнаха сериозен успех, докато $SPONGE тепърва ще развива потенциала си през 2023 г.

През последните няколко месеца наблюдаваме интересен развой на събитията в крипто света. Все повече инвеститори насочват вниманието си към меме криптовалути. Тази тенденция се породи благодарение на успешните проекти като Dogecoin и Shiba Inu.

Впоследствие, монети като Pepe, Wojak и Turbo завладяха света на меметата през 2023 г. Всяка една от тези криптовалути предложи сериозни печалби на своите притежателите.

Мнозина от играчите на пазара продължават да дълбаят в търсене на следващия проект, който ще “изригне”.

В случай, че сте изпуснали скоковете на Pepe и Turbo, все още имате шанс да изградите солидно портфолио. Стотици нови проекти навлизат всекидневно по крипто борсите. Един от тях е Spongebob, който ще се опита да повтори успеха на предшествениците си и да направи притежателите на $SPONGE по-богати.

Анализ на PEPE монетата за последните няколко дни

pepecoin-frog

$PEPE се превърна в една от най-добрите инвестиции на крипто пазара през 2023 г. Меме монетата можеше да бъде закупена на борсата при цена от $0.000000055142. В сравнение с актуалната стойност от $0.00000277, това представлява скок от над 5,000%.

През последните няколко дни наблюдаваме сериозен интерес към криптовалутата.

Цената на актива се е покачила с 915% само в рамките на 7 дни. Пазарната капитализация на $PEPE достигна умопомрачаващите $1.5 милиарда.

В рамките на последните 24 часа $PEPE се наслаждава на поредния си силен период на пазара. Монетата може да се похвали с обем на търгуване от порядъка на $1.4 милиарда. Това спомогна и за скока от 120% в стойността на актива.

Ще успее ли $SPONGE да повтори успеха на $PEPE и да направи скок от 6,000%?

$SPONGE навлезе на децентрализираната борса на Uniswap на 4 май 2023 г. Криптовалутата постигна сериозен успех само в рамките на няколко часа. Инвеститорите заваляха отляво и отдясно и преминаха границата от $1 милион в обем на търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това несъмнено е предпоставка за светлото бъдеще на проекта. Въпреки всичко, първите няколко дни на пазара ще бъдат от ключово значение за разгръщането на потенциала.

Меме монетата трябва да устои на сътресенията на борсата и да докаже своята реална стойност.

Мнозина инвеститори тръпнат в очакване да разберат дали $SPONGE може да повтори успеха на $PEPE. Единствено времето ще даде точен отговор на този въпрос, но към момента шансовете за реализиране на целта са реални.

При навлизането си на борсата, цената на $SPONGE беше $0.00005844. Около 24 часа по-късно вече наблюдаваме сериозен ръст в стойността на актива. Към 14:00 UTC на следващия ден $SPONGE може да бъде закупен срещу $0.0003578.
Това представлява скок от 500% само в рамките на един ден на борсата.

Какво представлява $SPONGE?

$SPONGE е основният токен в крипто проекта на Spongebob. Това е меме монета, която има за цел да събере феновете на анимационното филмче на едно място. По този начин екипът се надява да изгради солидна общност от хора с един идеал.

spongebob duh

Проектът дава възможност на своите потребители да стейкват монетата на платформата. Така те ще могат да печелят допълнителни средства на дневна база. В допълнение, притежателите на токена достигнаха 1,000 души само в рамките на няколко часа на пазара.
За повече детайли относно проекта, можете да посетите официалните им групи в Discord или Telegram. Екипът разисква най-актуалните теми покрай $SPONGE на своя Twitter акаунт. В социалните мрежи ще откриете всичко необходимо, свързано с развитието на меме монетата.

Как да инвестираме в $SPONGE?

spongebob_meme

Пазарната капитализация на проекта е над $10,000,000, докато обемът на търгуване за 24 часа достигна $16,105,807.70. Общият брой токени пуснати в циркулация е 40,400,000,000. Изграден изцяло върху ETH мрежата, проектът разполага с нужната защита и сигурност.

Желаещите да се включат към проекта на Spongebob могат да го сторят на децентрализираната борса на Uniswap. В момента $SPONGE е наличен за купуване и продаване посредством WETH. Това означава, че трябва да захраните портфейла си предварително с WETH, за да можете да отворите позиция.

Заключение

Като цяло, успехът на Dogecoin и Shiba Inu породи неизстов интерес сред инвеститорите към меме монетите. Въпреки липсата на реална стойност, мнозина трейдъри съумяха да направят състояния чрез инвестиция в тези активи.

През последните няколко месеца наблюдаваме още примери за успешни меме проекти.

Сред тях се отличават монетите на Wojak, Pepe и Turbo. Най-големите късметлии са могли да приберат печалби от над 5,000% в рамките на няколко дни.

Според някои специалисти, $SPONGE може да се превърне в следващата изригнала криптовалута на пазара. Макар да се намира още в първите дни на своето развитие, токенът направи добро впечатление на крипто света.

spongebob-meme

Скокът от над 500% само в рамките на първите 24 часа е поредното доказателство за големия потенциал на проекта.

В крайна сметка, $SPONGE навлиза на пазара в един прекрасен момент. Инвеститорите се интересуват от подобни проекти и желаят да акумулират средства за следващия бум на Биткойн. С наближаващия халвинг на Биткойн е доста вероятно интересът към подобни проекти да спадне.

Именно заради това смятаме, че сега е последният ви шанс да се възползвате от създалата се ситуация. По този начин ще можете да изградите стабилно портфолио, което впоследствие да разгърнете спрямо инерцията на пазара. Все пак, само времето ще покаже дали $SPONGE ще се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.