НАЧАЛО Прессъобщения

Google Bard прогнозира бичи подем, начело с Китай, етап 4 на Tradecurve стартира

юни 20, 2023 12:24 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard прогнозира бичи подем, начело с Китай, етап 4 на Tradecurve стартира

Тъй като крипто индустрията се развива и привлича вниманието на милиони инвеститори в световен мащаб, следенето на ценовия анализ и прогнозите може да предостави ценни прозрения за тези, които се стремят да уловят проектите, преди те да повишат стойността си.

Обърнахме се към Google Bard, един от най-популярните AI чатботове, за да разберем какво мисли той за бъдещето на крипто индустрията. 

Също така ще разгледаме друг предстоящ проект, наречен Tradecurve, който наскоро премина към четвърти етап.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Защо Google Bard смята, че Китай може да оглави крипто пазара?

Когато попитахме Google Bard защо точно смята, че Китай може да оглави крипто пазара през 2023 г., чатботът отговори със следните характеристики на страната, които я правят привлекателна:


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


  • Китай разполага с голямо и технологично грамотно население, като над 1 милиарда души имат достъп до интернет и са запознати с използването на криптовалути
  • Страната има силна икономика и е на второ място по големина в света ($19.37 трилиона), което ѝ дава финансовите ресурси да инвестира в крипто пазара и да го развива
  • Страната има подкрепящо правителство, което е отворено към развитието на криптовалутите и дори експериментира със собствена дигитална валута

Според Bard Китай има потенциал да се превърне в лидер на пазара на криптовалути, но първо ще трябва да се справи с няколко предизвикателства. Макар че Китай има сериозни постижения в областта на иновациите в технологичната индустрия, това може да се използва за разработване на нови, иновативни приложения на криптовалутите, като те ще трябва да използват големия си резерв от квалифицирани инженери и разработчици.

Макар че позицията на китайското правителство по отношение на криптовалутите все още не е ясна и те исторически забраниха криптовалутите през 2021 г., нещата изглеждат положителни, особено след като правителството на Хонконг започна да оказва натиск върху банковите гиганти да приемат крипто клиенти и добави подкрепа за крипто борсите.

Етап 4 на Tradecurve стартира, цената се увеличава с 20%

Tradecurve създаде значително вълнение в блокчейн пространството и след бързия финал на трети етап, където екипът продаде 75,000,000 TCRV токена на цена $0.015, сега в етап 4 цената на токена се увеличи с 20% до $0.018.

Този бърз растеж зад платформата на Tradecurve се дължи на уникалната ѝ функционалност, тъй като тя премахва всякакви процеси по опознаване на клиентите (KYC) и позволява на всеки от всяка точка на света да започне да търгува с американски и европейски CFD-та върху акции, Форекс, индекси, суровини, криптовалути, опции, ETF-и и облигации, всичко това, използвайки една сметка. 

Потребителите получават достъп до уникални функции като висок ливъридж, започващ от 500:1, до защита от отрицателен баланс, обслужване на VIP сметка и специална академия за търговия.

Притежаването на TCRV токени дава възможност на потребителите да печелят пасивни доходи чрез стейкинг и осигуряване на ликвидност, получаване на отстъпки за абонаментни услуги, като например функция за търговия, при която копирате движенията на успешни трейдъри. Освен това платформата предлага ботове, управлявани от изкуствен интелект и възможност за гласуване на бъдещи актуализации. 

Анализаторите прогнозират, че при стартирането TCRV има потенциал да се покачи 100 пъти, тъй като може да се листне на първокласни борси от първо ниво и на Uniswap. 

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.