НАЧАЛО Прессъобщения

Голямото навлизане на Китай в криптовалутите може да доведе до силни ценови действия за Биткойн и Avorak AI

юни 4, 2023 8:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Китай проявява интерес към големи движения в криптовалутите, което може да се отрази положително на крипто света, тъй като цените на криптовалутите се увеличават, особено за Биткойн и Avorak AI.

Новината може да означава нова фаза за приемане на крипто, тъй като Китай има огромно население и те биха могли да повлияят на крипто общността по различни начини. Освен това забраната на Китай за крипто продължава с години и тя все още е в сила, но този ход означаваше култивиране на нова ера за дигиталната индустрия.

Китай одобрява търговията с криптовалути

Последните доклади доказват, че криптовалутите са печеливш актив, особено Биткойн и изкуственият интелект на Avorak, но някои държави са скептични към използването им, включително Китай.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Дори и така, независимо от забраната, наложена на крипто, онлайн търговията с тези дигитални активи е разрешена. Те обаче не могат да се използват като алтернатива на фиатните валути.

В последните новини китайското правителство одобри плановете за крипто в Хонконг, като го утвърди като крипто център. В светлината на това, Китай може да предложи силно ценово действие за криптовалути като Биткойн и Avorak AI.

Може ли Китай да надуе цените на криптовалутите?

На фона на усилията на Китай да приеме търговията с криптовалути, те биха могли да инициират бичи ръст за криптоактивите, включително Avorak AI и криптовалутата от първо поколение, Биткойн.

Тъй като Хонконг се отваря като крипто център с благословията на китайското правителство, очевидно е, че това ще бъде катализатор за издигане на криптовалутите до нови висоти.

Някога регионът беше определян като най-големия миньор в света, а с последните събития е очевидно, че дигиталния пазар ще бъде положително прекъснат.

Нещо повече, това означава, че основните валути като Биткойн и Avorak AI ще бъдат в състояние да заемат водещи позиции в индустрията, тъй като цените им може и да достигнат по-високи нива.

Голямата стъпка на Китай по отношение на криптовалутите засяга Avorak AI и Биткойн

Avorak AI е нов играч на крипто пазара и почти се съревновава с гиганти като Биткойн. Двата актива обаче ще се сблъскат с огромен бум от големите ходове на Китай по отношение на криптовалутите, което може да повиши цените им значително.

Биткойн (BTC) е най-голямата криптовалута, която в момента е посочена като топ дигитален актив на стойност десетки хиляди долари.

Одобрението на Китай в търговията с криптовалути може потенциално да означава увеличение на цената над нейния исторически връх от близо $69,000. Това може да се свърже с огромното население на Китай и мощното икономическо влияние, което би могло да стимулира търсенето на дигитални активи.

Avoral AI използва машинно обучение, за да предлага широк спектър от услуги, включително търговия с криптовалути. Освен това проектът има свой токен, AVRK, а неотдавнашните новини за големите ходове на Китай по отношение на криптовалутите биха могли да увеличат популярността и приемането му.

Проектът използва усъвършенствани алгоритми за изкуствен интелект, които биха могли да се използват в различни сектори за предоставяне на точни препоръки.

Avorak Trade е сред усъвършенстваните комунални услуги на проекта и може да се използва на крипто пазара при анализа и предоставянето на информирани прозрения в реално време за пазарните прогнози.

Забраната на Китай върху криптовалутите е огромна пречка за развитието на пространството, но последните стъпки на страната към криптовалутите все пак могат да покажат положителни резултати. Китай има огромно население, което може би ще успее да тласне цените на криптовалутите нагоре и да достигне нови нива. Avorak AI е сред водещите криптовалути с изкуствен интелект, които може да бъдат приети в голяма степен, тъй като имат широк спектър на използване и реална полезност.

Заключение

Китай показа намерението си да се ангажира с големи стъпки към криптовалутите. Това може да означава много за цялата крипто общност, тъй като Китай е сред водещите региони по отношение на икономическото и финансовото влияние.

Големите ходове на страната показват, че пазара на дигитални активи може да преживее подем в бъдеще; активи като Avorak AI са в списъка за наблюдение за потенциални значителни увеличения на цените.

Научете повече за мрежата на Avorak на:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.