НАЧАЛО Прессъобщения

Фючърсите на Етериум ще бъдат одобрени до октомври, Watchvestor ще отключи ликвидността в $48-милиардната индустрия за луксозни часовници

август 30, 2023 11:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фючърсите на Етериум ще бъдат одобрени до октомври, Watchvestor ще отключи ликвидността в $48-милиардната индустрия за луксозни часовници

След години на чакане Етериум (ETH) най-накрая може да се сдобие с фючърсни договори до октомври.

Междувременно Watchvestor (WVTR) е готова да революционизира индустрията за луксозни часовници на стойност $48 милиарда чрез гениални решения, базирани на блокчейн.

Как тези събития ще се отразят на цените на криптовалутите през следващите няколко месеца?

Инвестирайте в Rolex, Patek Philippe, Richard Mille и AP само за $10

Фючърсите на Етериум (ETH) най-вероятно ще бъдат одобрени до октомври

Очаква се Етериум, водещата платформа за смарт договори и децентрализирани приложения (dApps), да получи сериозен тласък до октомври. Според някои експерти и анализатори Етериум може да се сдобие с фючърсен ETF.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тъй като вече са подадени повече от дузина заявления за ETF за фючърси на Етериум, крипто експертите прогнозират, че един от тях скоро ще бъде одобрен. 

Ако бъде одобрен, ETF ще следи фючърсите върху цената на Етериум, които се търгуват на Чикагската стокова борса (CME). Това ще отбележи важен етап за Етериум, тъй като ще позволи на повече институционални инвеститори да се включат в ETH.

Макар да е важно съобщение, неотдавашния мечи пазар принуди цената на ETH да се понижи. Експертите обаче все още са оптимистично настроени, че стойността на Етериум може да достигне $2,000 през тази година.

Watchvestor внася иновации в производството на луксозни часовници

Придобиването и търговията с изключително редки часовници отдавна се смята за пазарна ниша, запазена за няколко богати инвеститори. Watchvestor (WVTR) е нов проект, който иска да промени това, като пренесе индустрията за луксозни часовници в блокчейн.

Watchvestor ще внесе иновации в тази нишова индустрия, като комбинира Web3, NFT и блокчейн технологията в една екосистема. Пазарът ще включва някои от най-луксозните часовници от марки като Rolex, Patek Philippe, Richard Mille и AP.

За разлика от традиционните търговци на луксозни часовници обаче, цената за влизане в Watchvestor е намалена само на $10. Използвайки модела на частична собственост на NFT, проектът ще даде възможност на множество инвеститори да притежават дял от даден актив (луксозни часовници), без да се налага да купуват цялото нещо.

Данните за собствеността на тези часовници ще бъдат дигитализирани и преобразувани в NFT, където могат да бъдат фрагментирани. Фрагментите могат да се продават за различни суми, започващи от $10.

Притежателите на тези NFT могат да ги използват като обезпечение и да вземат заеми на конкурентни лихвени проценти, като същевременно запазват пълната собственост върху часовника си.

WVTR, полезният токен на екосистемата, ще служи като ключ за отключване на невероятния потенциал на пазара Watchvestor. Като полезен токен на иновативна платформа, за WVTR се прогнозира рязко покачване на пазара. 

Но все още, в ранната предварителна продажба, крипто експертите имат възможност да трупат токена сега, когато той се търгува на цена от $0.03.

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) днес:

Уебсайт: https://watchvestor.com/

Общност в Telegram: https://t.me/WatchvestorOfficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.