НАЧАЛО Прессъобщения

Финансови прогнози от Google Bard за 2024 г. за VC Spectra, The Sandbox и EOS

ноември 2, 2023 11:21 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Финансови прогнози от Google Bard за 2024 г. за VC Spectra, The Sandbox и EOS

Изпреварвайте кривата с експертните прогнози на Google Bard за 2024 г. за VC Spectra (SPCT), The Sandbox (SAND) и EOS (EOS).

Изкуственият интелект (AI) преобрази пейзажа на криптовалутите, като използва машинно обучение за анализ на огромни масиви от данни и прогнозиране на пазарните тенденции.

Google Bard е внушителна AI платформа, която определи VC Spectra (SPCT), The Sandbox (SAND) и EOS (EOS) като най-добрите криптовалути за покупка през 2024 г. Останете на линия, за да разберете защо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) подпалва криптосвета със своя скок на цената от 587.5%.
  • Sandbox (SAND) ще скочи до $0.876 до юни 2024 г.
  • Според анализатори цената на криптовалутата EOS ще скочи до $1.57 до средата на 2024 г.

Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) е в центъра на вниманието

VC Spectra (SPCT) променя крипто индустрията с отличителното си предложение за стойност. Като децентрализиран хедж фонд, VC Spectra (SPCT) използва най-съвременните технологии, за да даде възможност за финансов растеж.

Освен това VC Spectra (SPCT) възнаграждава инвеститорите с тримесечни дивиденти и обратно изкупуване въз основа на печалбите от инвестициите им. Инвеститорите също така си осигуряват изключителен достъп до предварителни ICO-та и диверсифицирани портфейли.

Освен това VC Spectra (SPCT) използва алгоритмични и систематични техники за търговия, за да даде възможност за печелившо изпълнение на сделките. Със своите децентрализирани политики за управление VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите право на глас.

VC Spectra (SPCT) блести с цена на търгуване от $0.055 на етап 4 от публичната си предварителна продажба, което представлява скок от 587.5% спрямо цената на етап 1.

С нарастването на броя на инвеститорите, които се възползват от перспективите на VC Spectra (SPCT), пазарните прогнози сочат, че SPCT ще надхвърли целевата цена от $0.080 до края на предварителната продажба.

И така, как се сравнява The Sandbox (SAND)?

The Sandbox (SAND) представя FallO’ween, уникална есенно-хелоуинска смес

Метавселената е развълнувана, тъй като The Sandbox (SAND) представя своето събитие FallO’ween. В неотдавнашна официална публикация The Sandbox (SAND) обяви уникалния празник, който обединява същността на есента и Хелоуин, омагьосвайки потребителите с едномесечно страховито празненство.

FallO’ween ще предложи на участниците ексклузивни игри, подбрани от разнообразни партньори и строители на The Sandbox (SAND). Освен това FallO’ween е едно от най-грандиозните събития в Метавселената тази година, което може да се похвали със значителен награден фонд от 600,000 SAND.

Този фонд е стратегически разпределен в три различни категории.

  1. Първите 100,000 SAND са на разположение на всички участници, които участват в куестове, за да получат шанс за дял от наградния фонд от 100,000 SAND.
  2. Следващите 200,000 SAND са достъпни само за собствениците на Avatar.
  3. Останалите 300,000 SAND очакват собствениците на LAND, създавайки ексклузивен награден фонд за виртуалните собственици на земя в метавселената на The Sandbox (SAND).

В светлината на тези развития, Google Bard разкри, че The Sandbox (SAND) се е покачила с 11.2% през последната седмица от $0.313 до $0.348.

С повишаването на полезността на The Sandbox (SAND) сред криптоентусиастите Google Bard посочи, че до декември 2023 г. The Sandbox (SAND) ще скочи до $0.462. Google Bard също така предполага, че The Sandbox (SAND) ще се търгува на средна цена от $0.876 до юни 2024 г.

И накрая, може ли EOS да се изравни с The Sandbox (SAND)?

Главният изпълнителен директор на EOS (EOS) разкрива радикални планове за преструктуриране

Фондацията EOS Network Foundation (ENF), движещата сила зад известната криптовалута EOS, е претърпяла сериозно преструктуриране, както разкри главният изпълнителен директор Ив Ла Роуз.

В изявлението на главния изпълнителен директор се очертава внимателно обмислено преструктуриране, насочено към оптимизиране на дейностите в синхрон с настоящата динамика на финансирането. Въпреки че някои роли и инициативи усетиха въздействието, Ла Роуз подчерта запазването на основната инженерна работа по протокола и EOS EVM.

Освен това в изявлението на главния изпълнителен директор се подчертава ангажиментът за поддържане и усъвършенстване на тези ключови компоненти, като се акцентира върху осигуряването на необходимото внимание и ресурси. Като организация с нестопанска цел Фондацията на мрежата EOS активно координира финансовата и нефинансовата подкрепа, за да стимулира растежа и еволюцията на алткойн мрежата.

Междувременно Google Bard посочи, че цената на криптовалутата EOS се е покачила от $0.59 на $0.64 през изминалата седмица. Според последните новини за EOS монетата обемът на търговията с EOS се е увеличил с 5.6%, тъй като инвеститорите са се възползвали от огромния потенциал на EOS.

Тъй като EOS демонстрира обещаващо бъдеще на фона на плановете за преструктуриране, Google Bard предполага, че цената на криптовалутата EOS ще се повиши до $0.86 до края на 2023 г. Google Bard също така посочи, че цената на криптовалутата EOS може да се търгува на средна цена от $1.57 до юни 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.