НАЧАЛО Прессъобщения

Ferrari приема крипто плащания – кои криптовалути ще спечелят най-много?

октомври 16, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ferrari приема крипто плащания – кои криптовалути ще спечелят най-много?

Ferrari вече позволява на клиентите си в САЩ да плащат за луксозните си спортни коли с криптовалута, като планира да разшири този метод на плащане в Европа до първото тримесечие на 2024 г., съобщи Reuters в събота.

Автомобилният производител с база в Маранело също има намерение да предложи услугата в други региони, където криптовалутата е законно призната, заяви главният маркетингов и търговски директор на Ferrari, Енрико Галиера, в интервю за новинарската агенция, както вече бяхме споменали в друга статия.

Компанията използва крипто платежния процесор BitPay в САЩ и в момента позволява транзакции в Биткойн, Етериум и USDC без допълнителни такси, добави Галиера.

Директорът не посочи колко коли Ferrari очаква да продаде чрез криптовалута, но каза, че портфолиото на компанията е напълно резервирано до края на 2025 г. 

Големите печеливши могат да се окажат Bitcoin, Bitcoin Minetrix и стабилните монети като цяло.

Защо този ход може да се окаже много успешен за криптовалутите?

Ходът на Ferrari да приема криптовалути като начин на плащане може да има значителен успешен ефект по няколко причини.

На първо място, много компании все още са скептични към реалните ползи от криптовалутите и се чувстват несигурни в отношение на тяхната стабилност и надеждност. Това, че една емблематична и утвърдена марка като Ferrari решава да приема крипто плащания, това може да послужи като своеобразен знак на одобрение и да укрепи доверието в технологията.

На второ място, приемането на криптовалути от страна на Ferrari не само доказва вярата в блокчейн системата, но също така действа като ефективна PR стратегия. Ferrari ясно показва, че разбира и цени новаторството и модерните тенденции, което може да привлече вниманието на ново поколение клиенти, включително крипто милионери, които искат да инвестират своите пари в луксозни стоки.

Този ход, в комбинация с растящата популярност на криптовалутите, може да постави Ferrari на върха на вълната на иновациите и да укрепи позицията им като лидер в автомобилната индустрия.

Биткойн форковете застават на челни позиции

Биткойн и неговите форкове продължават да бъдат в центъра на вниманието. Новината, че престижният автомобилен гигант Ferrari ще стартира прием на крипто плащания, даде мощен тласък на пазарните настроения. Биткойн, като пионерът в криптовалутите, веднага реагира с ръст от 3.6% в рамките на последните 24 часа.

Повишените настроения са още по-впечатляващи, когато се вземе предвид фактът, че доскоро пазарът беше в дълбока рецесия. Ръстът в пазарните настроения се изкачи до 41 пункта, показвайки възстановяването на доверието на инвеститорите в крипто пространството.

И докато “старото куче” Биткойн регистрира своя ръст, форкът Bitcoin Minetrix бързо става любимец сред инвеститорите. Проектът се представя като иновативно решение в крипто индустрията и привлича вниманието с уникалните си функции и предложения. В комбинация с текущите пазарни настроения, Bitcoin Minetrix без съмнение се очертава като един от новите фаворити на крипто сцената.

Защо Bitcoin Minetrix може да се окаже големият печеливш?

Bitcoin Minetrix бързо привлича вниманието на крипто обществото и има всички предпоставки да стане следващият голям победител в тази индустрия. Ето няколко причини за това:

  1. Добро инвестиционно решение: Bitcoin Minetrix представлява страхотно решение за инвеститорите. С устойчивостта и иновациите, които внася, проектът предлага отлична възможност за диверсификация на портфейла и потенциален добър капиталов ръст.
  2. Впечатляващо финансиране: Проектът вече събра над $1.58 милиона, което подчертава високия интерес и доверието на обществото към него.
  3. Потенциален ръст по време на халвинга: Както вече споменахме, около периода на Биткойн халвинга, има всички шансове $BTCMTX да усети значителен ръст в своята стойност.
  4. Облачен добив на Биткойн: Bitcoin Minetrix не само е свързан с Биткойн, но предлага и механизъм за добив, който може да бъде изключително атрактивен за инвеститорите.
  5. Уникална концепция: Stake-To-Mine концепцията е нещо, което се отличава Bitcoin Minetrix от другите криптовалути. Тази иновация позволява на потребителите не просто да инвестират, но и да участват активно в процеса на добиване.

Може ли да Bitcoin Minetrix да скочи с 10 пъти?

Разбира се, крипто инвеститорите винаги търсят начин да спечелят много със своите инвестиции, тъй като индустрията е рискова, но може да донесе и значителни печалби.

Според мнозина Bitcoin Minetrix се позиционира като една от най-добрите алтернативи на Bitcoin. С използването на иновативни технологии и подходи, $BTCMTX предлага множество предимства пред традиционните криптовалути:

  1. Има уникална концепция
  2. Инвеститорите ще печелят Биткойн токени
  3. Ръста на цената на Биткойн ще вдига и доходността от инвестицията.

Анализи и прогнози посочват, че в следващите години потенциалът на $BTCMTX би могъл да достигне до 13-15Х. Това е доказателство за огромния ръстов потенциал на тази криптовалута.

В момента цената на $BTCMTX е изключително ниска (едва $0.011), но след края на предпродажбата анализаторите прогнозират, че тя може да достигне до $0.03. Това би означавало огромен ръст и доходност от близо 300% за ранните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.