НАЧАЛО Прессъобщения

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

Но какво можем да очакваме от пазара в следващите дни и защо трябва да обърнете внимание точно на Wall Street Memes и yPredict, след като има хиляди блокчейни, които навярно заслужават вниманието ви? В тази статия ще ви покажем основните причини.

Защо Биткойн и основните алткойни не са толкова атрактивна хапка през последните седмици?

Биткойн и основните алткойни изгубиха част от своята привлекателност през последните седмици. Стойността им започва да се стабилизира, което ги прави по-малко привлекателни за търговия с краткосрочни печалби. Освен това, те вече не предлагат потенциал за многократно увеличаване на цената също толкова лесно, както преди години. Възникват нови концепции и криптовалути, които предлагат по-напреднали технологии и подобрени възможности за инвестиции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Инвеститорите обичат да влизат рано в новите проекти, тъй като това им осигурява по-голям потенциал за печалба. В същото време, някои инвеститори са разочаровани от старите алткойни, които не успяват да достигнат очакваните високи цени и не предлагат иновации, способни да привлекат нов интерес.

Такива фактори обясняват намаления интерес към Биткойн и основните алткойни през последните седмици. Макар Ripple да е “бялата лястовица”, след като се очаква да спечели делото със Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC), а и след придобиването на Metaco за $250 милиона – дори $XRP е нагоре с малко над 20% на годишна база.

От друга страна, според крипто анализатори, новите криптовалути не крият по-голям риск от старите алткойни. Мнозина смятат, че собствениците на Биткойн, Етериум и DOGE умишлено омаложават новите криптовалути, като целта е да привлекат повече инвестиции от новите крипто ентусиасти (естествено, с финансови подбуди).

Wall Street Memes – наистина ли ще промени света на меме криптовалутите?

Wall Street Memes (WSM) е меме криптовалута, която се “надсмива” на Уолстрийт и търговските сделки. Въпреки че стартира само преди седмица, тя вече впечатлява със събраните над $1.6 милиона за такъв кратък период. Wall Street Memes привлича голямо внимание в социалните мрежи с невероятния си брой последователи. В момента има 500,000 фенове в Instagram и още 218,000 в Twitter. Прогресът е бърз, а токенът $WSM е на цена от $0.0259. Продажбата на токена има 30 етапа на предварителна продажба, като можете да го закупите с Етериум и USDT.

WSM има амбицията да се конкурира с Pepe($PEPE), въпреки че много Биткойн инвеститори гледат на $WSM с презрение. Все пак, трябва да се отбележи, че именно WSM притежава силата да превърне много крипто инвеститори в милионери, подобно на случая с Pepe  – токенът, с който много меме фенове забогатяха.

Въпреки това, Wall Street Memes не е единствената криптовалута с потенциал. Стойността на yPredict токенът също заслужава внимание. Нека разгледаме и този проект, който може да предложи интересни възможности за инвестиции.

Всъщност, Wall Street Memes и yPredict са само два примера за разнообразието от криптовалути със значителен потенциал на пазара. Всеки инвеститор трябва да проведе задълбочено изследване и да разбере рисковете преди да вложи средства в тези проекти или други подобни.

yPredict – AI Нострадамус не е далеч

yPredict продължава да показва впечатляващи успехи в света на криптовалутите. Проектът сега е събрал над $1.9 милиона в рамките на своята предварителна продажба, подчертавайки това, колко силно инвеститорите вярват в потенциала му. Този страхотен успех не е изненадващ, като се има предвид уникалният подход, който yPredict прилага към крипто търговията и анализите.

Цената на токена в момента е $0.09, което предоставя потенциал за значителна печалба за ранните инвеститори. С очакваната цена на токена при листване от $0.12, инвеститорите могат да очакват рентабилност от около 30%, ако купуват на текущата цена.

yPredict е създаден с ясна цел да промени начина, по който търговците и инвеститорите пристъпват към крипто пазара. Проектът комбинира мощта на изкуствения интелект и квантовите анализи, за да предостави качествени търговски сигнали, които могат да подпомогнат решенията за инвестиции.

Освен това, yPredict предлага различни опции за инвеститорите, включително възможност за стейкинг, което предлага допълнителни начини за печелене на пасивен доход. Това, заедно с факта, че yPredict е базиран на Polygon и е MATIC токен, го прави една от най-интересните и привлекателни възможности за инвестиции в крипто пространството днес.

ypredict_244

Заключение

Крипто инвеститорите се насочват към нови проекти в последните седмици, като Wall Street Memes и yPredict водят парада. Макар да е ясно, че меме криптовалутите (и в частност $WSM) генерират своята стойност бързо и могат да направят мнозина крипто милионери за дни, то yPredict разполага с потенциал за разгръщане, който може да докара на своите инвеститори потенциални печалби до 10Х в рамките на няколко месеца, а освен това и да помогне на инвеститорите да вземат правилни търговски решения, с които те могат да спечелят още повече.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.