НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете подкрепят тази нова криптовалута с изкуствен интелект: Avorak AI се класира като най-сигурното ICO през 2023 г.

май 24, 2023 16:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете подкрепят тази нова криптовалута с изкуствен интелект: Avorak AI се класира като най-сигурното ICO през 2023 г.

Avorak AI се превърна в изтъкнат играч на пазара, като се класира като най-сигурното ICO през 2023 г.

И тъй като сливането на Етериум няма очаквания ефект, все повече Етериум (ETH) китове оказват подкрепа на този иновативен проект.

Сливане на Етериум

Сливането на Етериум представлява ключов ъпгрейд на мрежата Етериум, обединяващ Етериум 1.0 с Етериум 2.0. Това значимо начинание е насочено към решаване на преобладаващите проблеми в настоящата мрежа, като например бавната скорост на транзакциите и прекомерните такси. Чрез фундаментално преобразуване на оперативната рамка на Етериум, Сливането (или The Merge) се стреми да подобри дълбоко функционалността на блокчейна. След години на паралелни версии на мрежата Етериум приема Сливането, като преминава от енергоемкия механизъм за доказателство за работа (PoW) към по-устойчивия механизъм за консенсус за доказателство за залог (PoS). Постигайки 99% енергийна ефективност, Етериум очаква подновяване на интереса и инвестициите, стимулирайки ръста на стойността в по-широкия пейзаж на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да стейквате Етериум

Що се отнася до стейкването на Етериум, на разположение са няколко възможности, включително самостоятелен стейкинг, стейкинг като услуга и обединен стейкинг. Тези опции отговарят на различните предпочитания на потребителите и са свързани с различни рискове, възнаграждения и предположения за доверие. За тези, които предпочитат да не държат ключовете си, е възможно да делегират процеса на стейкинг, като все още печелят награди. Редица борси предлагат програма за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да участват, без да управляват свой собствен нод (възел). Ако изберете да стейквате Етериум чрез борса за криптовалути, процесът включва регистрация на сметка, закупуване на ETH чрез наличните методи за плащане, прехвърляне на ETH към програмата за стейкинг на борсата и избор на параметрите за стейкинг. Честотата на изплащане на възнагражденията ще зависи от конкретната програма за стейкинг и нейния график за изплащане. Крипто портфейли като Ledger също могат да се използват за стейкинг на ETH.

Avorak AI: Най-сигурното ICO през 2023 г.

Avorak AI се очертава като най-сигурното първично предлагане на монети (ICO) през 2023 г., което гарантира сигурността на инвестициите и значителна ROI (възвръщаемост на инвестициите). Проектът е постигнал многобройни важни постижения по време на ICO. Avorak AI (AVRK) си е осигурил котировки на няколко децентрализирани и централизирани борси, включително PancakeSwap, Azbit, Coinsbit и LaToken. Само за осем седмици ICO-то събра над $2.5 милиона, като за успеха му допринесоха повече от 5,250 уникални притежатели. Avorak AI получи положителен одит, както и KYC доклади от Solidproof, Cyberscope и Novos, което допълнително подсилва нейната надеждност.

Екипът на Avorak AI обяви пускането на бета версията за края на този месец, с което още повече засили доверието в проекта. Главният изпълнителен директор Антъни Елшър наскоро изрази вълнението си чрез туит, сигнализирайки за предстоящото пристигане на бета версията на Avorak AI. Инвестициите в ICO продължават да нарастват, като инвеститорите се надпреварват да участват в тестването на дългоочаквания бот за търговия Avorak Trade. Ботът използва усъвършенствани алгоритми за симулиране на хиляди сделки, като използва редица индикатори и времеви рамки за оценка на вероятността за продължаване или обръщане на пазара и точките за вход и изход. С актуализации в реално време и адаптивни корекции въз основа на процента на успеваемост на всеки индикатор, ботът за търговия има за цел да максимизира процента на спечелени сделки. Предстоящата бета фаза ще позволи на потребителите да предоставят ценна обратна връзка за фактори като процент на успеваемост, използваемост, доклади за грешки, неуспешни сделки и положителен опит. Тази фаза на бета тестване има голямо значение за инвеститорите, които с нетърпение очакват възможността да тестват този генериращ приходи продукт преди официалното му пускане на пазара.

Възходящата траектория на проекта е очевидна, като Avorak AI също премина към NFT и разпродаде предишното си ICO фаза на фона на шумотевицата около монетата Pepe (PEPE). С наближаването на старта и поскъпването на токена AVRK във всяка фаза на предварителна продажба все повече инвеститори се присъединяват към фаза 6, за да получат AVRK на цена $0.235, 5% бонус и други предимства. Avorak AI е призната и от няколко експерти по криптовалути, което допълнително подхранва ентусиазма и доверието около ICO.

За повече информация относно Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.