НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum (ETH), Filecoin (FIL) и Everlodge (ELDG): 3 от най-големите блокчейн титани, които трябва да бъдат разгледани

септември 10, 2023 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum (ETH), Filecoin (FIL) и Everlodge (ELDG): 3 от най-големите блокчейн титани, които трябва да бъдат разгледани

Блокчейн технологията продължава да се развива, като различни проекти оформят бъдещето на децентрализираните приложения, криптовалутите и дигиталния пейзаж.

Сред тях Ethereum (ETH), Filecoin (FIL) и Everlodge (ELDG) се открояват като внушителни блокчейн титани, които заслужават вниманието на всички.

Продължете да четете, за да научите защо тези проекти привличат вниманието и трябва да бъдат на радара на всеки.

Резюме

  • Съдия нарича Ethereum “стока”
  • Документите на Filecoin се преместват в GitBook
  • Everlodge навлиза в пазара на недвижими имоти с обем $280,000

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Ethereum (ETH): Пионерът на смарт договорите

Ethereum (ETH) е пионерът, който въведе концепцията за смарт договори. Освен това, със своята стабилна екосистема и приятелски подход към разработчиците, Ethereum остава в челните редици на блокчейн иновациите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В неотдавнашните новини за Ethereum съдия от Окръжния съд на Съединените щати нарече криптовалутата “стока” в решението си да отхвърли колективен иск срещу децентрализираната борса Uniswap.

Дори забележката ѝ да не засяга изрично правния статут на Ethereum в Съединените щати, тя следва предишни съдебни решения относно криптовалутите.

Като например решението от юли, което класифицира XRP като ценна книга, когато се продава на институционални инвеститори. Що се отнася до стойността, експертите са оптимистично настроени за Ethereum, тъй като предвиждат покачване до $2,335 до края на 2023 г.

Filecoin (FIL): Промяна в сектора за съхранение на данни

Filecoin (FIL) има за цел да революционизира съхранението на данни, като създаде децентрализирана мрежа, в която потребителите могат да купуват и продават пространство за съхранение.

С други думи, подходът на Filecoin е насочен към нарастващото търсене на сигурни, ефективни и устойчиви на цензура решения за съхранение на данни.

Неотдавна имаше някои вълнуващи новини за Filecoin, тъй като Filecoin Docs бяха прехвърлени в GitBook. В резултат на това потребителите вече могат да намерят опростен потребителски интерфейс, подобрено търсене, управлявано от изкуствен интелект, и интуитивен редактор.

Тъй като значението на неприкосновеността на личния живот и собствеността върху данните продължава да нараства, потенциалът на Filecoin като разрушителна сила в индустрията за съхранение на данни не може да бъде подценяван.

Поради тази причина пазарните анализатори прогнозират, че цената на Filecoin може да нарасне до $5.46 в рамките на четвъртото тримесечие на 2023 г.

Everlodge (ELDG): Преобразува пазара на недвижими имоти

Everlodge (ELDG) излиза на блокчейн арената с мисията да реши някои от най-належащите проблеми на пазара на недвижими имоти. Използвайки блокчейн технологията, Everlodge въвежда прозрачност, сигурност и достъпност на собствеността върху недвижими имоти.

За да поясним, Everlodge ще представи първия по рода си пазар на недвижими имоти, който съчетава фракционна собственост на жилища с NFT технологията и “таймшеър”. На този пазар потребителите могат да станат частични собственици на луксозни имоти като вили или хотели на цени от $100.

Everlodge постига това, като ги дигитализира и монетизира в NFT, които след това се фракционират.

Както повечето търговци знаят, традиционните инвестиции в недвижими имоти са неликвидни, което обвързва капитала за продължителни периоди от време.

Но Everlodge въвежда ликвидност на пазара, като позволява на потребителите да търгуват с обезпечени с имоти NFT на своя вторичен пазар. Ето защо тази функция предлага на инвеститорите стратегия за излизане от пазара и гъвкавост при управлението на техните инвестиции.

Понастоящем местният токен ELDG струва само $0.016, тъй като се намира в етап 2 на предварителната си продажба. Експертите обаче предвиждат тя да нарасне до $0.035 преди приключването на предварителната продажба.

Те посочват, че Everlodge има реални връзки с пазара на недвижими имоти, възлизащ на $280 трилиона и по-ниска пазарна капитализация от $5.7 милиона. С други думи, ELDG може дори да скочи по-бързо от Ethereum и Filecoin.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.