НАЧАЛО Прессъобщения

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

Avorak AI, доставчик на цялостни AI решения, води ерата на AI криптовалутите със своите иновативни технологии и усъвършенствани функции, привличайки инвеститори от Шиба Ину и Dogecoin.

Avorak AI

Avorak AI разполага с инструменти, задвижвани от изкуствен интелект (AI), предназначени за оптимална производителност чрез опростено потребителско изживяване. Някои от уникалните предложения на платформата включват Avorak Write – инструмент за помощ при писане, който елиминира повтарящите се текстове и плагиатството чрез своята предварително написана езикова банка.

ICO-то на Avorak, което се намира в седмата фаза счупи рекордите към покачване на стойността с ръст от 325%. Анализаторите определиха проекта като имащ потенциал да реализира 100-кратен скок, сравнявайки го със скрит скъпоценен камък с малка пазарна капитализация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Притежателите на ICO са доволни от бонусите, увеличенията на цените и привилегиите, които идват с AVRK токените. Анализаторите от YouTube подробно предоставиха бялата книга и пътната карта на Avorak. Нейните структури са стабилни и сигурни, както се вижда от два одита, направени от CyberScope и SolidProof.

Avorak Trade Bot е най-добрият инструмент за търговия, който използва AI и алгоритми за машинно обучение, за да оптимизира решенията за търговия и да намали риска.

По време на бета тестването си Avorak Trade привлече тълпи от инвестиралите в Шиба Ину и Dogecoin. Със своя ангажимент за предоставяне на най-съвременни технологии Avorak AI има потенциала да революционизира крипто индустрията, което я прави потенциално привлекателна инвестиционна опция за тези, които искат да оптимизират възвръщаемостта на портфейла си. 

Мъртва ли е монетата Шиба Ину?

Отговорът е не. Шиба Ину се появи през август 2020 г. като “убиец на Dogecoin” и бързо получи одобрението на феновете на мемета поради връзката си с вдъхновената от меме криптовалута Dogecoin. 

Цената на Шиба Ину рязко се повиши в началото на 2021 г., задвижвана от хайпа в социалните медии, инфлуенсърите и одобренията на известни личности. Оттогава насам обаче цената ѝ значително намаля и е на път да се възстанови. Тенденцията за понижаване на цената на Шиба Ину беше резултат от цялостната волатилност на крипто пазара и последвалата корекция.

Въпреки понижаващата се цена на Шиба Ину, някои поддръжници продължават да вярват, че тя има потенциал за бъдещ растеж, а общността все още е активна в платформите на социалните медии. 

Шиба Ину, чрез своя токен SHIB, се опитва да се разграничи от Dogecoin, въвеждайки повече случаи на употреба като ShibaSwap. В момента SHIB разработва своя блокчейн от втори слой, Shibarium, който се очаква да въведе повече мащабируемост и бърз TPS. 

Мъртъв ли е Dogecoin?

Dogecoin е жив, но не е активен, въпреки че Илон Мъск го “възроди” чрез Twitter. Причината може да е отшумяването на хайпа, който е основният му двигател. Dogecoin беше създаден през 2013 г. като хумористична криптовалута, но достигна своя пик през 2021 г., благодарение на туитовете на Илон Мъск, които привлякоха значително внимание към DOGE.

Въпреки това, подобно на други криптовалути, стойността на Dogecoin е силно волатилна и се влияе от пазарните условия, регулаторните промени и по-широките икономически тенденции. Струва си да се отбележи, че макар Dogecoin да има голяма и активна общност, той няма присъщи случаи на употреба извън спекулациите, което може да го направи по-податлив на внезапни промени в цените и пазарни корекции.

Недоволни инвеститори се обърнаха към съда за иск на стойност $258 милиарда срещу Илон Мъск, когото обвиняват, че уж ги е подвел да инвестират в криптовалута без вътрешна стойност. Вследствие на това Илон замени логото на Twitter с  това на DOGE, а цената му се изстреля нагоре, но на следващия ден се понижи, което потвърждава високата волатилност на меме монетите.

Заключение

Avorak AI е лидер в сектора на AI криптовалутите, с иновативни технологии и усъвършенствани функции, което кара инвестиралите в Шиба Ину и Dogecoin да се присъединят към тенденцията за рентабилност.

Потребителските бази на SHIB и DOGE се обръщат към Avorak за по-реални полезни решения за търговия с криптовалути и няколко други задачи.

Научете повече за мрежата на Avorak на:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.