Home

Ентусиазмът от $PEPE замря. Тези ТРИ меме криптовалути го заместват

23.05.2023 20:13 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ентусиазмът от $PEPE замря. Тези ТРИ меме криптовалути го заместват

Pepe Coin успява да направи нечуван прогрес, откакто стартира своя път. Рязкото нарастване на PEPE в последно време доведе до появата на все повече крипто милионери сред неговите ранни купувачи.

Листингът в Binance допълнително увеличи печалбите на мнозина от тези инвеститори.

Според Arkham Intelligence един от най-големите печеливши е dimethyltryptamine.eth, който е похарчил $260, за да придобие 5.9 трилиона токена PEPE. Въпреки че спечели над $4 милиона от продажбата на около 56% от своите токени, балансът на крипто трейдъра от 2.56 трилиона PEPE все още струва повече от $7 милиона.

Но на фона на това идват няколко други меме криптовалути, които могат да се окажат “скрития коз” на инвеститорите.


$PEPE – има ли още потенциал в тази криптовалута?

Меме криптовалутата $PEPE e на 19-то място по обем на търговия, с над $189 милиона търгувани токени в рамките на 1 ден, а пазарната капитализация на криптото е $612 милиона. Въпреки това се забелязва спад в цената, който може да продължи доста дълго.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Макар че $PEPE има впечатляващ обем на търговия и значителна пазарна капитализация, цената му продължава да спада. Възможно е този спад да продължи в бъдеще, с oглед на ограничените възможности. Трейдърите трябва да бъдат внимателни и да следят внимателно движението на цената, преди да вземат решение за инвестиране в $PEPE.

Три меме криптовалути, които имат потенциал да покорят много върхове

Нека видим и три нови криптовалути, които имат уникален потенциал пред себе си.

$COPIUM

$COPIUM е перспективна меме криптовалута, която вече привлича сериозно внимание на пазара. Със своята цена в момента от $0.005269 и общ обем на търговия от над $1.9 милиона през последните 24 часа, тя показва устойчивост и потенциал за растеж.

След кратък период на спад, цената на $COPIUM отново се повишава, показвайки устойчивост и здрава пазарна позиция. Още по-впечатляващо е, че тя успява да постигне пазарна капитализация от над $5.2 милиона, въпреки че стартира в петък вечер.

В резултат на това, само на седмична база, ранните инвеститори успяха да генерират над 57% печалба на хартия. Макар много криптовалути да стартират силно и да се сриват в последствие, $Copium успява да възвърне позицията си, а с над 18,000 последователи в Twitter, то със сигурност тази нова криптовалута може да грабне сърцата на много крипто фенове, а както се шегуват от екипа “Този проект е за всички, които трябва да се справяме (откъдето идва и името Copium – COPE, справям се от английски) с пропуснатите възможности”.

$SPONGE

$SPONGE е една от известните меме криптовалути, която се отличава със своя солиден потенциал. Проектът впечатлява с над 400% печалба на хартия в рамките на месец, което е грандиозен успех. Мнозина инвеститори вече са спечелили от тази вълнуваща възможност, като токенът дори се превърна в най-търгуваният меме актив в Uniswap.

В момента $SPONGE се намира в лек застой, което предоставя възможност на инвеститорите да придобият тази криптовалута на добра цена. Това може да бъде изключителна възможност за тези, които искат да се включат в проекта и да се възползват от бъдещия му потенциал, а с листвания на централизирани крипто борси като MEXC се покачва шансът този токен да бъде лесно открит от инвеститорите.

Бърз поглед над Twitter акаунта показва над 45,000 фенове, а публикациите редовно получат по над 3-4 хиляди импресии и доста реакции, което показва, че притежателите на токени и феновете на този проект са социално ангажирани с него – безспорно невероятна новина за всички инвеститори.

$SPONGE е се появи като първият голям конкурент на $PEPE, другата известна меме криптовалута. Тази битка между тях може да бъде интересна за инвеститорите, тъй като конкуренцията често довежда до иновации и по-добри възможности за всички, а с новите си листинги на крипто борси, със сигурност можем да видим оспорван двубой.

$Ai

AiDoge.com, първият в света инструмент за генериране на мемета с изкуствен интелект, вече е събрал почти $12 милиона. Той съчетава мощта на изкуствения интелект и криптовалутите, предлагайки революционна meme-to-earn платформа.

Потребителите могат да генерират мемета, използвайки най-новите технологии в областта на изкуствения интелект. $Ai токена има голямо разнообразие от приложения – той може да се използва за закупуване на кредити за генериране на мемета, да бъде стейкнат за получаване на награди и да се използва като обменна валута на общността.

С AiDoge се отваря вратата към нова ера на меме криптовалути, която комбинира забавлението с възможността за печалба. А и както вече видяхме с $PEPE, $SPONGE и други подобни (най-добрият пример може би е $DOGE), възможността за развитие е налице, а с достатъчно финансиране този проект може да “процъфти” на крипто пазара.

aidoge_12

Заключение

$PEPE започва да губи “почва под краката си”. Макар тази меме криптовалута да създаде доста крипто милионери, повечето усещат, че потенциалът вече се е изчерпал. Затова Copium, Sponge и AiDoge представляват по-голям интерес за много инвеститори. Те са все още горещи активи, които могат да генерират доста стабилни печалби за тези, които купят крипто.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

AI срещу меме монети: Проучване на растежа, за да увеличите портфейла си

Две от най-значимите тенденции, които се наблюдават в сферата на криптовалутите – AI и меме монети. През това време някои от проектите, базирани на AI и меме токени, надминаха други проекти и спечелиха вниманието на инвеститорите.

18.07.2024 10:00 4мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.