НАЧАЛО Прессъобщения

Илон Мъск отново дава тласък на Dogecoin, Stacks влиза в зелена зона, Everlodge влиза етап 3 следващата седмица

септември 15, 2023 13:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск отново дава тласък на Dogecoin, Stacks влиза в зелена зона, Everlodge влиза етап 3 следващата седмица

Илон Мъск отново даде тласък на цената на криптовалутата Dogecoin (DOGE), като според прогнозите на анализаторите до края на 2023 г. стойността ѝ ще се изкачи до $0.098.

Освен това Stacks (STX) обяви Bitcoin Unleashed – мащабно събитие, на което ще бъдат разгледани многобройни технологии, свързани с Bitcoin, като например решения от втори слой. От друга страна, Everlodge (ELDG) ще навлезе в Етап 3 следващата седмица, тъй като притокът на инвеститори продължава да нараства.

Обобщение:

  • Dogecoin може да достигне максимална стойност от $0.098 до края на годината
  • Stacks ще се изкачат до $0.78 до края на 2023 г.
  • Everlodge ще поскъпне с 4,000% при стартирането си

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Стойността на Dogecoin (DOGE) може се повиши

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) претърпя прилив на активност в блокчейна, тъй като се разпространиха слухове за интеграция на актива в социалните медии.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Неотдавна платформата X придоби лиценз за дигитални активи, а нейният собственик Илон Мъск е значим поддръжник на Dogecoin. В резултат на това в блокчейн пространството се носят слухове, че скоро може да се интегрира DOGE в платформата.

Въпреки това, когато го погледнем от историческа гледна точка, криптовалутата Dogecoin се търгуваше между $0.060861 и $0.064477 през изминалата седмица. Нещо повече, според анализаторите цената на Dogecoin е в позиция, в която може само да се изкачи обратно нагоре, а това е възможно, ако успее да преодолее ценовата бариера от $0.07 до края на месеца. Според прогнозата за цената на Dogecoin тя може да нарасне до $0.098 до края на 2023 г.

Прогноза за ръст на Stacks (STX)

Екипът на Stacks (STX) обяви предстоящо събитие, озаглавено “Bitcoin Unleashed”. Събитието ще се проведе в Лондон, Англия, от 19 до 20 октомври 2023 г., като ще обхваща мащабиране, rollups и решения от втори слой. Освен това директорът на фондация “Stacks” Британи Лафлин разказа за влиянието на Ordinals върху слоевете на Bitcoin като “Stacks”.

Въз основа на данните на графиката криптовалутата Stacks наскоро навлезе в зелената зона. Най-ниската седмична точка за криптовалутата STX беше $0.423671, докато най-високата ѝ точка беше $0.478080. Освен това, през последната година тя се е повишила с 14.4%. С този темп, въз основа на прогнозата за цената на Stacks, направена от анализаторите, се очаква тя да нарасне до $0.78 до края на годината.

Етап 3 на Everlodge (ELDG) ще започне скоро

Проектът Everlodge се разработва като пазар, върху който всеки може лесно да получи достъп до клас инвестиции в недвижими имоти. Вместо да се нуждае от $2,000,000 или повече, за да закупи имот, всеки може да изгради диверсифициран портфейл, като купува части от него.

На Everlodge имотите се дигитализират, фракционират и се издават като NFT. Освен това всеки може да започне само със $100 и да запази ползите от притежаването на имоти.

От повишаване на стойността до доходи от наем и глобална достъпност с висока ликвидност, Everlodge ще промени завинаги начина, по който хората гледат на инвестициите в недвижими имоти. ELDG е родният токен, който захранва екосистемата.

Притежателите му могат да го стейкват, за да получат още по-голям пасивен доход, или да го използват за управление и отстъпки. По време на Етап 3 на предварителната му продажба той се търгува на цена от $0.018. При пускането на пазара анализаторите прогнозират, че стойността на криптовалутата може да се покачи с 4,000%.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG):

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram:https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.