НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) срещу Shiba Inu (SHIB) – Кой може да е по-добрият вариант?

ноември 15, 2023 11:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) срещу Shiba Inu (SHIB) – Кой може да е по-добрият вариант?

Меметата може и да са шеги, но оценката на индустрията на меме монетите от $2.3 милиарда през 2020 г. означава, че тези шеги може да се превърнат в бизнес.

Както Shiba Inu, така и Doge са поскъпнали с над 20% през последния месец, следвайки тенденцията на ръст от на Биткойн за същия период. И така, в коя меме монета може да обмислите да инвестирате? И има ли трети вариант, който би могъл да надмине и двата?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще разгледаме хайпът около Doge и Shiba Inu и ще разкрием интригуващ нов проект за максимална печалба.

Dogecoin – оригиналната меме монета

Ако знаете нещо за меме монетите, ще знаете, че Doge се смята за флагманската меме монета. Но дали оригиналът винаги е най-добрият? От една страна, тъй като е най-известната монета, тя има най-голям шанс да си възвърне сърцата и умовете на хората, обичащи мемета. А и през последните 30 дни се е повишила малко повече от Shiba Inu.

От друга страна, развитието и иновациите на Doge са в застой. Има и фундаментални проблеми с токеномиката на Doge, като например безкрайното предлагане. Защо това е проблем? Защото това означава, че подобно на фиата, тя е изначално инфлационна – нещо, с което криптовалутите са създадени да се борят.

Shiba Inu

Когато Shiba Inu стартира за първи път, тя изглеждаше малко повече от опит да се копира славата на Doge. Но с течение на времето се оказа, че това не може да бъде по-далеч от истината. Shiba Inu разработи собствен блокчейн и екосистема от монети – $BONE, $TREAT, $LEASH, въведе механизми за изгаряне, направи игра и др. Последната вълнуваща новина е пускането на техния онлайн бюлетин.

А има и още – блокчейнът Shibarium е пламнал от активност, с нов значим етап: 3 милиона транзакции и 1 милион блока, както и исторически максимум от 1.2 милиона адреса на портфейли.

Но какво да кажем за третия бичи вариант?

И така, мнозина стигат до заключението, че Shiba |nu може да е най-добрият вариант. Но понякога трябва да се запитате дали задавате правилния въпрос. Има ли вариант три? Според някой анализатори може и да има. Понякога меме монетите може да са печеливши. Особено ако сте от първите, които научават за най-новото меме. И точно тук се появява вариант три.

Наскоро се появи нов проект, наречен Meme Moguls. Това е предстояща децентрализирана борса за меме монети “Play-To-Earn” игра , в която хората могат да печелят токена $MGLS.

Фокусът е върху търговията с различни меме монети и обединяването на любителите на класа монети, като същевременно позволява на хората да трупат своите $MGLS и да подобряват уменията си за търговия по забавен начин. $MGLS може да се залагат, за да се получи още повече от токена, или да се използват за участие в икономиката на Meme Moguls.

Ще има казино за хазартни игри и класация, която да ви вдъхновява да побеждавате приятелите и враговете си.

И най-хубавото? Meme Moguls е в първия етап на предварителна продажба, на цена $0.0019. Ще има няколко етапа, на които цената ще се повишава, а след това токенът ще бъде пуснат за търговия. Това означава, че тези, които купуват сега, ще инвестират възможно най-рано и че Meme Moguls може да бъде следващият 1,000x проект и наистина забавно място.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.