НАЧАЛО Прессъобщения

Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV): Кой алткойн да купите през 2023 г.?

май 17, 2023 21:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV): Кой алткойн да купите през 2023 г.?

Блокчейн пространството е изпълнено с проекти, които се конкурират да достигнат най-високата позиция по отношение на пазарната капитализация.

Много от тях правят това, като предлагат реални решения на проблеми, които от десетилетия са част от традиционното, Web2 базирано пространство.

Някои от най-забележителните проекти, които наскоро привлякоха вниманието на инвеститорите и търговците, са Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV).

Ще разгледаме всяка криптовалута поотделно, за да видим коя от тях представлява най-добрата алткойн опция за май 2023 г.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Cronos (CRO)

Cronos (CRO) направи огромни вълни на 26 април 2023 г. Amazon Web Services, която е дъщерно дружество на Amazon, занимаващо се с облачни изчисления, обяви партньорство с Cronos.

Чрез туит беше разкрито, че AWS ще подкрепи растежа на стартъпи от Web3 чрез програмата за ускоряване на Cronos (CRO).

Тези стратегически партньорства също така изпратиха стойността на криптовалутата Cronos (CRO) нагоре.

По-конкретно, към 26 април 2023 г. Cronos (CRO) се търгуваше на стойност $0.073676.
В рамките на последните 30 дни Cronos (CRO) поскъпна с 6.3%. През последните 24 часа криптовалутата Cronos (CRO) се е повишила с 12.1%. Тук можем да видим, че доверието в рамките на Cronos (CRO) се е увеличило.

The Graph (GRT)

The Graph (GRT) приключи с обявяването на двама нови членове на Съвета на Graph на 26 април 2023 г. По-конкретно, Крис У. от GraphOps и Жулиен Г. от Unlock Protocol станаха част от Съвета на The Graph (GRT).

Към 26 април 2023 г., след това съобщение на The Graph (GRT), стойността на криптовалутата беше $0.146927.

През последните 30 дни цената на The Graph (GRT) се е увеличила с 3.5%. През последните 24 часа GRT увеличи стойността си с 10.1%, преминавайки важен етап.
По този начин бъдещето на The Graph изглежда оптимистично за инвеститорите и търговците.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<< 

Tradecurve (TCRV)

Tradecurve (TCRV) също се разглежда като един от най-оптимистичните алткойни, в които да се навлезе през май 2023 г. По-конкретно, Tradecurve (TCRV) ще бъде хибридна борса, която дава възможност на всеки да започне да търгува с криптовалути, акции, форекс и суровини от една сметка.

Платформата Tradecurve (TCRV) ще разполага с множество ексклузивни и уникални функции, които ще ѝ помогнат да се отличи, включително висок ливъридж, алгоритмична търговия, услуги за VIP сметки и академия за търговия Metaverse, наред с много други.

Притежателите на криптовалутата Tradecurve (TCRV) ще получат достъп до отстъпки от таксите за търговия, а тези, които решат да заложат токена Tradecurve (TCRV), могат да получат пасивен доход.
Токените на екипа на Tradecurve (TCRV) ще бъдат блокирани за три години, докато пулът за ликвидност ще бъде блокиран за две години.

Смарт договорът на токена Tradecurve (TCRV) също е одитиран и на втория етап от предварителната продажба се търгува на цена от $0.012. Анализаторите прогнозират, че стойността му може да се покачи 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти при стартирането.

Регистрирайте се за предварителната продажба сега и се сдобийте с този потенциален “син чип” токен на достъпна цена!

Купете на предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Уебсайт: https://tradecurve.io/
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.